böyle kendi aklını bile kullanamayıp annesinin aklıyla hareket eden eerkek müsvetteleri ne diye evlenir anlamam. olan masumcuk çocuğa oluyor. birinin oturup adam akıllı kocanla konuşması lazım. bence bu kişi sensin. artık çocuğumuz oluyor. varsa bir problemimiz konuşarak çözmeye çalışalım. yok çözülmez diyorsan yıpranmaya gerk yok. sen annenden vazgeçermisin ki benim annemden vazgeçmemi bekliyorsun. ben onu evimizin işlerine karıştırmam. sende bunu becerebileceksen oturup konuşalım. yoksa hiç yıpranmayalım demek lazım. fayda edermi bilmem ama denemeden vazgeçme derim.
bekliyorum sadece belki bir belki iki hafta allah bilir
valla şiştimmmm
bu kızcağız çok cahil bayanlar....hiç gözü açılmamış....yazdıklarını okudukça fena oluyourm. gerçekten nefes alamıyorum..atansan bile seni asla göndermezler.....
Allahım bu mübarek günde sen bu kardeşimize yardım et
aslında çoook doluyum ama daha da söyleyecek birşey bulamıyorum.
bu konuşmalar sana hiç yakışmıyor 19 yaşındaki genç bi kadın bu kadar avam konusmamalı "ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış " çok kadın olmaya evlenmeye can atan bi yapın varmış gibi geldi bana
eşini onca şeye ragmen terketmeyişinde acıyı sevıyormu acaba sorusunu sorduruyor bana ???
evet kendim ettim kendim buldum yarın bi gün sizinde ayagınız takılıp düşerseniz yoldan geçenler kendi etti kendi buldu düşmesini bildiyse kalkmasınıda bilir derlerse saşırmayın olur mu
17 aşmda salak gibi bir evlilik yaptım görmediğim eziyet kalmadı 3 ay aynı evde yaşadım
o kişi ile sonra baktım olacak gibi değil babamın evine döndüm,koçlar gibi baktılar babam avukatın kralını tuttu boşadım o pisliği
okadar ferahladım ki anamdan yeniden doğmuşa döndüm ve sınavlara girdim çalıştım çabaladım mesleğimi elime aldım ve aradan tam 9 yıl geçti
ilk evliliğimden yani...(şuan 4 yıl bitti 5 e girdim çok mutluyum ) ve ben 9 yıl aradan sonra eşimle tanıştım ince eledim sık dokudum ve çektiklerimi anlattım
onunla evlenirsem 2.eşim olacağını ve bunu aslaa başıma kakmasını söyledim daha birçok konuda konuşup anlaştık.......
ve şuan canım kocammmmm aşkımmmmlaa evliyimmm yakında bebeğimizde olacakkk allah herkese nasip etsin (amin)
demek istediğim sen yapmak istedikten sonra yaparsın insan istesin yeter
silkelen kendine gel inşlhh yazdıklarımı okursun vee dünyada bir ayrılan kötülük görenin sen olmadıgını anlarsın
vee beklemeee bekledikçeee çekmeye müsait ve eşin olacaklaa mutsuz evlilik yaşarsın
vee ekmeklerine yağ çalarsın,çalıyorsunda okadar laftan sonra hala nasıl duruyorsun aynı yataga yatıp uyuyabiliyorsun en kötü evliliği
bitirmek bile kötüdür anlıyorum ama çekeceğin üzüntü yeminlee 4 ay bunu bil.....hakkında hayırlısı olsun mub ne deyim
canlarım sadece zamanını bekliyorum siz hiç hayatınızda böyle bir kadın gördünüz mü herkes şaşırıyo biliyorum bunun yaptığını inanın bana hayvanlar yapmıyo bu kadar merhametsiz düzenbaz birini grmedim oğlunu kıskanmıyo kızlar oğlunun parasını kıskanıyo ben geldim diye gönderemiyo ya oğlu para ona delleniyo tüm kavgalar ondan bebeğide ondan aldırtmak istedi bebek gelince para hiç gidemeyecek. daha 19 yaşındayım ben arkadaşlarımın hepsi okuyo nişanlandığımda staj yaptığım hastanedeki doktorlar hemşireler hep yapma etme mub mutsuz olacaksın bi atan paranı kazan senin peşinden koşsunlar sen daha hayatı bilemiyosun savunmasızsın dieee ahhh ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış keşke dinleseymişim onları
bizim iyiliğimize birşey olmadı daha da kötüye gitti herşey biliyorum eşimin haberi yokmuş ki bunların konuşulacağından akşam ben dedim şimdi oğlunu dolduruyodur sabaha kadar kurmuştur yine . yani kızlar hiç yararımıza olmadı aksıne teyzesine de dedim gör bak bundan sonra bana yapacaklarını daha da azdı dedim . yarın bir gün bi gazetenin üçüncü sayfasında bizi görürseniz şaşırmayın kızlar
eeee teyze neler dedi hani ortayı bulacaktı
bu toplantı tarafların birbirlerini suçlamasıyla sonuçlanmış
kadın belliki seni istemiyor
kocan olacak adamda buna ses çıkarmıyorsa
orda durduğun her saniyenin ceremesini ilerde çok çekersin
aman arkadaşlar ya ne ettiyse kendi etmiş kendi bulmuş bence insan bu kadar pasif,basiretsiz olursa olanlar gayet normal.o toplantıdan bi halt çıkmayacağı belliydi zaten.daha hala o evde duruyo ya inanamıyorum.kocan olacak müsvedde ve kaynanan olcak kadınla sana mutlu mesut seneler diliyorum
aman arkadaşlar ya boşverin ne ettiyse kendi etmiş kendi bulmuş bence insan bu kadar pasif,basiretsiz olursa olanlar gayet normal.o toplantıdan bi halt çıkmayacağı belliydi zaten.daha hala o evde duruyo ya inanamıyorum.kocan olacak müsvedde ve kaynanan olcak kadınla sana mutlu mesut bir ömür diliyorum sen kocanı bırakamazsın çekmeye devam et.daha buraya çok yazarsın bana şunu ettiler bunu ettiler diye.ayyyy sinirlendim artık ya
demezler canım kimse senin kadar basiretsiz değildir çünkü bende tabi.yaptığın tek şey buraya yazmak çözüm sende ya gidersin ya da kalıp çekmeye devam edersin.sen seçimini çoktan yapmışsın zaten kalıp çekmeye devam edeceksin.
istediğimi,istediğim şekilde yazarım sana mı soracam?neyse bakalım neler olacak
senın için konuşulacak çok şey var aslında ama bu mübarek günde ne kalp kırmaya nede sevıyesızle sevıyesız olmaya niyetim var...
senın yaşın kaç bılmıyorum ama bu sivri dilin ve gereksiz yargılamalarınla süper ötesi bela bi kaynana olacaksın,konu sahıbının kaynanasına rakip gördüm seni:)
boş konuşmak kolaydır önemlı olan insanlıgını kaybetmemek,insanları yererken nasıl gözüktüğüne dönüp dışarıdan da bakabılmelı ınsan.çok yazıkk !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?