Evliliğim!.. Ne yapmalıyım akıl istiyorum?..

Çocuğu al git hayatta diyemem oğlum olmasa ben nefes alamam
Çocuğu aldan kastı sanırım istediği zaman görmesi ve onda kalması açısından güven verin demek istiyor. Aile terapistine gidebilirseniz gidin dicem ama anladığım kadarıyla sizin sevginiz bitmiş eşiniz aile apartmanından taşınıp yeni bir eve geçmiş zoraki görüşmeler dışında muhattap olmayın ailesiyle içiniz de sevgi kırıntısı var mı onu yoklayın derim ben

En yeni yaşanan örnek akşam üstü aradı ne yapıyorsunuz uzanıyoruz dedim oğlum uyuyordu ne yemeği yaptın dedi biley yapmadım annesine uğramış işte birşeyler getirmiş aşağı in çıkaralım dedi indim çıkardık işte beraber yemek hazırladık yemeden önce dedikş annemlere gidelim ben de gitmek istemiyorum dedim gidelim dedi bende gitsem haketmiyorsun onlarda sende dedin gitsem de ben kötüyüm gitmesem de dedim oda susa yemeğimizi yiyelim dedi sonra ne konuştu ne biley dedi oturdu oturdu sustu hayır ne güzel gelmişsin işte ne karıştırıyorsun anlamıyorum sinir oluyorum ben unutamıyorum yaşananları böylece kendinden de soğutmaya devam ediyor bunun bir teşhisi olmalı tam olarak yaşadığım durum ne bilmiyorum ama İnanınki yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum

Çocuğu aldan kastı sanırım istediği zaman görmesi ve onda kalması açısından güven verin demek istiyor. Aile terapistine gidebilirseniz gidin dicem ama anladığım kadarıyla sizin sevginiz bitmiş eşiniz aile apartmanından taşınıp yeni bir eve geçmiş zoraki görüşmeler dışında muhattap olmayın ailesiyle içiniz de sevgi kırıntısı var mı onu yoklayın derim ben
Yok hiç kalmadı eskiden dışarı çıksa delirirdim gelesiyle şimdi gitse diye gözüne bakıyorum

Eskiden ayrı uyuşamazsın şimdi umrumda bile olmuyor yattığı yerde kalıyor eskiden defalarca arardım şimdi akşama kadar hiç aramıyorum sevseydim bunlar değişmezdi bence aynı kalır daha da artardı

Eskiden ayrı uyuşamazsın şimdi umrumda bile olmuyor yattığı yerde kalıyor eskiden defalarca arardım şimdi akşama kadar hiç aramıyorum sevseydim bunlar değişmezdi bence aynı kalır daha da artardı
İşte sizin sevginiz bitmiş alın karşınıza net bir ifadeyle konuşun sevmediğinizi net şekilde ifade edin daha yaşınızda gençtir sevdiğiniz insanlarla olmak hakkınız

İşiniz var o evde onu birakip gidin.Kendinize bir ev tutun ve davayi acin.Ev evlendikten sonra alindiysa yarisi sizin hukuken.Eşiniz gitmez bosuna beklemeyin ya da boşanmayi gercekten istediğinize emin misiniz?

Evet bende böyle düşünüyorum gitsem de kalsam da bir dert evet ev almasaydık kolaydı ama bi anlık cehalet mi desem ne desem bilmiyorum aldık ki aldığımızda iyiydik yani ev aldık taşınma aşamasından sonra getir başa sardı çünkü müdahaleler gelmeler gitmeler bilmiyorum ne olacak allah sonumuzu hayır etsin ne yapsam da bilmiyorum
Adam sizi garantilemiş 115 ay☺☺, şimdi birşeyde yapmıyormuş boşanma nedeni olabilecek, öncekinide siz affetmişsiniz. Erkeklerin sorunlu evliliklerde kadının elini kolunu bağlama yöntemidir, borca sokmak, diğeride çocuktur bari onu yapmayın. Evlilikte güven önemlidir. Çiftler tabiki ortak birikimle birşeyler alabilirler. Bende eşimle zamanında borçlara ortak girdim ama benim eşimden insan olarak şüphem yoktu, evliliğim oturmuştu. O zaman çocukta yaptım, borcada girdim. Ama sizin gibi evliliğinde sıkıntı olan insanların sorunlarını çözüp, normalleşmenin üzerinden bir, iki yıl geçmedikçe büyük borçlara girmelerini ya da çocuk yapmalarını doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:
Adam sizi garantilemiş 115 ay☺☺, şimdi birşeyde yapmıyormuş boşanma nedeni olabilecek, öncekinide siz affetmişsiniz. Erkeklerin sorunlu evliliklerde kadının elini kolunu bağlama yöntemidir, borca sokmak, diğeride çocuktur bari onu yapmayın. Evlilikte güven önemlidir. Çiftler tabiki ortak birikimle birşeyler alabilirler. Bende eşimle zamanında borçlara ortak girdim ama benim eşimden insan olarak şüphem yoktu, evliliğim oturmuştu. O zaman çocukta yaptım, borcada girdim. Ama sizin gibi evliliğinde sıkıntı olan insanların sorunlarını çözüp, normalleşmenin üzerinden bir, iki yıl geçmedikçe büyük borçlara girmelerini ya da çocuk yapmalarını doğru bulmuyorum.
Evet bende doğru bulmuyorum ama şuan artık hem borcum var hem çocuğum yani olmasaydı dediğiniz gibi bir iki sene daha sabretme durumum olabilirdi ama şuan mutsuz olduğum bir evlilik içerisinde hem çocuk hem borç var ki anlatsalar inanmazdım çünkü çooook seviyordum hatta çok aşıktım şuan aşktan eser yok sevgi desen zaten yok benim saygım da yok omunda olduğunu düşünmüyorum şimdi ben 115 ay bekleyemeyeceğime göre ne yaparsam mantıklı olur peki sizce ?

Bence en azından ihtiyaç krediniz bitene kadar beklemeniz en mantıklısı olur. Çünkü şuanda dava açsanız bile o borcu siz ödemek zorundasınız çünkü. Anladığım kadarıyla anlaşma yoluyla boşanmada söz konusu değil eşiniz istemiyor. Bekleyin ama eşinizin istediği ama sizin istemediğiniz hiçbirşey yapmayın. Kavgada etmek çözüm değil. Tepkisiz kalmayı umursamamayı deneyin. Alabiliyorsanız psikolojik destek alın. Bakın yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile sizin sorununuz daha sevgililikten başlamış ama siz buna rağmen ısrarla evlenmişsiniz. Bakın evlilikte fedakarlık gerekir. Ama bunun karşılıklı olması gerekir. Sizin ilişkinizde hep veren alttan alan siz olmuşsunuz. Kendi kişiliğinizden ödün vermişsiniz. Ama artık tükenmişsiniz ama eşiniz buna alıştığı için oda sizin bu yeni durumunuzu kabullenemiyor. Burada birçok konuda evlilik yolundaki kızlara da yazdım. Evlilikte fedakarlık gerekir ama bunun karşılıklı olması kaydıyla. Ayrıca fedakarlıkla kişinin öz saygısına, kişiliğine saldırı farklı şeylerdir. Sizde fedakarlık adı altında eşinizin sizin kişiğinizi yok saymasına ses çıkarmamışsınız oda alışmış, sizin burada öncelikle yapmanız gereken sırf birilerini memnun etmek için mutsuz olacağınız hiçbirşey yapmayın. Kafanızı meşgul edecek hobiler bulun ve bekleyin. Krediniz bittiğinde hala aynı fikirdeyseniz açarsınız davanızı.

Back
X