Evliliğim kötüye gidiyor

saygı kalmadı aramızda çok kırıyor beni üstelik bana senin gibi kadınlar kocasını elinde tutamaz dedi bu yüzden kafam çok karışık ihanet olabilir mi?
AaaA önemli ama cnm. Küçücük bir cümle ama neler anlatıyor. Sor kendisine. Tatlı tatlı bak gözlerinin içine. Konuş ne demek istediğini...

Kızlar 2senedir evliyim ilk başlarda çok mutlu huzurluydum fakat son zamanlarda özellikle doğum yaptıktan sonra eşim çok değişti sanki sürekli kavga ufak şeyleri büyütme telefon elinde konuşamıyoruz bile derdimi sıkıntımı anlatamıyorum sürekli annesinin tarafını tutuyor bunalımdayım
dogum sonrası sendromu

Cocukta var artik bir yere gidemezsin akli sira ona mecbursun seni eziyor. Bosanmaktan korkmuyorsan al cocugunu git bi kac gun kafa dinle..

Onu yaptım çok bunaldım annem sağolsun aldı beni 1hafta orda kaldım çok rahattım bişeyler düzelmiyo düzeltmeye çalışsakta uzun sürmüyo yine aynı herşey

Çalışıyor musunuz? Aileniz arkanızda mı? Bunları boşanın diye değil herşeye hazırlıklı olun diye soruyorum. Eşinizin söyledikleri hiç içaçıcı değil. Hamilelikte biz kadınların hormonları altüst oluyor,lohusalıktada öyle. Biz saçmalasak bile adamların bizi alttan alması gerekirken bu tavırlar çok sinir bozucu.

Back
X