- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
Katıl tabii ki hoşgeldin...kızlar kendime yeni bir günlük açmayı düşünüyordum ama sizleri biraz okuyunca aranıza alırsanız sizinle tekrardan başlıyım şu baş belası kilolardan. aslında ilk dikkatimi başlık çekti.
 Atalım kilolarımızı rahat bi hayat geçirelim. Ben de aynı çıktım kilo olarak, bari 95,5 un buçuğu gitseydi de düzleseydim. Hedefim yıl sonunda başarı öykülerinde konu açmak. Seneye yaza da artık çocuk yapmak
Atalım kilolarımızı rahat bi hayat geçirelim. Ben de aynı çıktım kilo olarak, bari 95,5 un buçuğu gitseydi de düzleseydim. Hedefim yıl sonunda başarı öykülerinde konu açmak. Seneye yaza da artık çocuk yapmak

haftaya listem böyle olmayacak normal yemek yiyeceksin dedi diyetisyenim.
 haftaya listem böyle olmayacak normal yemek yiyeceksin dedi diyetisyenim. 

öyle cips aburcubur sevmem ama ah o kolaya nasıl alıştım ben bazen bunu icat edenin... Diyorum içimden, sizi de ayrıca tebrik ederim 36 Beden ya süper...
 öyle cips aburcubur sevmem ama ah o kolaya nasıl alıştım ben bazen bunu icat edenin... Diyorum içimden, sizi de ayrıca tebrik ederim 36 Beden ya süper... cok değil 6 -7 ay sabrederseniz hayal ettiğiniz bedene kavusacaksınız
 cok değil 6 -7 ay sabrederseniz hayal ettiğiniz bedene kavusacaksınız  Allah'ım bitti sonunda Çorba diyetim, yarın normal diyet beni bekler, normal listeye şükreder oldum hale bakın
 Allah'ım bitti sonunda Çorba diyetim, yarın normal diyet beni bekler, normal listeye şükreder oldum hale bakın

hadi...
 hadi...