- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.601
Moralini bozma canım yarın sıfırdan başla
Arada olur öyle sıkma hiç canını. Sen hiç ara vermeden tıkır tıkır verdin kilolarını . Yarın ilk defa başlıyormuş gibi başlarsın. 80 li kilolardan geldin buralara. Haksızlık etme sakın kendine.
diyetisyene gittim canım bugün ve toplamda 1900 gr almışım 800 gr yağ diğeri ödem. Üzgünüm yani. Sen nasılsın?Slm kızlar nasılsınız
Çok şükür canım iyiyim bende üç aydır aynı kilolardayim bugün kırdım zinciri dönem dönem olur öyle yarın yeniden başla tez zamanda kurtulursun inşallahdiyetisyene gittim canım bugün ve toplamda 1900 gr almışım 800 gr yağ diğeri ödem. Üzgünüm yani. Sen nasılsın?
Ooo o zaman pazartesi eksi göreceğiz tabloda desene.Çok şükür canım iyiyim bende üç aydır aynı kilolardayim bugün kırdım zinciri dönem dönem olur öyle yarın yeniden başla tez zamanda kurtulursun inşallah
Evet canım inşallah suprizzOoo o zaman pazartesi eksi göreceğiz tabloda desene.
İyi geceler canım. Bugün sporunu yaptın menün de güzeldi daha ne olsun...Herkese iyi geceler kızlar
Afiyet olsun canım bende çok yapıyorum çalışınca eve gelince iyi oluyor benim içinSabah:1 yumurta 1 dilim peynir maydonoz dereotu
Öğlen: Tavuk sote
Akşam: Enginar
Çok yapmışım aynı yemekleri günlerdir yiyorum.
Süpersin bakalım rakamın kaç canım heyecanlı olucak deseneÇok şükür canım iyiyim bende üç aydır aynı kilolardayim bugün kırdım zinciri dönem dönem olur öyle yarın yeniden başla tez zamanda kurtulursun inşallah
Günaydın canım ben de dukan yaptığımda iyi kilo vermiştim inşaallah sende 6li rakamları görürsünGünaydın kızlar bende bugün ve 3 gün dukanın atak evresini yapıcam zaten hemen hemen Karatay gibi sadece kuruyemiş ve mevsim meyvesi Yok birde 3 gün sebze Yok sonra ki günler eskisi gibi beslenirsem toparlarım diyorum artık şu 7 li rakamları veda etmeli
Günaydın canım tekrar aldın mı o Kiloları ve bütün evreleri yaptın mı ben hesapladım 6 gün atak ,125 gün seyir,179 gün güçlendirme diyor sence atağı 6 gün mü yapsamGünaydın canım ben de dukan yaptığımda iyi kilo vermiştim inşaallah sende 6li rakamları görürsün
Ben sadece 6 gün yaptım 3 gün ara verdim bi 6 gün daha yaptım okadar tabii eski yeme düzenine geçince tekrar aldımGünaydın canım tekrar aldın mı o Kiloları ve bütün evreleri yaptın mı ben hesapladım 6 gün atak ,125 gün seyir,179 gün güçlendirme diyor sence atağı 6 gün mü yapsam
Neden ara verdin canım diğer evreleri yaptın mı pekiBen sadece 6 gün yaptım 3 gün ara verdim bi 6 gün daha yaptım okadar tabii eski yeme düzenine geçince tekrar aldım
Bu 12 günlük süreçte 6 kilo vermiştim
Bendeki amaç şu 70 kg dan düşmek çünkü acayip motivasyonumu düşürdüBen sadece 6 gün yaptım 3 gün ara verdim bi 6 gün daha yaptım okadar tabii eski yeme düzenine geçince tekrar aldım
Bu 12 günlük süreçte 6 kilo vermiştim
Yok canım yapamadım diğer evrelerini ara vermemin sebebi daha fazla et yiyemedimNeden ara verdin canım diğer evreleri yaptın mı peki
Sakın motivasyonun düşmesin dukani yapabilirsen bide bol suyla kesin kilo verirsin canım hiç kendini uzmeBendeki amaç şu 70 kg dan düşmek çünkü acayip motivasyonumu düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?