- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Yavaş yavaş anlamaya başladın sonunda. Sen hep onun peşindesin, onun seni kovalamaya ihtiyacı kalmıyor ki.
Yukarıda bi arkadaş da demiş, gerçekten ben senin yerinde olsam (ki sevgililik döneminde eşime yaptım bunu) o yazmadan yazma huyumu tümden bırakırdım. Patlasam da çatlasam da - ki siz evslisiniz artık, patlanacak bişey yok bunda- yazmazdım ya. Adam istemiyorum diyor, neyin inadı sende ki hala 3-4 saat sonunda geriliyorsun sana yazmadı diye de yazıyorsun ona.
Bak bu akşam da yazmayacak sana hazırla kendini. Az çok maç takip eden biriyim, tüm dünyanın çok önem verdiği maçlar var bu akşam. Sen yine kendi kendine triplere gireceksin ama benimle konuşmuyor diye. Şimdiden kendini oyalayacak bişeyler bul bunun için. Film ayarla, sevdiğin içeceği al kendine mısır patlat, kendine ayır bu akşamı. Her dakika eşini düşünerek geçirme, kendini düşün. Bırak o arasın seni, ama musait değilsen açma ulaşamasın. Siz evlisiniz artık, kaçma ihtimali yok, bunu kabullen önce.
Bu kendini tutabilmiş halin mibu kadar olaydan sonra ben olsaydım o arayana kadar kesinlikle aramazdım. Mesajlara geç cevap atardım. Onu meraklandırırdım bana kolay kolay ulaşmasına müsade etmezdim. Bu işleri cidden bilmiyorsun. Kocanı seviyorsun ama bunaltıyorsun. Bak adamın umrunda değil sarja bile takmamış nasılsa karım bana ulaşır diye. Bu arada profil resmini değiştirsene
iyi haftasonlari herkese
bugunu ozet gecip yorumunuzu almak istiyorum.
Esim biliyorsunuz seyahatte, bugun isi yok haftasonu haliyle. sabah 11 gibi yazdi gunaydin diye konustuk sonra ben yazismak yerine sesini duyayim diye aradim telefonda konustuk , ikimizde disari cikicaz diye konustuk.
ben eve dondum islerime baktim falan neyse saat 3.30 gibi yazdim napiyosun askim diye, o da disardayim yemek yiyip otele donucem aksam cikmak istemiyorum maclar var netten onlari izlicem dedi islerimi halledip doncem dedi. beni sormadi buna gicik oldum mesela. bende bende evdeyim dedim, instagramdan bisey yollamisti bebekli bi video , gordun mu ne tatli falan ondan bahsetti. neyse sonrada askim benim sarjim cok az telefonum kapanmasin otele donemem yoksa dedi. bende tamam ben yazmam sana otele gittiginde konusuruz dedim. bu kadar.
simdi kafama takilanlar,
1- neden 3.30 a kadar hic yazmadi aramadi,diye bozuldum, beklemedim yazdim.
2- neden telefonunu sarji yok disari cikarken diye bozuldum.
birsey soylemedim ona sadece siz ne dersiniz merak ettim.
ben yine ona sarjin nasi yok neden sarj etmeden cikiyosun diye yazsaydim tartisma cikardi. 3.30 a kadar nie aramadin desem de isim var disardayim derdi. bide surekli bir beklenti icinde olmus olurdum kendimi kucuk dusurebilirdim.
bunlari yapmadim, tutabildim kendimi, bunlarda basari benim icin. ama hissettiklerim biraz azalsada yine ayni sekilde.
ondan sizden yorum almak istedim..
Yorumum : tedavi olmalısınız. Acilen.
