Evliliğim kötü gidiyor

Bir keresinde ben senin kölen değilim filan diyerek kızmıştım. Bu lafları yedirtcem sana dedi. Ben yanına gidene kadar konuşmadı
İşte dediğini yapmış, yedirtmis
Siz yanına gidene kadar konuşmamış..
Aslında yapmanız gerekeni biliyorsunuz da..
Az cesaret

Disari cikmama karisiyorlar serbest birakmiyorlar baski yapiyorlar diyerek kacip aileden siddet hariç kacip kocaya siginmayi kurtulus zanneden kizlara örnek olursun umarim

Erkeklerin olduğu hiç bir yerde sizi çalıştırmayan birisiyse, bunu evlenmeden önce biliyor olmanız gerekirdi. Bunu bile bile mi kabul ettiniz?

Ailemle onceden problemim oldugu için baskın davrandığını inkar ediyor. Kim olursa olsun ben aynı olurdum dedi ama sanmıyorum
Yalan söylüyor. Cok terbiyesiz biri kocan. Keske meslegin olsaydi. Var mı?
Varsa da çalış hemen calismaya basla yarin birgün bosanirsan baba evine dönünce de hersey aynı olmuyor cunku

Ben olsaydim bosanirdim kesinlikle ha duzelirmi o asla duzelmez seni aglatip wc ye gidip masturbasyon derdinde olan bir duygusuzdan koca moca olmaz
Duygusuz dimi kavga etmişiz otur da bir düşün üzül ne biliyim nerden aklına geldi de gittin banyoya. Sonradan inadına yaptım dedi, onunla tartıştığım için sevmediğim bir şeyi yaparak intikam almış

Yalan söylüyor. Cok terbiyesiz biri kocan. Keske meslegin olsaydi. Var mı?
Varsa da çalış hemen calismaya basla yarin birgün bosanirsan baba evine dönünce de hersey aynı olmuyor cunku
Of of meslek konusuna girmeyim beni burda taslarlar. Bu adam istedi die eğitimimi yarım bıraktım pişmanım

Okurken kanım dondu inş çocuk olunca düzelir deyip çocuk arayışına girmezsin çok zor allah yardımcın olsun . Ayrılmak çok iyi olur sevgisiz saygısız yaşamaktansa mesleğin var çalışır hayatına devam edersin

Cocugum yok fakat siz okurken bile kanım dondu dediniz ben neden ayrılık konusunda bu denli zorlanıyorum

Demekki ilerde sirf seni delirtmek için aldatir bu herif atl yapisi müsait çünkü her yaptigina kilif uyduruyo bir ozur bir utanma sikilma yok

gerçekten okurken tiksindim, Allah kurtarsın sizi.
Nasıl katlanıyorsunuz, pes. Bunların hepsi için bir manevi tazminat davası açsanız yeridir, size evde öyle davranırken kayıt vs alın mutlaka. Bunların baya faydası olur, ayrılmaya karar verdiyseniz de fevri olmayın, planlı hareket edin ve inşallah ama inş kurtulursunuz çokkk üzüldüm, içim parçalandı size...

Ne kadar süredir evlisin iz?

Sızın için üzüldüm.. En başta kendinizi çaresiz hissetmenize üzüldüm.. Malesef yagmur dan kaçarken doluya tutulmuşsunuz, insanlar tekrar evlılık yapıp çok huzurlu olabiliyor, güçlü olun ve konuyu ailenizle paylasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…