Evliliğim kötüye gidiyor

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Kızlar 2senedir evliyim ilk başlarda çok mutlu huzurluydum fakat son zamanlarda özellikle doğum yaptıktan sonra eşim çok değişti sanki sürekli kavga ufak şeyleri büyütme telefon elinde konuşamıyoruz bile derdimi sıkıntımı anlatamıyorum sürekli annesinin tarafını tutuyor bunalımdayım

Doğumdan sonra lohusalık sendromu olur ya hep kadınlarda olmuyor galiba bence erkeklerde de oluyor babalık çarpıyor ilk zamanlar ihanet olduğunu sanmam

Hamilelik dönemindede tartışmalar vardı çok ağlıyordum üzülüyordum doğumdan sonra dahada saldık kendimizi sürekli atışma ne bi anlayış var ne bi güzel söz uzaklaşmış benden üstelik hep ben haklıyım ben bağırırım sen sus beni dinle tavrı yapıyor

Kızlar 2senedir evliyim ilk başlarda çok mutlu huzurluydum fakat son zamanlarda özellikle doğum yaptıktan sonra eşim çok değişti sanki sürekli kavga ufak şeyleri büyütme telefon elinde konuşamıyoruz bile derdimi sıkıntımı anlatamıyorum sürekli annesinin tarafını tutuyor bunalımdayım
Kavga ederken saygı cercevesini aşmayın hicbir zaman bu cok etkiliyor ilişkiyi

saygı kalmadı aramızda çok kırıyor beni üstelik bana senin gibi kadınlar kocasını elinde tutamaz dedi bu yüzden kafam çok karışık ihanet olabilir mi?

kavga etmek yerine ne demek istediğini anlamaya calısın. beraber konusarak bunu cözersiniz dye düşünüyorum

Çok yaptık onu hep konuştum düzelelim 2gün iyiyiz sonra aynı

Çocuk evin neşesi öyle düşünme çocuğuna çok bağlı çocuk olmasa daha kötüde olabilirdik belki bilmiyorum çok sıkıntıdayım

cocuk yapmaktan vazgecicem yakinda, bu ne yahu.. herkeste ayni dert
Çocuk olmasada yapısında varsa bir erkeğin o zaten hödüklük yapıyor ve muhakkak bir problem oluyor çocugun olması yada olmamasıyla hiç ilgisi yok bence tavırların. Sadece kadınlar o dönemde daha çok yardıma ihtiyaçları olduğu icin yeni farkınaa variyorlar oncesinde farkinda olmuyorlar

Çocuk olmasada yapısında varsa bir erkeğin o zaten hödüklük yapıyor ve muhakkak bir problem oluyor çocugun olması yada olmamasıyla hiç ilgisi yok bence tavırların. Sadece kadınlar o dönemde daha çok yardıma ihtiyaçları olduğu icin yeni farkınaa variyorlar oncesinde farkinda olmuyorlar
ya elbette ama bu kadar da olmaz diyor insan..

O zaman evlilik oturmadan yapılmamalı demek. 2 3 yıl yavaş yavaş tanınır yani.Başbaşa vakit geçirmeden çocuk olunca tahammül de kalmıyor

saygı kalmadı aramızda çok kırıyor beni üstelik bana senin gibi kadınlar kocasını elinde tutamaz dedi bu yüzden kafam çok karışık ihanet olabilir mi?
Bugün olmazsa yarın aldatır mesaji vermiş.Ne denir bilmiyorum saygı bitince evlilik de biter benim gözümde ama daha da çok yeni evlisiniz . Terapi alabilirsiniz belki.Dilerim düzelir

ilk aylar çok zor çocuk düzene girince sizde girersiniz
benim eşimde tam tersi çok yardımcı oldu Allah razı olsun
amma bişeyler oturunca bir bardak su alıp içmez oldu
herşey ayağına beyefendinin

Ya öncesinde unutamadığı biri var çünkü çok yenisiniz ya da yeni biri var erkek milleti demek istemezdim maalesef.

O zaman evlilik oturmadan yapılmamalı demek. 2 3 yıl yavaş yavaş tanınır yani.Başbaşa vakit geçirmeden çocuk olunca tahammül de kalmıyor

Aynen öyle bir erkeğin aman düzelir .evliliğin ileriki yıllarında belki yapmaz dediğiniz hicbirsey zamanla duzelmez karakter degismez .iyi tanimakda her anlamda yarar var

Bende hep bu ihtimallerdeydim onun yüzünede söyledim fakat sinirleniyordu saçmalama nasıl yakıştırıyosun falan diyip kızıyordu.

Bilemiyorum ama tanıdığımda muhteşem bir kalbi vardı şimdi çok değişmiş tanıyamıyorum bazen

Back
X