Evliliğim için 35 kilo

İyi akşamlar kızlar bende şuan spordan çıktım otobüs beklerken yazıyorum eve gidince fırsatım olmayabilir kahvaltıda peynir ,pastırma,haşlanmış yumurta of beyazlarını yiyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ,pastırma akşam fırında kasap köfte spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık kızlar 2,5 litre su içtim

Kedikedi canım eline sağlık miyavsu canım tşk bugün biraz yoldan çıktım sanki ya ( ben yazayım menümü siz karar verin sabah sucuklu iki yumurta bir çay bardağı süt peynir zeytin domates salatalık kahve akşam bir kase ciğer, bir kase yoğurt ,3-4 kaşık kısır, bir baget but, İzmir köfte bir tane kakaolu ıslak kurabiye yeşil çay ayyy ne çok yemişim ya çok açtım yerken az bile geldi yememis yutmusum resmen yuh bana

Afiyeet olsun canım

Canım sen kilo verdin ya gaza gelmişsin kötü olmuş

Sabah iyi de akşam hadi ciğeri yedin, tavuğu yemeseydin iyiymiş hakkaten. Bugün de böyle olsun.

Sabah:1 dilim peynir dere otu domates.
Öğlen: kıymalı yumurta bir dilim ekmek yemeden duramadım.
Akşam: Mercimek çorbası
Yarın diyetisyene gidicem bakalım.
Afiyet olsun bende durum aynı dün otobüste yerimi hamile bayanı verince ters koltukta oturdum midem bulandı hoş dukan acayip yaptıda Eve gidince köfte yiyemedim bir dilim ekmek ve bol ekşili salata yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…