evliligim, lutfen akil verin

aynen oyle benden firsat kalmadigini kendi agziyla soylemisti 2 hafta once falan. nasilsa sen ariyorsun benim ozlememe aramama bir sebep kalmiyor ki firsat kalmiyor dedi.
otele gidince skypetan konustuk, aksam evet onemli maclar varmis sirasiyla izlicem dedi mutluydu eglence cikti cok seviyor maci, 20 dk falan konustuk naptin nasi gecti gunun falan diye sonra aksam vakti cikmazsan sevinirim dedi gece yine konusuruz dedi kapadik. dedigin gibi anca yatarken ben iyi geceler yazar yatarim, ondan birsey gelmez artik. ben film izliyorum simdi kahve alip gelicem .
kendi kendime de bu guveni hissettirmiyorum. ben cok aradigim icin o beni hic aramiyor diyorum, ben aramazsam hep o beni aramis olacak sevgisinden suphem yok cunku, illaki arayacak yani. ama iste belki ben 3 -4 bekliyosam o 2 kez arayacak.
dusundugumu soyleyeyim sana , 3-4 saate kadar dusunmedim isim vardi disardaydim eve geldim yine bisilerle mesgul oldum ama en sonunda dedimki bu adam beni umursamiyor heralde ben yazmasam o da yazmayacak dedim, ona bisi caktirmadim ama ben yazmis oldum...

selam, evet tutabilmis halim :) soylediklerin dogru esime firsat kalmis olur.
profil resmimin nesi varkii

Yorumum : tedavi olmalısınız. Acilen.

Canım seni sürekli takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Ne istediğini anladım ilgi, sevgisini gösteren bi eş,kaybetme korkun var.Peki eşin ilgiyi gösterse, tatmin olacak mısın, yoksa daha fazlasını mı isteyeceksin, eşin cidden bazı bayanlara göre yeterli ilgi gösteriyor olabilir ama senin ilgi beklentin daha çok sanırım. Normal hayatında nasılsın tüm sevdiklerinden arkadaşlarından aynı şekilde ilgi bekliyor musun, bu arada eşine karşı güven problemi yaşadın mı daha önce, bunları cevapla bi kağıda canım benim, çözülmeyecek bişey yok.

merhaba, tesekkurler yorumunuz icin.
Ilgi bekliyorum , istedigim kadar olsa fazlasini isteyecegimi sanmiyorum ama istedigim cok fazla geliyor esime ve buradaki bayanlara gore de beklentilerim fazla.
evet normal hayatimdada arkadaslarimdan, ailemden ilgi beklerim, ama esimden bekledigim kadar degil tabi.
Esime karsi hic bir guven problemi yasamadim, yani sebep olacak birsey hic olmadi.
bir kac saat konusmamak veya beni aramamasi beni gergin yapiyor, mesela en son buraya gore 6 da konustuk kamerada gorusmustuk kapadik, suanda saat 11 , hic yazmadi ve aramadi, bu beni huzursuz yapiyor mesela.

bir şey diyeceğim bu kadar düşünme ile kafaya takma ile kendinizi cidden hastalık sahibi yaparsınız
eşiniz klasik erkek hatta çoğu eşe göre daha iyi

Merhaba,

esimle tartistik. bu sefer hakli oldugumu dusunuyorum.
sabah aramisti konusmustuk normaldik gayet iyiydi kapadik.
Bana bir is teklifi gelmisti baska bir ulkeden, iyi bir teklif bilinen firma cok iyi bir firsat. heyecanla maili bekliyoduk kadin maasi falan soyleyecekti gelmis mail esimi aradim telefonda okudum ona maili konustuk iste konussan keske esime de is bulsak falan diye dedi bende suanda soylemeyeyim onu benimki netlesince yapalim dedim. o da ben senin yerinde olsam ikimize de is bulmustum dedi, cok sinirlendim bu lafina yani beni kucumser gibi konusuyor. bide aralarda beyninle dusunurmusun lutfen falan dedi. senin is bulmanla olmaz sadece delirdin mi burada sonucta ben daha cok kazaniyorum bana da is bulmalari lazim ki gidelim yoksa mantigi ne dedi. bende belki gideriz sen gidince bulursun sonucta tecrubelisin dedim o da riske atamayiz biraz beyninle konus mantiksiz salakca konusma dedi.
boyle salak beyninle konus gibi konusmalarina asiri sinirlendim ama sustum.
Bana diyorki surekli kendinle beni kiyasliyosun bi acayip davraniyosun, esas sen bunu yapiyosun dedim ben hic bisey kiyaslamiyorum diyen sensin, maasin kac burda ben cok kazaniyorum vs diye.

