Evliliğim için 35 kilo

Çok teşekkür ederim bana güç verdin inanki. Umarım hep birlikte el birliği ile kurtuluruz şu kilolardan. Ama kendime büyük ders çıkardım. Yemek anlık mutluluk ama dikkatli yemek sürekli mutluluk

diyetisyene gittim canım bugün ve toplamda 1900 gr almışım 800 gr yağ diğeri ödem. Üzgünüm yani. Sen nasılsın?
Çok şükür canım iyiyim bende üç aydır aynı kilolardayim bugün kırdım zinciri dönem dönem olur öyle yarın yeniden başla tez zamanda kurtulursun inşallah

Günaydın canım ben de dukan yaptığımda iyi kilo vermiştim inşaallah sende 6li rakamları görürsün

Günaydın canım ben de dukan yaptığımda iyi kilo vermiştim inşaallah sende 6li rakamları görürsün
Günaydın canım tekrar aldın mı o Kiloları ve bütün evreleri yaptın mı ben hesapladım 6 gün atak ,125 gün seyir,179 gün güçlendirme diyor sence atağı 6 gün mü yapsam

Günaydın canım tekrar aldın mı o Kiloları ve bütün evreleri yaptın mı ben hesapladım 6 gün atak ,125 gün seyir,179 gün güçlendirme diyor sence atağı 6 gün mü yapsam
Ben sadece 6 gün yaptım 3 gün ara verdim bi 6 gün daha yaptım okadar tabii eski yeme düzenine geçince tekrar aldım
Bu 12 günlük süreçte 6 kilo vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…