Evliliğim!.. Ne yapmalıyım akıl istiyorum?..

Çocuğumu da alıp bilmediğinin bir şehire gitmek istiyorum kimseyi tanımadığım bir yere orada yeni tertemiz bir hayata başlamak istiyorum il dışı tayin hakkım dolunca diyorum tayin istesem atamam yapılsa çıkıp gitsem oradan açsam davayı diyorum maddi anlamda neler yaşarım diye düşünüyorum il dışı tayin hakkım bu Arada 2021 mayısta

Ben geri gelmeyecektim zaten işte çocuk var dedi ağladı yalvardı seni çok seviyorum falan filan derken kendisi zorladı bende bi an boşluğa geldim salak gibi aslında dedim ya o dört ay geriye iyiydi sonradan bozuldu herşey ailesiyle tekrar görüşmeye başlayınca bozuldu şimdi bitse bir DHA aynı hatayı yapmam ama şuan çekip gidecek cesaretim var gücüm yok ona dedim sen git boşanalım dedim ben hiç biryere gitmiyorum sende otur oturduğun yerde seni seviyorum falan filan diyor ama ben istemiyorum çünkü o ağzıyla kuşta tutsa yaranamıyor bana ve dersini anlatacak tek bir Allah’ın kulu yok gidecek yerimde yok allahım yardım et...
Sebep sadece ailesi ve aile ilişkileri sanırım ,gerçekten zor bir durum ,sana karşı şiddet ,aldatma vs gibi şeyleri varmı ?eşinden soğuma nedenin ne ?kesin kararlıysan hiç bir şey çözümsüz değildir ,çalışıyorsun ,eşyalı bir eve çıkarsın 1+1nafaka bağlayacak zaten çocuğa ,ailesi olup arkasında olmayan ,tek başına ayrılma sürecini atlatan ,bir sürü kadın var ,çaresiz görme kendini

Sebep sadece ailesi ve aile ilişkileri sanırım ,gerçekten zor bir durum ,sana karşı şiddet ,aldatma vs gibi şeyleri varmı ?eşinden soğuma nedenin ne ?kesin kararlıysan hiç bir şey çözümsüz değildir ,çalışıyorsun ,eşyalı bir eve çıkarsın 1+1nafaka bağlayacak zaten çocuğa ,ailesi olup arkasında olmayan ,tek başına ayrılma sürecini atlatan ,bir sürü kadın var ,çaresiz görme kendini
Bana karşı şiddet bundan önceki ayrılma eylemimize kadar vardı ama artık dedim ya düşünüyorum bir şey derse ben daha fazlasını yapıyorum aldatma yok eşimden soğuma nedenim yıllardı beni düşüneceğine önce ailesini düşündü ben demiyorum ki ailenden uzaklaş senin ailen benim ve oğlumuz yok anlamadı yapmak istemediğim şeyleri yaptırdı yalvardım ona bana zorla bişey yaptırma diye soğudum birde ailesine çok canım cicim olmamı istiyor olamam ben öyle bir insan değilim ki birde onca yaşanandan sonra imkanı yok yapamam yani bunlardan dolayı soğudum öncelini ben olamadım şuna eşimle normaliz kavgasız filan ama ben soğudum oturup sohbet muhabbet yok aile ortamı yok bir yere gidelimdeaem kalkmaz ama anneliğiyle gidecek olsak koşar hayır gidelim gitmeyelim değil de neden ben başka bir yer denildiğinde gidilmiyor diye kızıyorum soğudum işte hemde çok soğudum işte

Kendinizin gitmedigi bir ortama neden cocugu yolluyorsunuz.kararli durus olmadigi surece saglikli bir hayat surduremezsiniz.fikir istemissiniz o nedenle benim fikrim su cocuga bakici bulun kendi evinizde baksin. Nasil olsa maasiniz var esinize muhtac degilsiniz.sonraki adim duygusal uzaklasma cocugunuzla uyumak vs....cevabimdan rahatsiz olmazsaniz bosanmaya kadar sureci yazabilirim ileri gitmek istemedim sadece

