- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.721
Afiyeet olsun canımİyi akşamlar kızlar bende şuan spordan çıktım otobüs beklerken yazıyorum eve gidince fırsatım olmayabilir kahvaltıda peynir ,pastırma,haşlanmış yumurta of beyazlarını yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ,pastırma akşam fırında kasap köfte spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık kızlar 2,5 litre su içtim
Canım sen kilo verdin ya gaza gelmişsin kötü olmuşKedikedi canım eline sağlık miyavsu canım tşk bugün biraz yoldan çıktım sanki ya( ben yazayım menümü siz karar verin sabah sucuklu iki yumurta bir çay bardağı süt peynir zeytin domates salatalık kahve akşam bir kase ciğer, bir kase yoğurt ,3-4 kaşık kısır, bir baget but, İzmir köfte bir tane kakaolu ıslak kurabiye yeşil çay ayyy ne çok yemişim ya çok açtım yerken az bile geldi yememis yutmusum resmen yuh bana
Aynen valla sabahki tartımı merak ediyorumCanım sen kilo verdin ya gaza gelmişsin kötü olmuş
Yarından itibaren dikkat et canım Karatay kaçamakda kilo aldırmaz ama yerinde sayarsınAynen valla sabahki tartımı merak ediyorum
Sabah iyi de akşam hadi ciğeri yedin, tavuğu yemeseydin iyiymiş hakkaten. Bugün de böyle olsun.Kedikedi canım eline sağlık miyavsu canım tşk bugün biraz yoldan çıktım sanki ya( ben yazayım menümü siz karar verin sabah sucuklu iki yumurta bir çay bardağı süt peynir zeytin domates salatalık kahve akşam bir kase ciğer, bir kase yoğurt ,3-4 kaşık kısır, bir baget but, İzmir köfte bir tane kakaolu ıslak kurabiye yeşil çay ayyy ne çok yemişim ya çok açtım yerken az bile geldi yememis yutmusum resmen yuh bana
İyi akşamlar kızlar bende şuan spordan çıktım otobüs beklerken yazıyorum eve gidince fırsatım olmayabilir kahvaltıda peynir ,pastırma,haşlanmış yumurta of beyazlarını yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ,pastırma akşam fırında kasap köfte spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık kızlar 2,5 litre su içtim
Kiz sadece ciğer tavukmu iyi bak İzmir köftede varSabah iyi de akşam hadi ciğeri yedin, tavuğu yemeseydin iyiymiş hakkaten. Bugün de böyle olsun.
Afiyet olsun bende durum aynı dün otobüste yerimi hamile bayanı verince ters koltukta oturdum midem bulandı hoş dukan acayip yaptıda Eve gidinceSabah:1 dilim peynir dere otu domates.
Öğlen: kıymalı yumurta bir dilim ekmekyemeden duramadım.
Akşam: Mercimek çorbası
Yarın diyetisyene gidicem bakalım.
Akşam yemeği dışındaki hepsi iyiydi canım
Günaydın canım nasılsınHerkese gunaydinlar
Gece uyuyabildin mi canım ben uyuyamadım ekmek rahatsız etti bitkin ve halsiz uyandım umarım sen etkilenmemişsindirKiz sadece ciğer tavukmu iyi bak İzmir köftede varortaya karışık olmuş duyan gelmiş
Iyiyim canım sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Olur bazen ruyalar etkiliyor insanı ama sen ağlama kiyamamHep kabus gördüm bebekli aileler eşim böyle karışık hep ağladım hep ağladım kızlarrüyamda çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?