- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.701
Doğrudur ayın çekim gücü denizleri kabartıyor bizi mi kabartmıycakKızlar bu hafta dolunay haftasıymış bilmiyorum inanıyor musunuz mesale ben dolunay günlerinde epilasyon saç bakımı yaparım çok faydasını gördüm bugün birşey daha ögrendim dolunay günlerinde şişiyormuş vücûd
Aynen canım ya kadın olmak zor iş spor yaptın mıDoğrudur ayın çekim gücü denizleri kabartıyor bizi mi kabartmıycakbizde adet öncesi şişeriz adet zamanı ayrı şişeriz dolunayda şişeriz....
İnşallah canım hep birlikteHiç sıkma canını sen 98 lerden bugünlere gelmissin allahın izniyle 60lari da göreceksin ben inanıyorum sana
Canım çok doğal bu hisleri duyman normal. İnşallah Allah bebeği arkadaşına bağışlar. Bize de bir an önce sağlıklı sıhatli bi bebek nasib eder.Slm kizlar ben artidaydim bi kg fazla78 olmusum..
Bugun arkadaşımin hamile oldugunu öğrendim sevindim bir yandan da icim buruklandi ben niye hep böyle oluyorum ya..
Arkadasimin kanamasi oluyormus bebek dusuyormus yine bunu duydum uzuldum konu bebek olinca rabbim zor imtihanlar verme kurban oldugum allahim...
İnan seni çok iyi anlıyorum kıskançlık değilde insanın içi bir tuhaf oluyor kalbi sıkışıyor of of üzme tatlı canını niye buradayız söyler misin kiloları verip Bebek için kilonuda takma olur mu sen 75 kg inmiş insansın doğru mu hepimizin hayatı inişli çıkışlı rabbim daha kötü şeyler ile bizleri sınamasınSlm kizlar ben artidaydim bi kg fazla78 olmusum..
Bugun arkadaşımin hamile oldugunu öğrendim sevindim bir yandan da icim buruklandi ben niye hep böyle oluyorum ya..
Arkadasimin kanamasi oluyormus bebek dusuyormus yine bunu duydum uzuldum konu bebek olinca rabbim zor imtihanlar verme kurban oldugum allahim...
Amin canım inşallah hamile kalıncada yazarız buraya sağlıklı beslenip destek oluruz birbirimizeCanım çok doğal bu hisleri duyman normal. İnşallah Allah bebeği arkadaşına bağışlar. Bize de bir an önce sağlıklı sıhatli bi bebek nasib eder.
Yaptım önce zumba sonra yüzme 45dk havuz kalabalıklaşınca çıktım yoksa daha yüzerdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım.Aynen canım ya kadın olmak zor iş spor yaptın mı
İnşallah yeni konu açarız o zamanAmin canım inşallah hamile kalıncada yazarız buraya sağlıklı beslenip destek oluruz birbirimize
Kesinlikle canım inşallah bugün iyice gaza geldim kızlar ne olur bırakmayalım artık zararın neresinden dönsek kardırİnşallah yeni konu açarız o zaman
Of süpersin canım inşallah bugün bende dükkanı kapattım mı soluğu salonda alıcam bir aksilik olmazsa afiyet olsun benim şu dukan atağı bir bitse kuru patlıcan yemeği yapıcamYaptım önce zumba sonra yüzme 45dk havuz kalabalıklaşınca çıktım yoksa daha yüzerdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım.
Evet bugün bırakırsak 1 ay sınra pişman olucaz. Onun için devam...Kesinlikle canım inşallah bugün iyice gaza geldim kızlar ne olur bırakmayalım artık zararın neresinden dönsek kardır
Evet canım bırakmayalım ki devam edelim artık pişman olmak istemiyorumEvet bugün bırakırsak 1 ay sınra pişman olucaz. Onun için devam...
Harikasın canım valla tebrik ederimGeçen hafta 94.3
Bu hafta 93.4
Teşekkür ederim canım benimHarikasın canım valla tebrik ederim
Bende kıdemli anne olarak sorularınızı yanitlarim taze annelerin ayyy ne güzel olur hadi inşallah darısı başıniza (beni arayıp birşeyler Soran arkadaşlarım olmuştu 4 kişi) sıra sizde gelsin sorular:))İnşallah yeni konu açarız o zaman
Bıkmaz mısın Canım benim çok sağol Allah razı olsunBende kıdemli anne olarak sorularınızı yanitlarim taze annelerin ayyy ne güzel olur hadi inşallah darısı başıniza (beni arayıp birşeyler Soran arkadaşlarım olmuştu 4 kişi) sıra sizde gelsin sorular:))
Yok canım ne bikicam ben yardımı severimBıkmaz mısın Canım benim çok sağol Allah razı olsun
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?