iyi haftasonlari herkese
bugunu ozet gecip yorumunuzu almak istiyorum.
Esim biliyorsunuz seyahatte, bugun isi yok haftasonu haliyle. sabah 11 gibi yazdi gunaydin diye konustuk sonra ben yazismak yerine sesini duyayim diye aradim telefonda konustuk , ikimizde disari cikicaz diye konustuk.
ben eve dondum islerime baktim falan neyse saat 3.30 gibi yazdim napiyosun askim diye, o da disardayim yemek yiyip otele donucem aksam cikmak istemiyorum maclar var netten onlari izlicem dedi islerimi halledip doncem dedi. beni sormadi buna gicik oldum mesela. bende bende evdeyim dedim, instagramdan bisey yollamisti bebekli bi video , gordun mu ne tatli falan ondan bahsetti. neyse sonrada askim benim sarjim cok az telefonum kapanmasin otele donemem yoksa dedi. bende tamam ben yazmam sana otele gittiginde konusuruz dedim. bu kadar.
simdi kafama takilanlar,
1- neden 3.30 a kadar hic yazmadi aramadi,diye bozuldum, beklemedim yazdim.
2- neden telefonunu sarji yok disari cikarken diye bozuldum.
birsey soylemedim ona sadece siz ne dersiniz merak ettim.
ben yine ona sarjin nasi yok neden sarj etmeden cikiyosun diye yazsaydim tartisma cikardi. 3.30 a kadar nie aramadin desem de isim var disardayim derdi. bide surekli bir beklenti icinde olmus olurdum kendimi kucuk dusurebilirdim.
bunlari yapmadim, tutabildim kendimi, bunlarda basari benim icin. ama hissettiklerim biraz azalsada yine ayni sekilde.
ondan sizden yorum almak istedim..