Canım seni sürekli takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Ne istediğini anladım ilgi, sevgisini gösteren bi eş,kaybetme korkun var.Peki eşin ilgiyi gösterse, tatmin olacak mısın, yoksa daha fazlasını mı isteyeceksin, eşin cidden bazı bayanlara göre yeterli ilgi gösteriyor olabilir ama senin ilgi beklentin daha çok sanırım. Normal hayatında nasılsın tüm sevdiklerinden arkadaşlarından aynı şekilde ilgi bekliyor musun, bu arada eşine karşı güven problemi yaşadın mı daha önce, bunları cevapla bi kağıda canım benim, çözülmeyecek bişey yok.
Merhaba,
esimle tartistik. bu sefer hakli oldugumu dusunuyorum.
sabah aramisti konusmustuk normaldik gayet iyiydi kapadik.
Bana bir is teklifi gelmisti baska bir ulkeden, iyi bir teklif bilinen firma cok iyi bir firsat. heyecanla maili bekliyoduk kadin maasi falan soyleyecekti gelmis mail esimi aradim telefonda okudum ona maili konustuk iste konussan keske esime de is bulsak falan diye dedi bende suanda soylemeyeyim onu benimki netlesince yapalim dedim. o da ben senin yerinde olsam ikimize de is bulmustum dedi, cok sinirlendim bu lafina yani beni kucumser gibi konusuyor. bide aralarda beyninle dusunurmusun lutfen falan dedi. senin is bulmanla olmaz sadece delirdin mi burada sonucta ben daha cok kazaniyorum bana da is bulmalari lazim ki gidelim yoksa mantigi ne dedi. bende belki gideriz sen gidince bulursun sonucta tecrubelisin dedim o da riske atamayiz biraz beyninle konus mantiksiz salakca konusma dedi.
boyle salak beyninle konus gibi konusmalarina asiri sinirlendim ama sustum.
Bana diyorki surekli kendinle beni kiyasliyosun bi acayip davraniyosun, esas sen bunu yapiyosun dedim ben hic bisey kiyaslamiyorum diyen sensin, maasin kac burda ben cok kazaniyorum vs diye.
maasimi yazicam nasi yazalim, kadin brut ve net soruyor, esimde dediki burda net var sadece onun ustunden vergi oduyoruz falan neyse bende dedimki benim maas bordromda brut ve net yaziyor ama. o da sinirlendi brut ve net arasindaki farki senin icin bireysel emeklilik gibi birseye yatiriyolar ve cikarken o parayi alabiliyosun , bana soruyosun ama kendin yorum yapiyosun madem cok biliyosun yaz mailini bana da haber bile verme deyip suratima kapadi!
bende aradim geri bi kac kez sinirimden , acmadi. mesaj yazdim boyle bir konuda bile sinirlenip kiziyorsun bana soyledigin laflara bak, biktim senin bu kendine olan fazla ozguvenin ve sinir krizlerinden bana beyinsiz salak falan diyemezsin sana kim bu hakki veriyor , beni sevdigini soyluyosunda kusura bakma seven insan karisini bu kadar incitmez hakaret etmez , madem sen cok akillisin biraz mutevazide olsana dedim. boyle baya bi yazdim. tutamadim kendimi . telefonda soylicektim acmadigi icin yazdim dosedim whatsappdan, yazmadi bisey zaten okumadida!
ne dusunuyorsunuz. napayim simdi.
cok sinir oldum, saygisizca telefonu kapadi suratima , yazdim dosedim mesajlari. icimi doktum. sussam belki daha etkili olurdu ama cok sinirlendigim icin saydirdim.
Merhaba,
Bana bir is teklifi gelmisti baska bir ulkeden, iyi bir teklif bilinen firma cok iyi bir firsat. heyecanla maili bekliyoduk kadin maasi falan soyleyecekti gelmis mail esimi aradim telefonda okudum ona maili konustuk iste konussan keske esime de is bulsak falan diye dedi bende suanda soylemeyeyim onu benimki netlesince yapalim dedim. o da ben senin yerinde olsam ikimize de is bulmustum dedi, cok sinirlendim bu lafina yani beni kucumser gibi konusuyor. bide aralarda beyninle dusunurmusun lutfen falan dedi. senin is bulmanla olmaz sadece delirdin mi burada sonucta ben daha cok kazaniyorum bana da is bulmalari lazim ki gidelim yoksa mantigi ne dedi. bende belki gideriz sen gidince bulursun sonucta tecrubelisin dedim o da riske atamayiz biraz beyninle konus mantiksiz salakca konusma dedi.
