- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.801
2 saat spor harikaSpor olarak 1 saat kardiyo 1 saat ağırlık kızlar
Ayy ayni hayatta yasamis gibi oluyorsun dimi ben senede bir iki böyle ruyalar görürüm ogunum hep berbat gecer aglamakli hayra yoralim iyi olsun tersidir ins canimm..Hep kabus gördüm bebekli aileler eşim böyle karışık hep ağladım hep ağladım kızlarrüyamda çok etkilendim
İnşallah canım amin bu arada sen nasılsın iyi misinAyy ayni hayatta yasamis gibi oluyorsun dimi ben senede bir iki böyle ruyalar görürüm ogunum hep berbat gecer aglamakli hayra yoralim iyi olsun tersidir ins canimm..
Allah yardımcın olsun canım. Yok olsun geç olsun eksili olsun
Ayy ayni hayatta yasamis gibi oluyorsun dimi ben senede bir iki böyle ruyalar görürüm ogunum hep berbat gecer aglamakli hayra yoralim iyi olsun tersidir ins canimm..
Spor olarak 1 saat kardiyo 1 saat ağırlık kızlar
Bugün benim menü berbatsabah kuru domates biraz kuruyemiş yeşillik ne peynir yiyebildim nede yumurta dukan sağolsun akşam ablamda yedim patates yemeği ve salata
Canım şu aralar pek diyetle ilgilenmiyorum hamilelik durumum olduğu için
İdrar testinde çıktı ama kan vermedim daha netleşmesi için bekliyorum :)AA hadi ya çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına versin kaç haftalık yeni mi darısı başımıza
Hadi inşallah canım darısı bizlerin hepimizin başınaİdrar testinde çıktı ama kan vermedim daha netleşmesi için bekliyorum :)
İdare eder canım sende durumlar nasılMiden nasıl olsdu canım
Sen de mi istiyorsun :)Hadi inşallah canım darısı bizlerin hepimizin başına
Tabii ki katılabilirsin. Pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Mümkün olduğunca hergün yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporu yazıyoruz. O kadar bi şartımız yok yani. Birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz, dertleşiyoruz.Merhaba ben de katilabilir miyim sartlar neler
Allah razi olsun mesajimi sonunda biri gordu dedim. Ilgilendigin icin sagol kedikedi84 Ben 27 yasimdayim boyum 159 kilom vasat 103 uc haneyi gordum hayatimda ilk defa 6.5 aylik bi bebegim var calismiyorum mus ta degil usakta yasiyorumTabii ki katılabilirsin. Pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Mümkün olduğunca hergün yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporu yazıyoruz. O kadar bi şartımız yok yani. Birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz, dertleşiyoruz.
Seni tanıyalım kaç yaşındasın, boyun, kilon kaç, evli misin,çocuk var mı çalışıyor Muş'un hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?