maasimi yazicam nasi yazalim, kadin brut ve net soruyor, esimde dediki burda net var sadece onun ustunden vergi oduyoruz falan neyse bende dedimki benim maas bordromda brut ve net yaziyor ama. o da sinirlendi brut ve net arasindaki farki senin icin bireysel emeklilik gibi birseye yatiriyolar ve cikarken o parayi alabiliyosun , bana soruyosun ama kendin yorum yapiyosun madem cok biliyosun yaz mailini bana da haber bile verme deyip suratima kapadi!
bende aradim geri bi kac kez sinirimden , acmadi. mesaj yazdim boyle bir konuda bile sinirlenip kiziyorsun bana soyledigin laflara bak, biktim senin bu kendine olan fazla ozguvenin ve sinir krizlerinden bana beyinsiz salak falan diyemezsin sana kim bu hakki veriyor , beni sevdigini soyluyosunda kusura bakma seven insan karisini bu kadar incitmez hakaret etmez , madem sen cok akillisin biraz mutevazide olsana dedim. boyle baya bi yazdim. tutamadim kendimi . telefonda soylicektim acmadigi icin yazdim dosedim whatsappdan, yazmadi bisey zaten okumadida!

ne dusunuyorsunuz. napayim simdi.
cok sinir oldum, saygisizca telefonu kapadi suratima , yazdim dosedim mesajlari. icimi doktum. sussam belki daha etkili olurdu ama cok sinirlendigim icin saydirdim.

Sizi kıskanmiş.
Aklınca ego tatmin ediyor.

valla dediğin doğru, bu olay için konuşursak bal gibi de seni kıskanmış, seni kıskandığı için seni aşağı çekmeye çalışıyor salak falan diyerek, yani bişeyleri açıklamanın güzel yolları varken neden bu tarz yıkıcı konuşsun yani
yurtdışına yerleşmeyi istiyorsanız bence işi değerlendir, eşin yaptığı işte iyiyse iş bulacaktır orda da, gerçi sektörüde önemli IT falansa bulur bence

Cok sinir oldum .
Ayni sektordeyiz zaten ikimizde tekstil yapiyoruz. bana ulasan kadin zaten insan kaynaklari baska firmalarla calisiyor yani tabikide soracagim
esim icin ama demek istedigim bir isi alayim da sonra sorayim dedim cunku simdiden sorsam belkide cayicaklar esimede is bulmak lazim diye.
Gelen teklif avrupadan esimde bende cok istiyoduk tabiki Turkiyeye yakin falan. Ne bu kadar kiskandi simdi ne oldu yani cok sinirlendim.
Ben basta bana belli miktar maas verseler gideriz sende is ararsin dedim diye cok sinirlendi beyninle konus ben baskalari gibi gidip evde oturamam hem burda cok para kazaniyorum banada is bulalim Oyle gidebiliriz sasirdin mi falan dedi. Sonrada en ufak biseyde (brut net maas olayi) asiri sinirlenip telefonu suratima kapadi.

bence sen mantıklı düşünmüşsün, eşime de iş desen itici olurdu, eşin saygısızlık etmiş sana, destek olacağına kıskanmış, bence çok kazanıyorum derken burda ki hakimiyetini kaybetmek istemiyor...

Evet dedimki zaten bir iki gorusme gecsin cok olumluya donsun soyleyecegim .
Esim suanda benim 3 mislim kazaniyor burada avrupaya da gitsek benden fazla kazanir buyuk bi ihtimalle . Ama onun derdi ona is bulunmadan gidemeyiz benim isim icin gidicez oraya o da orda is aricak kendini daha ezik hissedicek diye.
Egosundan bencede.