Bana diyorki surekli kendinle beni kiyasliyosun bi acayip davraniyosun, esas sen bunu yapiyosun dedim ben hic bisey kiyaslamiyorum diyen sensin, maasin kac burda ben cok kazaniyorum vs diye.
maasimi yazicam nasi yazalim, kadin brut ve net soruyor, esimde dediki burda net var sadece onun ustunden vergi oduyoruz falan neyse bende dedimki benim maas bordromda brut ve net yaziyor ama. o da sinirlendi brut ve net arasindaki farki senin icin bireysel emeklilik gibi birseye yatiriyolar ve cikarken o parayi alabiliyosun , bana soruyosun ama kendin yorum yapiyosun madem cok biliyosun yaz mailini bana da haber bile verme deyip suratima kapadi!
bende aradim geri bi kac kez sinirimden , acmadi. mesaj yazdim boyle bir konuda bile sinirlenip kiziyorsun bana soyledigin laflara bak, biktim senin bu kendine olan fazla ozguvenin ve sinir krizlerinden bana beyinsiz salak falan diyemezsin sana kim bu hakki veriyor , beni sevdigini soyluyosunda kusura bakma seven insan karisini bu kadar incitmez hakaret etmez , madem sen cok akillisin biraz mutevazide olsana dedim. boyle baya bi yazdim. tutamadim kendimi . telefonda soylicektim acmadigi icin yazdim dosedim whatsappdan, yazmadi bisey zaten okumadida!
cok sinir oldum, saygisizca telefonu kapadi suratima , yazdim dosedim mesajlari. icimi doktum. sussam belki daha etkili olurdu ama cok sinirlendigim icin saydirdim.
valla dediğin doğru, bu olay için konuşursak bal gibi de seni kıskanmış, seni kıskandığı için seni aşağı çekmeye çalışıyor salak falan diyerek, yani bişeyleri açıklamanın güzel yolları varken neden bu tarz yıkıcı konuşsun yani
yurtdışına yerleşmeyi istiyorsanız bence işi değerlendir, eşin yaptığı işte iyiyse iş bulacaktır orda da, gerçi sektörüde önemli IT falansa bulur bence
Cok sinir oldum .
Ayni sektordeyiz zaten ikimizde tekstil yapiyoruz. bana ulasan kadin zaten insan kaynaklari baska firmalarla calisiyor yani tabikide soracagim
esim icin ama demek istedigim bir isi alayim da sonra sorayim dedim cunku simdiden sorsam belkide cayicaklar esimede is bulmak lazim diye.
Gelen teklif avrupadan esimde bende cok istiyoduk tabiki Turkiyeye yakin falan. Ne bu kadar kiskandi simdi ne oldu yani cok sinirlendim.
Ben basta bana belli miktar maas verseler gideriz sende is ararsin dedim diye cok sinirlendi beyninle konus ben baskalari gibi gidip evde oturamam hem burda cok para kazaniyorum banada is bulalim Oyle gidebiliriz sasirdin mi falan dedi. Sonrada en ufak biseyde (brut net maas olayi) asiri sinirlenip telefonu suratima kapadi.
bence sen mantıklı düşünmüşsün, eşime de iş desen itici olurdu, eşin saygısızlık etmiş sana, destek olacağına kıskanmış, bence çok kazanıyorum derken burda ki hakimiyetini kaybetmek istemiyor...
bence sen mantıklı düşünmüşsün, eşime de iş desen itici olurdu, eşin saygısızlık etmiş sana, destek olacağına kıskanmış, bence çok kazanıyorum derken burda ki hakimiyetini kaybetmek istemiyor...
