Evliligim icin cok aci cekiyorum.

eee son gelişmeleri alalım

son gelismeleri yazmistim ama baktigimda burda olmadigini gordum. demekki yazdiklarim kayit olmamis gecen gun..

neyse,

cuma gunu esimin evine gittim araba icin, yine soguktu bana karsi..hatta sinirli idi..

arabayi yaptiktan sonra konusalim dedi.
.
sonrada cocuklarim ( 3 cocugu) seni istemiyorlar..benim yaptigim hatalarda bile seni suclu buluyorlar. ne kadar soylesemde anlamiyorlar.ben biktim usandim bu olaylardan dedi..10 sene daha boylemi yasayacagiz eda dedi..son 1 yilda 3 kez hastanelik oldum artik hasta olmak istemiyorum bu yuzden dedi..
seninle arkadas olmami bile istemiyorlar dedi..ve ben artik duygularimdan emin degilim dedi..
senin icin cok derin duygularim var dedi..senin iyi olman, sihhatte olman benim icin cok ama cok onemli dedi..

aslinda hayatimdan gitmeni istemiyorum ama artik bunca seye dayanamiyorum bosanalim dedi..bende " cok istiyorsan bosarsin dedim..ama ben seni bosamiyorum" dedim..

bu arada belirteyim bizim ayrilik sebebimiz baska kadin veya baska erkek degildi.. bizim sorunumuz cocuklari idi..

ne yaparsan yap dedim ama sana soyleyecek bazi seylerim var dedim..
ve yaptigim bazi hatalar vardi onlar icin ozur diledim. yanlis yaptim dedim..

birden yumusadi..bana biz beraberken bana ozel bir seslenis sekli vardi. onunla seslendi.. lutfen aglama dedi. sarildi.. bana olan sevgisini yeniden hissettim..

o kadar cok sinirim bozulduki aglamaktan gozlerim sisti.. o da beni teselli etti bu arada. aglama diye..

beni yanagimdan bile opmeye zorlanan adam dudagimdan optu ama oyle cinsellik dolu degildi.

ve basladik eski gunlerden konusmaya.. ve o bana eskiden neler yaptigimizi ne kadar eglendigimiz gunleri falan dile getirdi..( sasirmadim degil)

ertesi gun yeniden beraber olduk.. bu kez bana arkadaslarimin ailemin, akrabalarimin vs nasil oldugunu sordu..

ve yine bana o ozel seslenisi ile seslendi.. elimden sacimdan optu.. sarildi.. iyimisin diye sordu..

ayrica biz ayri iken o yeni ise baslamisti.. telefonunda benim numarami gosterdi bir sebepten dolayi. ve ona emailla 1-2 sene once gonderdigim resmimi koymus numaranin yanina.. ( yine sasirdim) biz o surede gorusmuyordukki neden koymus resmimi anlamadim..

ve ozel telinde hala resmim duruyor ( esim diye)

neyse, sonra oglundan bahsetti. ona ne derece kizdigini.. bir yere gitmis o oglan. gelsin ona neler yapacagini soyledi..
yani icini acti.. kizlarindan bahsetti.
onlarlada olan sorunlarini anlattiki hep bana super gosteriyordu eskiden.. aralarindaki iliskinin super oldugunu soyluyordu hep..

simdi ise ondan para alip nasil geri vermediklerini soyledi..

esim iyi degil aslinda..
bana icli icli bakti ve eda ben neden boyle halsizim dedi.. neden ben hastayim dedi...

sonra ben evime dondum...

simdilik haberler bunlar. ve aklima gelenler.. baska bir sey hatirlarsam onuda yazicam..

sagolun arkadaslar.. allah hepinizden razi olsun.. allah hepinizin gonlune gore versin...

Son düzenleme:

sagolun arkadasim.. sizinde hakkinizda hayirlisi olsun ama cok gencsiniz.esim ve ben 50 yasindayiz..

lutfen biraz daha pozitif olmaya calisin.biliyorum kolay degil..

aklima bir sey daha geldi.. yasli bir teyzesi var.. o'na eda yi nasilsa gormuyorsun, artik onunla olmaz,kendine yeni hayat kur diyormus hep.. cunku ben gecen gun birlikte toplantiya gittigimizde yasli teyzesini gordum.. beni gorunce kadin cok bozuldu ve esime neden edayi gordugunu bana soylemedin dedi, bunun uzerine bende sonra sordum teyzenmi sana beni bosa diyor dedim.. evet istemiyor o da seninle bosanmamiz gerektigini dusunuyor dedi..

yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar..

en azından seni hala sevdiğinden eminsin...
ne yazıkki bundan sonrası eşine kalmış...
çocuk değil düşünebilir kararlar alabilir..
evlatlarıdır tabi haklı onları düşünmekte...
ama diğerleri onun çocukları eşiniz bi baba...
çocuk olan kendisiymiş gibi davaranıpta bu önemli kararı çocuklara bırakmamalı...
üstelik yaşta ilerlemeye ve sağlıkta bozulmaya başlamış...
yalnızlık allaha mahsus....
inşallah düzgünce düşünüp kendisi için en doğru kararı verir....
daha öncede söylediğim gibi dilerim evliliğiniz kurtulur...
son mesajınızı okudum...
ay teyzeye nooluyo....
sinir oldum şimdi...
50 yaşında koskoca adam teyzesinin lafıylamı olacak...
ne çirkin bişey....

