Evliliğim için 35 kilo

Hep kabus gördüm bebekli aileler eşim böyle karışık hep ağladım hep ağladım kızlar rüyamda çok etkilendim
Ayy ayni hayatta yasamis gibi oluyorsun dimi ben senede bir iki böyle ruyalar görürüm ogunum hep berbat gecer aglamakli hayra yoralim iyi olsun tersidir ins canimm..

Slm kızlar menümü paylaşayım sabah iki yumurta zeytin salatalık peynir bir çay bardağı süt üstüne kahve 45 dk yürüyüş Akşam etli nohut 5 kaşık, bir kase yoğurt, büyük bir tabakta börülce salatası bir avuç çerez yeşil çay kiraz sapı çayı

Dün ki menümü yazayım;

Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, 1 yumurta
Öğle: çerez ( ölçmeden yedim , mikatr olarak abarttım galiba )
Ara: yarım elma, yarım portakal
Akşam: yoğurt çorbası, lahana sarma
Ara: 1 çay bardağı çerez

dün resmen çerez günü yaptım :)

Merhaba ben de katilabilir miyim sartlar neler
Tabii ki katılabilirsin. Pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Mümkün olduğunca hergün yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporu yazıyoruz. O kadar bi şartımız yok yani. Birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz, dertleşiyoruz.
Seni tanıyalım kaç yaşındasın, boyun, kilon kaç, evli misin,çocuk var mı çalışıyor Muş'un hangi şehirdesin?

Kızlar tam 3 haftadır 1 çatal pasta ve 1/4 dilim börek dışında bir kaçamağım olmadı 13 Nisan diyordum verdiğim sözü tuttum ve tabii karşılığını aldım. Kendimi gerçekten tebrik ediyorum
Yarın ben yurt dışına çıkacağım. Onun için pazar gününe kadar yazamayabilirim. Arada okurum akşam oteldeyken. Tabii orda çok abartmamaya çalışacağım ama çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum. Bol bol yürüyeceğim.
Hakkınızı helal edin kızlar...

Allah razi olsun mesajimi sonunda biri gordu dedim. Ilgilendigin icin sagol kedikedi84 Ben 27 yasimdayim boyum 159 kilom vasat 103 uc haneyi gordum hayatimda ilk defa 6.5 aylik bi bebegim var calismiyorum mus ta degil usakta yasiyorum evlenip bi ay sonra hamile kaldim doguma kadar 28 kilo aldim ve artik kilo vermeliyim nerden nasi baslicam bilmiyorum cocukla da diyet cok zor oluo mama yiyo ama zor hem ev hem cocuk ne yapcam bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…