Evliliğim için 35 kilo

Doğrudur ayın çekim gücü denizleri kabartıyor bizi mi kabartmıycak bizde adet öncesi şişeriz adet zamanı ayrı şişeriz dolunayda şişeriz....

Canım çok doğal bu hisleri duyman normal. İnşallah Allah bebeği arkadaşına bağışlar. Bize de bir an önce sağlıklı sıhatli bi bebek nasib eder.

İnan seni çok iyi anlıyorum kıskançlık değilde insanın içi bir tuhaf oluyor kalbi sıkışıyor of of üzme tatlı canını niye buradayız söyler misin kiloları verip Bebek için kilonuda takma olur mu sen 75 kg inmiş insansın doğru mu hepimizin hayatı inişli çıkışlı rabbim daha kötü şeyler ile bizleri sınamasın

Yaptım önce zumba sonra yüzme 45dk havuz kalabalıklaşınca çıktım yoksa daha yüzerdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım.
Of süpersin canım inşallah bugün bende dükkanı kapattım mı soluğu salonda alıcam bir aksilik olmazsa afiyet olsun benim şu dukan atağı bir bitse kuru patlıcan yemeği yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…