Evet dedimki zaten bir iki gorusme gecsin cok olumluya donsun soyleyecegim .
Esim suanda benim 3 mislim kazaniyor burada avrupaya da gitsek benden fazla kazanir buyuk bi ihtimalle . Ama onun derdi ona is bulunmadan gidemeyiz benim isim icin gidicez oraya o da orda is aricak kendini daha ezik hissedicek diye.
Egosundan bencede.
bu tartışmada sen haklısın peace. eşin saçmalamış ve çok saygısızlaşmış.Merhaba,
Peace merhaba. onceki konunda da sana cok akıllar vermiştik. Fakat artık ben okudukca adamın sana karsı saygısı olmadıgını goruyorum. Gerci bu saygıyı kaybettiren de sensin ama adamın kişiliğinde de var arızalar...
Adam surekli ydısına gidiyor dusunun bi kadın için zor. Sonucta ozgurce seyehat eden o...Tabiki insan merak eder arar sorar kıskanır. Tabiki o da eş ise hesap verecek. Surdan suraya gidiyorum vs sen iletişim istiyorsun bu da hakkın bence. Gordugum sen surekli arasın demiyorsun ama adam gun boyu da aramıyor bazen 3 e kadar diyorsun...Bir de ustune suclu ilan ediliyorsun...Ve bu surekli oluyor...
Kac aydır sen beklentilerini dile getirdin ama adam bunları dikkate almadı yine kendi bildiğine gore yasıyor...Bencillik te var...
Sen bu bulduğun işi sakın bırakma kabul alırsan mutlaka başla benden tavsiye...O ben para kazanıyorum geleceğimiz için vs diyordu sen de aynen boyle soyleyebilirsin...Seni gercekten dusunseydi kıskanmak yerine gurur duyardı...Zaten cogu zaman seyahatlerinden dolayı ayrısınız ve o hiç empati yapmadı sana bu durum seni nasıl etkiler diye...Sen de artık kendini dusun sadece.. seni seven belli etsin kendini...O ozguvenli tavrı bi gosterebilsen zaten...
Ama sen bana salak vs diyemezsin laflarını begendim buranın faydası olmuş yine...Sakın kendine yapılan saygısızlıgı kabul etme ve anında iletişimi kes aklı basına gelsin...Bu evlilikteki tek sorun senin onu bogman değil bence adamın sana saygısı yok bunu da sen saglayacaksın
bu tartışmada sen haklısın peace. eşin saçmalamış ve çok saygısızlaşmış.
hangi kavganızdı hatırlamıyorum ama böyle saygısızlıklar yaptığı için şok olduğum bir kavganız daha vardı, o zaman da yazmıştım. sen onu bunaltıp burdaki hatanı kabul ediyorsun ve hakaretlerini sineye çekiyorsun diye tepene çıkmayı kendinde hak görüyor bazen. sana beyninle konuş, salak demeye zerre kadar hakkı yok. hele de böyle dibine kadar haksızken
Ben degilim sadece saygisini kaybettiren kendisinde de var bir sorun. 3 e kadar aramiyor derken sabah konustuk 11den 3 e kadar aramadi.
Bugun gayet iyiydik su is teklfi icin aradim sandiki ben sanki onu birakip gitcem oyle bi sinirli konusuyo. Nasil ben ona derimki gideriz sen isini orda bulursun delimisin sen salakmisin demesi kendine yedirememesinden evet bende gurur duymasini tercih ederdim!
Oyle mesajlar yazdim tutamadim kendimi bogma amacli degil ama icimdekileri dokmek istedim. Simdide cevap yaziyo: hazir boyle bi firsat eline gecmis git kurtul bence, harcama hayatini benimle, baksana cok mutsuzsun, perisan oldun benimle kabul et teklifi git kurtul.
Bunlari yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?