- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.661
Of bende çok severim o meyveleriBak vardı evde aklıma gelmedi gün kurusu. Meyve sevmiyorum sevemiyorum... Onun bile en kalorili olanlarını seviyorum işte kuru kayısı ,kuru dut, kuru incir, muz, karpuz, kavun, üzüm. Tam da diyette yemeyin dedikleri meyveler.
İnşallah canım ya şaka bir yanada verelim artık şunları şuan +500 gr bakalım sabah nasıl olucakHiçte bile yaza daha 2 ay var. Ayda 3 kilo versen dahi iki ayda 6 kilo eder e zaten sen 38-40 bedensin olucan 36-38. Ben bile bakmıycam öyle.Haziran sonunda 70-75 arası bi kiloda olurum herhalde.
Ödemdir o kesin biraz tuzlu yediysen bile olur. Yarın da öyle çıkarsa hiç canını sıkma.İnşallah canım ya şaka bir yanada verelim artık şunları şuan +500 gr bakalım sabah nasıl olucak
Tamam canımÖdemdir o kesin biraz tuzlu yediysen bile olur. Yarın da öyle çıkarsa hiç canını sıkma.
Menüne bayıldım şu atak geçsin kendime kabak yemeği ve kuru patlıcan yemeği yapıcam yanında bol yoğurtSabah:yumurtalı patates, patatesler tabii ki fırında pişirildi
Akşam: Kabak yemeği+yoğurt
Evet bugün aklımdan geçti keşke katılsa Aramıza içimizde en hızlı o kilo verir ve iyi verir gerçekten@burhan bize süpriz yapacak. Bi cee diyor sonra kayboluyor. Bize onu merak etmek düşüyor.
Kısır hiç kötü değil. Bence menün çok güzel.Slm kızlar bugün ailecek sahildeydik kahvaltı ettik kızlar tıp oynadı cimlerde sonra tay parka gidip tayları sevdik eve geldik derken iş güç yemek bu saat oldu menüm iyiydi genel olarak iki ısırık Makaron iki kaşık kısır dışında
Sabah Karatay kahvaltısı akşam ciğer yeşil salata yeşil çay kiraz sapı su
Tartilma canim motivasyonunu etkilemesin kg degildir vucudumuz cok degisik odemm olmuştur. .Günaydın canım vücudun ağrıyorsa kas gevşetici kullan bahçede çalışmak iyi geliyor insana birde o havada yemek yemek oh hiçbir restauranta değişmem o havayı başladım canım salak gibi bugün tartıldım 75 kg çıktım canım sıkıldı
Ooooo supersinnnn ♡♥♡Hiçte bile yaza daha 2 ay var. Ayda 3 kilo versen dahi iki ayda 6 kilo eder e zaten sen 38-40 bedensin olucan 36-38. Ben bile bakmıycam öyle.Haziran sonunda 70-75 arası bi kiloda olurum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?