- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Takıntılısın demiyorum yanlış anladın.
Mesela dedim,elbet bu rahatsızlığın da bir adı vardır.
Ayrıca ilaç insanı uyuşturmaz,bu fikri beyninden atmalısın.
ne bileyim olabilir 3 seans yaptim kadin bisey dememisti henuz.
Ilacla yasamak istemiyorumki , belki kitap falan okumak iyi gelebilir.
yok zaten terapi aliyodum dedim ya bi kac seans gorustuk.
ben kendim halledebilirim diye dusunuyorum hala
Canım benim,ben 2 sene kullandıktan sonra bıraktım ilacı.ne bileyim olabilir 3 seans yaptim kadin bisey dememisti henuz.
Ilacla yasamak istemiyorumki , belki kitap falan okumak iyi gelebilir.
Heh aynısını söyleyecektim.Olsa şimdiye milyon kere yapmıştın değil mi ?
Bence sende çözüm için ne yapman gerektiğini biliyorsun ama kaçıyorsun
Sonuç hala kendine engel olamıyorsun.
Kafandaki bir şey sürekli seni dürtüyor.Dıt dıt dıt
Kendini kontrol edemiyorsun.
Kaç yıllık evlisiniz toplamda kavga etmediğiniz gün sayısı kaçtır
ben hasta oldugumu dusunmuyorum dedim, hatali davrandigimi biliyorum genel olarak.
verdigim ornek gibi kiskanclik hissi geldiginde o histen kurtulamiyosun ama davranislarini kontrol etmeye calisabilirsin, benim yapmak istedigimde bu ilk etapta.
bazi seyleri sorun olarak gormuyorum cunku.
mesela esim seyahate gidiyorsa 10 gun olmayacaksa buna uzulmek ve paylasmak benim icin normal bisey hatta onu umursamak. uzatirsam evet dirdira girmis oluyor. ama esim ben agzimi actigim anda zaten onu dirdir olarak algiliyor artik.
Mesajınız aşağıda. Burada yazdığınız, bizimle paylaştığınız bazı şeyleri hala sorun olarak görmediğinizi yazmıştınız.
Bence siz hala sorun olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz, o yüzden her ne kadar burada yardım isteseniz de içten içe hala yaptıklarınızda sorun olduğunu düşünmüyorsunuz.
Olsa şimdiye milyon kere yapmıştın değil mi ?
Bence sende çözüm için ne yapman gerektiğini biliyorsun ama kaçıyorsun
Sonuç hala kendine engel olamıyorsun.
Kafandaki bir şey sürekli seni dürtüyor.Dıt dıt dıt
Kendini kontrol edemiyorsun.
Kaç yıllık evlisiniz toplamda kavga etmediğiniz gün sayısı kaçtır
eş te bir yere kadar.:))inanmak istiyorum ve deniyorum.
cok degistimki ben ilk evlendigime gore, hala olmam gereken yerde degilim belki ama buyuk bir gelisme var. ilk 6-7 ay gercekten cilgin gibi davraniyodum.
inanmak istiyorum ve deniyorum.
cok degistimki ben ilk evlendigime gore, hala olmam gereken yerde degilim belki ama buyuk bir gelisme var. ilk 6-7 ay gercekten cilgin gibi davraniyodum.
Merhaba herkese,
bir yazi okudum hosuma gitti, linki asagida.
boyle mi dusunmeli acaba :)
http://webtv.efepost.com/article_read.php?a=25
Ucunda olum var diyip senin durumunda ilgisizlik ile esinin durumunda kadin dirdiri ile gecirmeye deger mi diyerek ters tepmesi de olasi.
iyi haftasonlari herkese
bugunu ozet gecip yorumunuzu almak istiyorum.
Esim biliyorsunuz seyahatte, bugun isi yok haftasonu haliyle. sabah 11 gibi yazdi gunaydin diye konustuk sonra ben yazismak yerine sesini duyayim diye aradim telefonda konustuk , ikimizde disari cikicaz diye konustuk.
ben eve dondum islerime baktim falan neyse saat 3.30 gibi yazdim napiyosun askim diye, o da disardayim yemek yiyip otele donucem aksam cikmak istemiyorum maclar var netten onlari izlicem dedi islerimi halledip doncem dedi. beni sormadi buna gicik oldum mesela. bende bende evdeyim dedim, instagramdan bisey yollamisti bebekli bi video , gordun mu ne tatli falan ondan bahsetti. neyse sonrada askim benim sarjim cok az telefonum kapanmasin otele donemem yoksa dedi. bende tamam ben yazmam sana otele gittiginde konusuruz dedim. bu kadar.
simdi kafama takilanlar,
1- neden 3.30 a kadar hic yazmadi aramadi,diye bozuldum, beklemedim yazdim.