Bana karşı şiddet bundan önceki ayrılma eylemimize kadar vardı ama artık dedim ya düşünüyorum bir şey derse ben daha fazlasını yapıyorum aldatma yok eşimden soğuma nedenim yıllardı beni düşüneceğine önce ailesini düşündü ben demiyorum ki ailenden uzaklaş senin ailen benim ve oğlumuz yok anlamadı yapmak istemediğim şeyleri yaptırdı yalvardım ona bana zorla bişey yaptırma diye soğudum birde ailesine çok canım cicim olmamı istiyor olamam ben öyle bir insan değilim ki birde onca yaşanandan sonra imkanı yok yapamam yani bunlardan dolayı soğudum öncelini ben olamadım şuna eşimle normaliz kavgasız filan ama ben soğudum oturup sohbet muhabbet yok aile ortamı yok bir yere gidelimdeaem kalkmaz ama anneliğiyle gidecek olsak koşar hayır gidelim gitmeyelim değil de neden ben başka bir yer denildiğinde gidilmiyor diye kızıyorum soğudum işte hemde çok soğudum işte
Geçmişten gelen kırgınlıklar sizde yer etmiş ,şu anki düşüncelerinizi paylaştığınız da dinliyormu sizi ,anlayabiliyormu?aranızda iletişim problemi var sanki ,ne bileyim bir çok zorluklar atlatmışsınız ,sırf ailesi yüzünden evlilik bitirmek ,pek doğru gelmiyor ,mesafeli olabilirsiniz onlarla ,yani bir ev almışsınız ,birşeyler için mücadele vermişsiniz ,çocuğunuzu tek başına büyütmek ,hem annelik hem babalık yapmak o kadar kolay değil ,şu an şiddet ,aldatma vs olsa çocuk içinde katlanılmaz ,fakat kendini toparlamış bir nebze ,yani İnan’ın benimde 2. Evliliğim sekiz yıl sonra anca karar verip evlendim ,6 ay oldu alışma süreci vs bir sürü zorluğu var ,kolay değil ,birde İnan’ın çoğu erkek gel gezelim veya senin duygusal ihtiyacın ne pek umursamıyorlar ,şimdi öyle böyle bir ev alıp gelecek için yatırım yapmışsınız ,iyi kötü bir çok şeyi aşmışsınız ,sırf aile ,benimle ilgilenmiyor ,gezmeye çıkmıyoruz diye düşünüp, boşanmak pek mantıklı gibi gelmedi bana ,çok iyi düşünün ilerisini ,napacaksınız ,hayat o kadar kolay değil ve İnan’ın mükemmel erkek ve mükemmel ailesi yok ,ben ikinci evlilikte hala bulamadım ,demek istediğim çok büyük kusurları yoksa ,bir aile terapistiyle aşabilirsiniz bu durumu

Bence esin gitmese bile sen bir psikolog a görün
Erkekleri ailesinden sert davranarak asla uzaklaştıramazsin
Terslemek yerine suyuna giderek sevkatle yaklaşma n lazım
Senin boşanma durumun yok bu belli
Yapacağım şeyse bu adamı kendine bağlamak annesiyle de sen 3 maymunu oyna esin varken iyi yokken tavırlı davran
Esinede ben ailenin seviyom ama onlar bi turlu kabullenemedi fln tarzında ağzına bal calarsin
İki yüzlülük ama başka türlü de olmuypr

Bozan diyenlere bakma bekara kari boşamak kolay derler
Zaten aileden destek yok
Çocuğunu da krese ver çalışan anneye para yardımı var babaanneyr bırakırsanız yüz gözlülük devam edee

