- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.741
Ben güne kötü başladım bitkin ve Yorgun'um midem bulanıyorIyiyim canım sen nasılsın
Sağol canım benim dün ne oldu bilmiyorum otobüse bindim ayarım bozuldu ya neyse bugün yine spor inşallah devam durmak asla YokOlur bazen ruyalar etkiliyor insanı ama sen ağlama kiyamam
Geçmiş olsun canımBen güne kötü başladım bitkin ve Yorgun'um midem bulanıyor
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Canım ben hamur ekmek ve yemeyince iyi oluyorum hiç rahatsız olmadım ama sabah tartıda +1 malesefGece uyuyabildin mi canım ben uyuyamadım ekmek rahatsız etti bitkin ve halsiz uyandım umarım sen etkilenmemişsindir
Ellerim şiş benimde bu sabah regl zamanım yaklaştıBen güne kötü başladım bitkin ve Yorgun'um midem bulanıyor
Ekmek türleri bende öyle yapıyor canımEllerim şiş benimde bu sabah regl zamanım yaklaştı
Sağol canım malesef dükkandayım onun yerine maden suyu içtimMiyav_su canım geçmiş olsun nane limon kaynat mideni duzeltir
Türk kahve makinem var sinbo dur onda yapayım canımSu ısıtıcı yokmu kahve makinası da olur al sallama bir nane limon yap çareler tükenmez
Hayırdır canım iş mi yine rabbim en kısa zamanda feraha ulaştırsın canımÇok üzgünüm , çok zorlu bir dönemden geçiyorum.Haftaiçi hergün giremiyorum internete
İnşallah yakında rahatlayacağım.
Çok geçikmediysem kilo bildirimininde bulunayım.
Geçen Hafta Kilo : 86.4
Bu Hafta : 85.6
Fark -800 gr
Bende kaçayım gruplar gelmeden bir kahvaltı yapayım ara sıra uğrarım artık kızlar
Hayırdır canım iş mi yine rabbim en kısa zamanda feraha ulaştırsın canım
Ben güne kötü başladım bitkin ve Yorgun'um midem bulanıyor
Hep kabus gördüm bebekli aileler eşim böyle karışık hep ağladım hep ağladım kızlarrüyamda çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?