- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.761
Hadi ya e maaşını alabilecek misin gerçekten durum çok kötü bizde öyle Rusya seferleri iptal etme kararı vermişEvet canım
Galiba iş yerini kapatacak patron.
Nakit sıkıtım var diyor
3 aydır maaşları tam ödeyemedi.
Amin canımHayır olsun inşallah
Hadi ya e maaşını alabilecek misin gerçekten durum çok kötü bizde öyle Rusya seferleri iptal etme kararı vermişne olucak bu halimiz
Allah yardımcın olsun canım. Yok olsun geç olsun eksili olsunÇok üzgünüm , çok zorlu bir dönemden geçiyorum.Haftaiçi hergün giremiyorum internete
İnşallah yakında rahatlayacağım.
Çok geçikmediysem kilo bildirimininde bulunayım.
Geçen Hafta Kilo : 86.4
Bu Hafta : 85.6
Fark -800 gr
Artık şu dış politikalarımız da iç huzurumuz da düzelse... Allah yardımcın olsun canım.Hadi ya e maaşını alabilecek misin gerçekten durum çok kötü bizde öyle Rusya seferleri iptal etme kararı vermişne olucak bu halimiz
Amin canım işte Amerika ile ittifak yüzünden turlar iptal olucakmış acentalar öyle diyorlar umarım yalan haberdir şu işler düzelirse dükkanın müşterisi olursa satıcaz artık bıktım yıldım hayattan herşeyden soğudum şu son 3 yıldırArtık şu dış politikalarımız da iç huzurumuz da düzelse... Allah yardımcın olsun canım.
Önemli olan p yağların gitmesiDiyetisyene gittim. 1,6 kg yağ gitmiş, 1,3 kg su göbekten. Sonunda göbeği yemeye başladım. İki haftada toplam 2,4 kg gitti.
Canım neredesin sen toparlanman lazım yoksa işin ucu gidiyor malesefCanım benim 69.3 kilom malum aldım ya
Diyetisyene gittim. 1,6 kg yağ gitmiş, 1,3 kg su göbekten. Sonunda göbeği yemeye başladım. İki haftada toplam 2,4 kg gitti.
Canım neredesin sen toparlanman lazım yoksa işin ucu gidiyor malesef
Hadi hayırlısı canım benim kolay gelsin sanaTatlım son kontrolden sonra tam gaz devam ediyorum ve çok kararlıyım bu sefer. Bu ara işler çok yoğun, sınavlarım var aynı zamanda ders çalışıyorum. Bir yandan da ev işleri vs. epey bir tempodayım anlayacağın. Ama karar verdim mayısa 65 ile girmek istiyorum bakalım.
Hadi hayırlısı canım benim kolay gelsin sana
İnşallah canım ya verelim artık yeterValla senin gidişat da harika maşallah. 24 kg vermişsin müthişsin. Umarım hepimiz kilolarımızı verip, sağlıklı, güzel vücutlara kavuşuruz
Supersin canımDiyetisyene gittim. 1,6 kg yağ gitmiş, 1,3 kg su göbekten. Sonunda göbeği yemeye başladım. İki haftada toplam 2,4 kg gitti.
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?