eee son gelişmeleri alalım
Yaşadıklarımız ne kadar çok benziyor!
14 yıllık evliyim ben de..çocuğumuz yok.. Eşimle 3 yıl ayrı yaşadık.. 3 yıl içinde bir kaç kez görüştük sadece..
Sonra bir gün tekrar barışmak istediğini söyledi ve 2 yıldır yine beraberiz..
Bütün sorunun kendinde olduğunu, her şeyi telafi edeceğini söylemişti...Her zamanki gibi yine kandım!!!!
Seni üzmek istemem arkadaşım.. Ancak araya mesafe girdiğinde tekrar biraraya gelinirse maalesef düzelmesi çok zor..Belki imkansız değil ama çoook zor..
Geçen günler geri gelmiyor.. Şimdi öyle pişmanım ki boşanmadığıma.. Yaşım 34 oldu.. artık kendimi çok yorgun, güçsüz ve hiç bir şeyin üstesinden gelemeyecek kadar aciz hissediyorum...Bu evlilikten başka çarem yokmuş gibi hissediyorum...
Evlilik terapistine de gittik.. Bize dediği şey "sizin yaşadığınız evlilik değil" ... Hala bekliyorum bir umut... Sanıyorum ki 70 yaşına da gelsem bekleyeceğim...
Sana tavsiyem, olumlu ya da olumsuz bir karar vermen.. Bu belirsizlik insanı hasta ediyor... Bu yaşımda yaşamadığım hastalık kalmadı...Her şey sinir ve stresten kaynaklanıyor... Kendine değer ver.. Eğer birlikte yaşamanın sorumluluğunu ve bilincini kaldıramayacaksa eşiniz, bitirmek en doğrusu...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
en azından seni hala sevdiğinden eminsin...
ne yazıkki bundan sonrası eşine kalmış...
çocuk değil düşünebilir kararlar alabilir..
evlatlarıdır tabi haklı onları düşünmekte...
ama diğerleri onun çocukları eşiniz bi baba...
çocuk olan kendisiymiş gibi davaranıpta bu önemli kararı çocuklara bırakmamalı...
üstelik yaşta ilerlemeye ve sağlıkta bozulmaya başlamış...
yalnızlık allaha mahsus....
inşallah düzgünce düşünüp kendisi için en doğru kararı verir....
daha öncede söylediğim gibi dilerim evliliğiniz kurtulur...
son mesajınızı okudum...
ay teyzeye nooluyo....
sinir oldum şimdi...
50 yaşında koskoca adam teyzesinin lafıylamı olacak...
ne çirkin bişey....
Bir de 3 çocuğa sormalı...
Konunun başından beri aynı deyimleri kullanıyorsunuz. Seçtiğiniz kelimeler sizin de "üvey annelik" performansınız hakkında bir fikir veriyor açıkçası.
tabiki sizde haklisiniz..o 3 cocugada sormali benim nasil bir uvey anne oldugumu?
elimden geleni yaptigim halde bir turlu basarili olamadim..
esim bunu cok iyi biliyor.. hatta esim beni bosasa baska birinlede beraber olsa cocuklarinin ayni seyleri yapacaginida biliyor..
ama sonucta cocuklari..onlarin isteklerini secmesi cok onemli..
ilk gunden beri beni istemediler.
eger size yaptiklarini anlatabilse idim sanirim beni boyle suclamazdiniz..
yinede sagolun.. hakkinizi helal edin..