Son düzenleme:
bilmiyorum beni gercekten seviyormu.. ben sevgisini hissetsemde o bana eskisi gibi bana asik olmadigini ama beni sevdigini soyledi..

cok duydum baska bayanlardanda esleri onlara onlari sevdigini ama asik olmadiklarini soylemis..

benimkide oyle bir sey sanirim..

dogru. ama sadece teyzesi degil, annesi var, benim icin zehirleyen 3 cocugu var yillardir..cok sagolun yorumunuz icin..

Bir de 3 çocuğa sormalı...
Konunun başından beri aynı deyimleri kullanıyorsunuz. Seçtiğiniz kelimeler sizin de "üvey annelik" performansınız hakkında bir fikir veriyor açıkçası.

Bir de 3 çocuğa sormalı...
Konunun başından beri aynı deyimleri kullanıyorsunuz. Seçtiğiniz kelimeler sizin de "üvey annelik" performansınız hakkında bir fikir veriyor açıkçası.

tabiki sizde haklisiniz..o 3 cocugada sormali benim nasil bir uvey anne oldugumu?
elimden geleni yaptigim halde bir turlu basarili olamadim..
esim bunu cok iyi biliyor.. hatta esim beni bosasa baska birinlede beraber olsa cocuklarinin ayni seyleri yapacaginida biliyor..
ama sonucta cocuklari..onlarin isteklerini secmesi cok onemli..

ilk gunden beri beni istemediler.
eger size yaptiklarini anlatabilse idim sanirim beni boyle suclamazdiniz..
yinede sagolun.. hakkinizi helal edin..

Yoo suçlama değil. Elbetteki dört duvar arasında yaşananları bilemeyiz. Ama sürekli "özel" diye bahsettiğiniz ama ne olduğunu asla söylemediğiniz temel sorununuz, sürekli kullandığınız "zehirlemek" sözcüğü, son görüşmenizde eşinizin size karşı çözüldüğü anda çocuklarını şikayete başlaması ve onlara verdiği paraları geri alamamayı şikayet etmesi ve de genel olarak bu konunun geneline ilişkin sezgilerim sizin de çocuklar konusunda çok masum olmadığınız hissini uyandırıyor. Yanılıyor da olabilirim ama hissim bu, kusuruma bakmayın...

elbette bende mukemmel degilim, hatalarim oldu. ama cocuklarini zedeleyici bir hatam olmadi..soylemek istedigim bu idi..

rica ederim ne demek.. istediginiz sekilde yorum yapabilirsiniz..

Son düzenleme:

siz birşey beklemeyin bence siz alın götürün şimdilerde arkadaş gibi davranırsanız sonra eskisi gibi ısınırsınız.
bence bi daha da bu kadar ona buna bırakmayın eşinizi, siz çekin çevirin emek ister ugraşmak ister ama değer, kimseyi aranıza sokmayın. Bir ilişkiyi kurmak çok zor,yürütmek zor, kaçmak kırıldım oynamıyorum demek daha kolay, erkeklerin 3.şahısların gazına gelmesi çok kolay oluyor, bide fırsat verirseniz ,meydanı boş bırakırsanız siz iyice zorlanıyorsunuz.
siz eşinize "onlar" ve "biz" kavramını oturtmayı deneyin bence, çocuklar bile karı koca arasına girmemeli, "biz " mantığını bozmamalı bence. hele kayınvalideleri bende Allaha havale ediyorum gerçekten.....

güzelim zamana bırak zaten seni seviyorsa ailesine karşı gelir ama sevmiyorsa herşey bahane

melikeanne, tam cumlenizi anlayamadim.

" birşey beklemeyin bence siz alın götürün şimdilerde arkadaş gibi davranırsanız sonra eskisi gibi ısınırsınız."

neyi beklemeyeyim? ve sizce arkadas gibi mi davranayim demek istediniz?

su cumleniz cok dogru gercekten cogu erkek ortam bulan 3.kisilerin gazina gelmesi kolay oluyor..

güzelim zamana bırak zaten seni seviyorsa ailesine karşı gelir ama sevmiyorsa herşey bahane

bu kısmen dogru değil, deli gibi sevip annesinin bilmemnenin gazıyla arada kalan çok erkek var, seviyorsa mücadele eder, herşeyi yapar, gelir, dinler, anlar, güçlü olur, korur..vs vs,vs bunlar gerçek değil. Bu kadar kolay değil. Kimse bu kadar güçlü olmayabilir.

hatta bazı durumlarda erkek sevmiyorsa bile kadın sabrı,aklı, sağduyusu ve hırsıyla birisini kendinden uzaklaştırmamayı yanında tutmayı başarır bence. haaaa süper olmaz, rüya gibi olmaz, yani tam istenen gibi olmaz ama yine de idareten de olsa da istediği kısmen olur bence.

suraya buraya gidelim demiyor demişsiniz yaa siz alın götürün arkadaş gibi diyorummm.
evet arkadaş gibi olun bence çünkü birden bire çok samimi olmak tabiri caizse eşinizi "ürkütebilir" çok uzun süre ara vermişsiniz.

evet bazen guclu olamiyabiliyorlar. ozelllikle ortami digerleri bulmus ise..
dusununki yasli teyzesi.. gercek teyzesi bile degil.. teyze dedigi yasli bir bayan...ki o bile ustunde etki yaratmis esimin...

evet bende dusundum bunu ama arkadasliga cevirirsem dedim bu kez arkadas olarak gorme ihtimalini dusundum..o da beni urkuttu..

hepinize nasil tesekkur etsem bilmiyorum arkadaslar.. cok sagolun varolun hepiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…