- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.621
Anladım canım çok soru sordum kusura bakma sabah sabah çok teşekkür ederimYok canım yapamadım diğer evrelerini ara vermemin sebebi daha fazla et yiyemedim
Tamam canım zaten günlük 3 litreyi geçiyor su içmem evdeki damacana 3 günde bitiyor şu atak evresini yapayım diğer zamanlar zaten Karataya devam ederim Allah razı olsunSakın motivasyonun düşmesin dukani yapabilirsen bide bol suyla kesin kilo verirsin canım hiç kendini uzme
Günaydın canım sanada Mutlu haftasonlarıGünaydın kızlar güzel hafta sonları olsun hepimize
Süpersin csnım ne güzel temiz hava alırsın doğal yönden sporda yaparsınGünaydın kizlarr bahçe yani tarlada calisma sezonu acildi bana spor sayilacak aksama kadar :))
Estağfurullah canım ne demek insaallah yardımcı olabilmisimdirAnladım canım çok soru sordum kusura bakma sabah sabah çok teşekkür ederim
Sendende canım benimTamam canım zaten günlük 3 litreyi geçiyor su içmem evdeki damacana 3 günde bitiyor şu atak evresini yapayım diğer zamanlar zaten Karataya devam ederim Allah razı olsun
İyiyim canım sen nasılsın? Dukan yaparken çok su iç öyle duymuştum.kedikedi84 canım günaydın nasılsın
Aynen canım temiz havada mis gibi daha güzel spor mu olur.Günaydın kizlarr bahçe yani tarlada calisma sezonu acildi bana spor sayilacak aksama kadar :))
Allah kolaylık versin canım mutlu haftasonları zaten ev temizliği başlıbaşına bir sporGünaydın kızlar, bugün ev işleri var ütü falan sonra akşam dışarıda olacağım. Spor yok anlayacağınız ama ütüydü süpürmezdi yine bi hareket yani.Herkese Mutlu hafta sonları...
Normalde 3 litre içiyorum canım dükkanda evde de 1.5 litreyi yakın tüketiyorum bakalım umarım bu zinciri kırarımİyiyim canım sen nasılsın? Dukan yaparken çok su iç öyle duymuştum.
Canım çok deilmi o kadar su böbrekler iflas etmesin ben 2.5 litreyi gecmemeye dikkat ediyorumNormalde 3 litre içiyorum canım dükkanda evde de 1.5 litreyi yakın tüketiyorum bakalım umarım bu zinciri kırarım
Canım ben çok su içiyorum ya elimde değilCanım çok deilmi o kadar su böbrekler iflas etmesin ben 2.5 litreyi gecmemeye dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?