- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
Yavaş yavaş anlamaya başladın sonunda. Sen hep onun peşindesin, onun seni kovalamaya ihtiyacı kalmıyor ki.
Yukarıda bi arkadaş da demiş, gerçekten ben senin yerinde olsam (ki sevgililik döneminde eşime yaptım bunu) o yazmadan yazma huyumu tümden bırakırdım. Patlasam da çatlasam da - ki siz evslisiniz artık, patlanacak bişey yok bunda- yazmazdım ya. Adam istemiyorum diyor, neyin inadı sende ki hala 3-4 saat sonunda geriliyorsun sana yazmadı diye de yazıyorsun ona.
Bak bu akşam da yazmayacak sana hazırla kendini. Az çok maç takip eden biriyim, tüm dünyanın çok önem verdiği maçlar var bu akşam. Sen yine kendi kendine triplere gireceksin ama benimle konuşmuyor diye. Şimdiden kendini oyalayacak bişeyler bul bunun için. Film ayarla, sevdiğin içeceği al kendine mısır patlat, kendine ayır bu akşamı. Her dakika eşini düşünerek geçirme, kendini düşün. Bırak o arasın seni, ama musait değilsen açma ulaşamasın. Siz evlisiniz artık, kaçma ihtimali yok, bunu kabullen önce.
aynen oyle benden firsat kalmadigini kendi agziyla soylemisti 2 hafta once falan. nasilsa sen ariyorsun benim ozlememe aramama bir sebep kalmiyor ki firsat kalmiyor dedi.
otele gidince skypetan konustuk, aksam evet onemli maclar varmis sirasiyla izlicem dedi mutluydu eglence cikti cok seviyor maci, 20 dk falan konustuk naptin nasi gecti gunun falan diye sonra aksam vakti cikmazsan sevinirim dedi gece yine konusuruz dedi kapadik. dedigin gibi anca yatarken ben iyi geceler yazar yatarim, ondan birsey gelmez artik. ben film izliyorum simdi kahve alip gelicem .
kendi kendime de bu guveni hissettirmiyorum. ben cok aradigim icin o beni hic aramiyor diyorum, ben aramazsam hep o beni aramis olacak sevgisinden suphem yok cunku, illaki arayacak yani. ama iste belki ben 3 -4 bekliyosam o 2 kez arayacak.
dusundugumu soyleyeyim sana , 3-4 saate kadar dusunmedim isim vardi disardaydim eve geldim yine bisilerle mesgul oldum ama en sonunda dedimki bu adam beni umursamiyor heralde ben yazmasam o da yazmayacak dedim, ona bisi caktirmadim ama ben yazmis oldum...