Kendinizin gitmedigi bir ortama neden cocugu yolluyorsunuz.kararli durus olmadigi surece saglikli bir hayat surduremezsiniz.fikir istemissiniz o nedenle benim fikrim su cocuga bakici bulun kendi evinizde baksin. Nasil olsa maasiniz var esinize muhtac degilsiniz.sonraki adim duygusal uzaklasma cocugunuzla uyumak vs....cevabimdan rahatsiz olmazsaniz bosanmaya kadar sureci yazabilirim ileri gitmek istemedim sadece
Rahatsız olmadım tabi ki ben burda tecrübe ve akıllıca bitirilerek duyup ilerletmek istiyorum zaten

Rahatsız olmadım tabi ki ben burda tecrübe ve akıllıca bitirilerek duyup ilerletmek istiyorum zaten
Oncelikle direkt soyleyerek yada size zarar verme ihtimali varsa bahaneler bularak yataginizi ayirin.sonra birikime baslayin gizlice koyabildiginiz kadar para ama bankaya degil yoksa yarisini alir.atamaniza iki yil var desek baska sehir icin bu arada bunlari yapin ilk atama ayinda once sakince konusup ayriligi teklif edin baktiniz kavga cikacak alttan alin ki size zarar vermesin tamam dusunelim diyerek yuvarlak konusun .bir bahaneyle atamanin oldugu sehirde onceden fizbilite yapin ev ve bakici icin.herseyi ayarladinizda suan oldugunuz sehirde bir avukatla anlasin davayi acsin ve ansizin cekip gidin.1gun icinde yok olun.avukata paranin tamamini odemeyin.umarim hersey guzel olur.

Cocugu krese versen faydasi olur mu?daha az gorusmus olursun bana baski yapma sen cocgu al ne zaman istersen git desen? 2.5 yasinda kizim var lutfen cocgun yaninda kavga etmemeye calis cok etkileniyorlar

Çocuğumu da alıp bilmediğinin bir şehire gitmek istiyorum kimseyi tanımadığım bir yere orada yeni tertemiz bir hayata başlamak istiyorum il dışı tayin hakkım dolunca diyorum tayin istesem atamam yapılsa çıkıp gitsem oradan açsam davayı diyorum maddi anlamda neler yaşarım diye düşünüyorum il dışı tayin hakkım bu Arada 2021 mayısta
ALLAH yardımcın olsun, çekip gitmekmi istiyorsun?hangi şehirdesin ?

Sorunlu bir evliliğiniz varmış, eşiniz namusunuza dil uzatan ailesine sizi savunmamış. Hangi akılla daha sorunlarınızı çözmeden koştur koştur ev alıp birde onun borcuna ihtiyaç kredisiyle girdiniz merak ettim. Şimdi boşanma davası açsanız. Dava sonuçlanana kadar eşinizden anca çocuk için en fazla 750 TL nafaka alırsınız. Eşinizin ilk yapacağıda evi satmak olur muhtemelen, satmasa bile sizin oturduğunuz evin kredisini ödemez ev ipotekli olduğu için haczedilir, mal rejimi davası ile evin kredi düştükten sonra kalan parasının yarısını alırsınız ama ilk taksitlerin çoğu faize gittiğinden pekte birşey kalmaz. Hemde dava sonuçlanana kadar para da alamazsınız. Eşinizin ve ailesinin yaptığınıda eşinizle o olaydan sonra barıştığınız için affetmiş oluyorsunuz. Daha sonrada eşinizin çok büyük bir kusuru yoksa, aile ile görüşme isteği mahkeme nezlinde çokta geçerli bir boşanma nedeni değil. Zira çocuğunuza sizin izninizle onlar bakıyormuş. Bu nedenle çokta büyük bir tazminatta alamazsınız yani. Şu aşamada yapacağınız çokta birşey yok. En azından ihtiyaç kredisinin bitmesini beklemeniz en makul olanı.

Son düzenleme:
devlet memurusun. ya onun eline baksaydin.
al cocugunu cik o evden

bir kere denemissiniz ayriligi yalvarmis dondurmus geri, degismemis.
marifet yalvarip geri dondurmekte degil, sahip cikmakta.

kendi ayaklari ustnde duran kadinlar caresizlik hissetmemeli bence.
ayrica, ailemle buyudum yemege hep ailece oturduk vs bagli guzel aileyiz yani.
buna ragmen, kocamin ailesiyle her allahim gorusmek zorunda degilim.
yani sizin her dk onlarla olmak istememeniz normal. aile gormemenizle dedenizle buyumenizle ilgisi yok.