Simdi cevap yaziyor, hazir boyle bi teklif gelmis git kurtul bak harcama hayatini benimle baksana ne kadar mutsuzmussun perisan olmussun benimle yaziyor.

Peace merhaba. onceki konunda da sana cok akıllar vermiştik. Fakat artık ben okudukca adamın sana karsı saygısı olmadıgını goruyorum. Gerci bu saygıyı kaybettiren de sensin ama adamın kişiliğinde de var arızalar...

Adam surekli ydısına gidiyor dusunun bi kadın için zor. Sonucta ozgurce seyehat eden o...Tabiki insan merak eder arar sorar kıskanır. Tabiki o da eş ise hesap verecek. Surdan suraya gidiyorum vs sen iletişim istiyorsun bu da hakkın bence. Gordugum sen surekli arasın demiyorsun ama adam gun boyu da aramıyor bazen 3 e kadar diyorsun...Bir de ustune suclu ilan ediliyorsun...Ve bu surekli oluyor...

Kac aydır sen beklentilerini dile getirdin ama adam bunları dikkate almadı yine kendi bildiğine gore yasıyor...Bencillik te var...

Sen bu bulduğun işi sakın bırakma kabul alırsan mutlaka başla benden tavsiye...O ben para kazanıyorum geleceğimiz için vs diyordu sen de aynen boyle soyleyebilirsin...Seni gercekten dusunseydi kıskanmak yerine gurur duyardı...Zaten cogu zaman seyahatlerinden dolayı ayrısınız ve o hiç empati yapmadı sana bu durum seni nasıl etkiler diye...Sen de artık kendini dusun sadece.. seni seven belli etsin kendini...O ozguvenli tavrı bi gosterebilsen zaten...

Ama sen bana salak vs diyemezsin laflarını begendim buranın faydası olmuş yine...Sakın kendine yapılan saygısızlıgı kabul etme ve anında iletişimi kes aklı basına gelsin...Bu evlilikteki tek sorun senin onu bogman değil bence adamın sana saygısı yok bunu da sen saglayacaksın

aynen, sen herşeyin farkındasın zaten

bu tartışmada sen haklısın peace. eşin saçmalamış ve çok saygısızlaşmış.

hangi kavganızdı hatırlamıyorum ama böyle saygısızlıklar yaptığı için şok olduğum bir kavganız daha vardı, o zaman da yazmıştım. sen onu bunaltıp burdaki hatanı kabul ediyorsun ve hakaretlerini sineye çekiyorsun diye tepene çıkmayı kendinde hak görüyor bazen. sana beyninle konuş, salak demeye zerre kadar hakkı yok. hele de böyle dibine kadar haksızken

Ben degilim sadece saygisini kaybettiren kendisinde de var bir sorun. 3 e kadar aramiyor derken sabah konustuk 11den 3 e kadar aramadi.
Bugun gayet iyiydik su is teklfi icin aradim sandiki ben sanki onu birakip gitcem oyle bi sinirli konusuyo. Nasil ben ona derimki gideriz sen isini orda bulursun delimisin sen salakmisin demesi kendine yedirememesinden evet bende gurur duymasini tercih ederdim!
Oyle mesajlar yazdim tutamadim kendimi bogma amacli degil ama icimdekileri dokmek istedim. Simdide cevap yaziyo: hazir boyle bi firsat eline gecmis git kurtul bence, harcama hayatini benimle, baksana cok mutsuzsun, perisan oldun benimle kabul et teklifi git kurtul.
Bunlari yazmis

Kendi ici icini yemesinden bence kendini aptal durumuna dusurdu.
Simdide konuyu degistirmeye calisiyo restleserek guya is teklifini kabul ette git baksana cok perisan olmussun diyerek falan

Omur boyu çin de mi yasanacak yani hersey para değil...Onune cok guzel bi fırsat cıkmıs degerlendir...Ben bu işi kacırmak istemiyorum de, omur boyu burda mı yasıycaz sen orda rahat iş bulursun de. kendisi boyle iş bulsaydı seni mi beklerdi anında gidersiniz...bu işi kabul etmezsen çin de kalırsınız yine aynı seyler ve ayrılık...belki orda seyahet olmayan bi iş bulur yanında olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…