- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.781
Canm ben 63 kiloyum şu andaEllerine sağlık canım
Canım şu aralar pek diyetle ilgilenmiyorum hamilelik durumum olduğu içinkedikedi84 canım sanırım sana yazıyordu
AA hadi ya çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına versin kaç haftalık yeni mi darısı başımızaCanım şu aralar pek diyetle ilgilenmiyorum hamilelik durumum olduğu için
Ay hadii çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Tebrik ederim. Darısı bizlerin başına...Canım şu aralar pek diyetle ilgilenmiyorum hamilelik durumum olduğu için
Afiyeet olsun canımBugün sabah arkadaşımla buluştum diyetisyenden sonra onun için kahvaltıyı dışarıda yaptım
Sabah:kepekli beyaz peynirli tost yanında salata
Öğlen: cihalı yoğurt 1 kase
Akşam: Pırasa yoğurt
Oyy Nasıl dayanacaksın akşam ya' yoğurt ye bari. Sporda yapmışsın hem. Valla çok iradelisin çok iyi gidiyorsun...Sabah nescafe 2si birarada
Öğlen 1 tabak kısır 1dilim pasta
Akşam ceza olarak yok
Spor 3mil leslie
Su 2lt
O yediğim pastanın cezası olarak mecburen dayanicamOyy Nasıl dayanacaksın akşam ya' yoğurt ye bari. Sporda yapmışsın hem. Valla çok iradelisin çok iyi gidiyorsun...
Iradeli olmak zorundayım canım artık eşimin tavırları lafları ağırıma gidiyor çok üzülüyorumOyy Nasıl dayanacaksın akşam ya' yoğurt ye bari. Sporda yapmışsın hem. Valla çok iradelisin çok iyi gidiyorsun...
İyi bilirim maalesefIradeli olmak zorundayım canım artık eşimin tavırları lafları ağırıma gidiyor çok üzülüyorum
Inşaallah canım ya ogunleri iple çekiyorumİyi bilirim maalesefsen bi 5 kilo daha ver bak Nasıl değişecek tavırları...
Erkek milleti emin eşin benim eşim gibi kilolu göbeklidir kendi hallerine bakmazlarIradeli olmak zorundayım canım artık eşimin tavırları lafları ağırıma gidiyor çok üzülüyorum
Aynen nasıl bir prenses oluyorsun değil miİyi bilirim maalesefsen bi 5 kilo daha ver bak Nasıl değişecek tavırları...
Afiyet olsun güzel menü canım benimBugün sabah arkadaşımla buluştum diyetisyenden sonra onun için kahvaltıyı dışarıda yaptım
Sabah:kepekli beyaz peynirli tost yanında salata
Öğlen: cihalı yoğurt 1 kase
Akşam: Pırasa yoğurt
Akşam çorba filan içseydin canım yAda sebze yemeği yeseydinSabah nescafe 2si birarada
Öğlen 1 tabak kısır 1dilim pasta
Akşam ceza olarak yok
Spor 3mil leslie
Su 2lt
Yani dukan olmamış ama az yemişsin. Miden nasıl oldu? Nazarlara geldin sen yaBugün benim menü berbatsabah kuru domates biraz kuruyemiş yeşillik ne peynir yiyebildim nede yumurta dukan sağolsun akşam ablamda yedim patates yemeği ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?