Ben bırakacağım zaten ama nasıl gitmiyor bende gidemem çünkü devlet memuruyum şuan il de kurumda değiştiremem o gitmeli evden bunu yapamıyorum herseye söylüyorum istemediğimi git diyorum gitmiyor
Ya ben anlamıyorum kendi paranızı kazanıyorsunuz Ne diye bu saçmalıkları çekiyorsunuz.Mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez bence.Benim bildiğim boşanma davası açtığınızda hemen tayin isteyebiliyorsunuz

Cocugu krese versen faydasi olur mu?daha az gorusmus olursun bana baski yapma sen cocgu al ne zaman istersen git desen? 2.5 yasinda kizim var lutfen cocgun yaninda kavga etmemeye calis cok etkileniyorlar
Çocuğu al git hayatta diyemem oğlum olmasa ben nefes alamam

Ya ben anlamıyorum kendi paranızı kazanıyorsunuz Ne diye bu saçmalıkları çekiyorsunuz.Mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez bence.Benim bildiğim boşanma davası açtığınızda hemen tayin isteyebiliyorsunuz
Aynı şeyleri düşünüyorum mutsuz olduğum zamanlarda oğlum gözümün içine bakıyor... ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum olmuyor şuna benim borcum ihtiyaç kredisi evle alakasız ev satışa bile bana veresiye kadar ben o borcu ödemek zorundayım ki öderken çocukla zor Ilıcak bir kreş 750 dem aşağı değil bir bakıcı 750den aşağı değil 1250 lira parayla ben ev tutsam eşyalı ev 800-900 lira yani ben ev ile çocuğun bakım giderini bile karşılayamıyoruz ev satılıp kredi kapatılıp nafaka olasıya 1 sene desek o zaman da geçim derdi işte yetişemeyeceğimi bildiğim için şuan cesaretim yok

Sorunlu bir evliliğiniz varmış, eşiniz namusunuza dil uzatan ailesine sizi savunmamış. Hangi akılla daha sorunlarınızı çözmeden koştur koştur ev alıp birde onun borcuna ihtiyaç kredisiyle girdiniz merak ettim. Şimdi boşanma davası açsanız. Dava sonuçlanana kadar eşinizden anca çocuk için en fazla 750 TL nafaka alırsınız. Eşinizin ilk yapacağıda evi satmak olur muhtemelen, satmasa bile sizin oturduğunuz evin kredisini ödemez ev ipotekli olduğu için haczedilir, mal rejimi davası ile evin kredi düştükten sonra kalan parasının yarısını alırsınız ama ilk taksitlerin çoğu faize gittiğinden pekte birşey kalmaz. Hemde dava sonuçlanana kadar para da alamazsınız. Eşinizin ve ailesinin yaptığınıda eşinizle o olaydan sonra barıştığınız için affetmiş oluyorsunuz. Daha sonrada eşinizin çok büyük bir kusuru yoksa, aile ile görüşme isteği mahkeme nezlinde çokta geçerli bir boşanma nedeni değil. Zira çocuğunuza sizin izninizle onlar bakıyormuş. Bu nedenle çokta büyük bir tazminatta alamazsınız yani. Şu aşamada yapacağınız çokta birşey yok. En azından ihtiyaç kredisinin bitmesini beklemeniz en makul olanı.
Evet bende böyle düşünüyorum gitsem de kalsam da bir dert evet ev almasaydık kolaydı ama bi anlık cehalet mi desem ne desem bilmiyorum aldık ki aldığımızda iyiydik yani ev aldık taşınma aşamasından sonra getir başa sardı çünkü müdahaleler gelmeler gitmeler bilmiyorum ne olacak allah sonumuzu hayır etsin ne yapsam da bilmiyorum

Back
X