Yoo suçlama değil. Elbetteki dört duvar arasında yaşananları bilemeyiz. Ama sürekli "özel" diye bahsettiğiniz ama ne olduğunu asla söylemediğiniz temel sorununuz, sürekli kullandığınız "zehirlemek" sözcüğü, son görüşmenizde eşinizin size karşı çözüldüğü anda çocuklarını şikayete başlaması ve onlara verdiği paraları geri alamamayı şikayet etmesi ve de genel olarak bu konunun geneline ilişkin sezgilerim sizin de çocuklar konusunda çok masum olmadığınız hissini uyandırıyor. Yanılıyor da olabilirim ama hissim bu, kusuruma bakmayın...
sagolasin canim..
dun arabami tamir etti..sonra yikadi temizledi..ugrasti durdu. ardindan bir seyler atistirmak icin alisveris merkezine gittik..
elimi falan tutmadi. bende onun elini tutmadim. ustune gitmemek icin..
oldukca hasta gorunuyordu..
ayakta zor duruyor aslinda..
tek sasirdigim sey arabami tamir ederken komsulari geldi. onlara benim icin "esim " diye tanistirdi. cok sasirdim..
ama cok mutlu oldum..
haftaya arabayi tekrar goturucem birseyine daha bakacak..
ama hic suraya gidelim vs demiyor..
ne olur benim icin dua edin..
s
bence bi daha da bu kadar ona buna bırakmayın eşinizi, siz çekin çevirin emek ister ugraşmak ister ama değer, kimseyi aranıza sokmayın. Bir ilişkiyi kurmak çok zor,yürütmek zor, kaçmak kırıldım oynamıyorum demek daha kolay, erkeklerin 3.şahısların gazına gelmesi çok kolay oluyor, bide fırsat verirseniz ,meydanı boş bırakırsanız siz iyice zorlanıyorsunuz.
siz eşinize "onlar" ve "biz" kavramını oturtmayı deneyin bence, çocuklar bile karı koca arasına girmemeli, "biz " mantığını bozmamalı bence. hele kayınvalideleri bende Allaha havale ediyorum gerçekten.....
güzelim zamana bırak zaten seni seviyorsa ailesine karşı gelir ama sevmiyorsa herşey bahane
siz birşey beklemeyin bence siz alın götürün şimdilerde arkadaş gibi davranırsanız sonra eskisi gibi ısınırsınız.
bence bi daha da bu kadar ona buna bırakmayın eşinizi, siz çekin çevirin emek ister ugraşmak ister ama değer, kimseyi aranıza sokmayın. Bir ilişkiyi kurmak çok zor,yürütmek zor, kaçmak kırıldım oynamıyorum demek daha kolay, erkeklerin 3.şahısların gazına gelmesi çok kolay oluyor, bide fırsat verirseniz ,meydanı boş bırakırsanız siz iyice zorlanıyorsunuz.
siz eşinize "onlar" ve "biz" kavramını oturtmayı deneyin bence, çocuklar bile karı koca arasına girmemeli, "biz " mantığını bozmamalı bence. hele kayınvalideleri bende Allaha havale ediyorum gerçekten.....
güzelim zamana bırak zaten seni seviyorsa ailesine karşı gelir ama sevmiyorsa herşey bahane
melikeanne, tam cumlenizi anlayamadim.
" birşey beklemeyin bence siz alın götürün şimdilerde arkadaş gibi davranırsanız sonra eskisi gibi ısınırsınız."
neyi beklemeyeyim? ve sizce arkadas gibi mi davranayim demek istediniz?
bu kısmen dogru değil, deli gibi sevip annesinin bilmemnenin gazıyla arada kalan çok erkek var, seviyorsa mücadele eder, herşeyi yapar, gelir, dinler, anlar, güçlü olur, korur..vs vs,vs bunlar gerçek değil. Bu kadar kolay değil. Kimse bu kadar güçlü olmayabilir.
hatta bazı durumlarda erkek sevmiyorsa bile kadın sabrı,aklı, sağduyusu ve hırsıyla birisini kendinden uzaklaştırmamayı yanında tutmayı başarır bence. haaaa süper olmaz, rüya gibi olmaz, yani tam istenen gibi olmaz ama yine de idareten de olsa da istediği kısmen olur bence.
suraya buraya gidelim demiyor demişsiniz yaa siz alın götürün arkadaş gibi diyorummm.
evet arkadaş gibi olun bence çünkü birden bire çok samimi olmak tabiri caizse eşinizi "ürkütebilir" çok uzun süre ara vermişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?