2- neden telefonunu sarji yok disari cikarken diye bozuldum.
birsey soylemedim ona sadece siz ne dersiniz merak ettim.
ben yine ona sarjin nasi yok neden sarj etmeden cikiyosun diye yazsaydim tartisma cikardi. 3.30 a kadar nie aramadin desem de isim var disardayim derdi. bide surekli bir beklenti icinde olmus olurdum kendimi kucuk dusurebilirdim.
bunlari yapmadim, tutabildim kendimi, bunlarda basari benim icin. ama hissettiklerim biraz azalsada yine ayni sekilde.
ondan sizden yorum almak istedim..
Bu kendini tutabilmiş halin miiyi haftasonlari herkese
bugunu ozet gecip yorumunuzu almak istiyorum.
Esim biliyorsunuz seyahatte, bugun isi yok haftasonu haliyle. sabah 11 gibi yazdi gunaydin diye konustuk sonra ben yazismak yerine sesini duyayim diye aradim telefonda konustuk , ikimizde disari cikicaz diye konustuk.
ben eve dondum islerime baktim falan neyse saat 3.30 gibi yazdim napiyosun askim diye, o da disardayim yemek yiyip otele donucem aksam cikmak istemiyorum maclar var netten onlari izlicem dedi islerimi halledip doncem dedi. beni sormadi buna gicik oldum mesela. bende bende evdeyim dedim, instagramdan bisey yollamisti bebekli bi video , gordun mu ne tatli falan ondan bahsetti. neyse sonrada askim benim sarjim cok az telefonum kapanmasin otele donemem yoksa dedi. bende tamam ben yazmam sana otele gittiginde konusuruz dedim. bu kadar.
simdi kafama takilanlar,
1- neden 3.30 a kadar hic yazmadi aramadi,diye bozuldum, beklemedim yazdim.
2- neden telefonunu sarji yok disari cikarken diye bozuldum.
birsey soylemedim ona sadece siz ne dersiniz merak ettim.
ben yine ona sarjin nasi yok neden sarj etmeden cikiyosun diye yazsaydim tartisma cikardi. 3.30 a kadar nie aramadin desem de isim var disardayim derdi. bide surekli bir beklenti icinde olmus olurdum kendimi kucuk dusurebilirdim.
bunlari yapmadim, tutabildim kendimi, bunlarda basari benim icin. ama hissettiklerim biraz azalsada yine ayni sekilde.
ondan sizden yorum almak istedim..
En azından eşine bişey dememişsin bu da büyük başarı senin için. Ama akşam dayanamayıp dersin gibi geliyor, umarım yanılırım.
İkinizin de dışarıda işleri varmış, zaten de konuşmuşsunuz ne yazsın ki daha ne istiyorsun? Şu dükkanda geziyorum, buraya oturdum sen ne yaptın, hangi kahveyi içtin falan bunlara gerek yok ki zaten. Bahsettiğin zaman dilimi de alt tarafı 4 saat yani, 3 gün geçmiş gibi kendi kendine dert yapıyorsun.
Telefon şarj konusunda da anladığım kadarıyla gideceği yerlere navigasyonla bakıyor, e bu da şarjı acayip yer. 2 saatte şarjı sıfıra indirebilir bile. Ki mesela kendi eşimden biliyorum, şarjı %40'a inince bile panik yapıyor şarjım bitecek galiba diye, ekran parlaklığını düşürüyor falan. Eşin de bilmediği bir yerde riske girmek istememiştir. Ki şarjı az telefonla dışarı çıkmış olsa bile seni rahatsız edecek bişey yok ki. En fazla dışarda olduğunu 7-8 saat konuşmazsınız ne var bunda ?
yok demicem birsey, aksam yatmadan guncellerim burayi. evet sabah konusmustuk ama aksamustune kadar yazmadi ben yazinca konustuk 2 dk o da sarjim yok diye. buyuk bir olay degil ama gerildim , ben hep onun pesindeyim, o da hep musait degil gibi bir izlenim oluyor. ben arayip yazdigim icin mi boyle hissediyorum.
aynen oyle navigasyondan yerlere bakiyor falan, belkide dedigin gibi 40larin altina dustu diye sarjim bitiyo dedi.
benim basima gelmisti bi kere turkiyedeyken nisanliydik o zaman esim sirket egitimleri icin yurtdisindaydi 7-8 ay, baya gerilmisti bana usb sarjlardan almisti yanimda dolastirayim sarjim biterse takayim diye. suanda ayni degil tabikide olmeyiz aksama kadar konusmasak, ama durumlar olaylar degisiyor.
cok sukurki birsey belli etmedim gerilmedik , sadece size yazdim. bu da bir adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?