evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla şiştimmmm
bu kızcağız çok cahil bayanlar....hiç gözü açılmamış....yazdıklarını okudukça fena oluyourm. gerçekten nefes alamıyorum..atansan bile seni asla göndermezler.....
Allahım bu mübarek günde sen bu kardeşimize yardım et
aslında çoook doluyum ama daha da söyleyecek birşey bulamıyorum.

bi insan istediği zaman yapamayacağı birşey yoktur

illa memur olup atanmana gerek yok gir bi işe çalış atanamadın diyelim ne olacak 2 sene daha mı bekleyeceksin

yok içime bebek sevgisi doğdu bebek yaptım( tek başına aldığın karar),ah o cadı kayınvalidem yok mu herşey onun yüzünden,ahh ben ne yaptım,genç kızlığımı verin bana,arkadaşlar rüya yorumlayan var mı kötü rüya gördüm ne demek yaa bunlarla hiçbir yere varamazsın

gerçekten ilk defa birisine hem bu kadar üzüldüm hemde kızdım

arkadaşım 19 yaşındasın ya çektiğin katlandığın şeylere bak

insan zaten kendine yapıyor yani bulunmaz hint kumaşı değil ki bütün suç kocanda,hala ben seviyorum kocamı,onlar yüzünden yuvamı bozmucam diyorsanda yapacak birşey yok otur çek o zaman bütün konularda senin kadar stres oluyoruz sen hala belki 1 , 2 hafta sonra bakarız diyorsun

madem gidecek kadar kötü durumda değilsin konu açma bari çünkü burda kimse sana yardımcı olmaz

leyla cım adam çocugu istemiyorki düşsün diyede ilaçlarını bile saklıyor

bekliyorum sadece belki bir belki iki hafta allah bilir

bak benden sana abla tavsiyesi.çek git annenin evine.eşn hatasını anlarda pişman oluda gelir sana derse ki dön.sende deki tamam ama ailenden uzakta ev isterim gelmeyecekler gitmeyeceğim nasıl sana diorlar ya annenle görüşme diye oyle de sende ki ne kadar uzak olursan o kadar iyi zaten eşinde kabul etmeyecek adım gibi eminim.gelmezse de zaten sevmiyordur umurunda değildir o zmn işte senin için dönüm noktası olur bence yasın küçük hayatta yasayacağın çok şeyler daha.

haklısın tatlım atansa bile yollamazlar.

Arkadaş haklı.Ne acelen vardı da o yaşta evlendin ? Sanki dört dörtlük,bulunmaz hint kumaşı ya kocan da.Vallahi pes.21 yaşındayım,geçenlerde bi arkadaş iki japon balığı emanet etti bi haftalığına onların sorumluluğu bile ne kadar ağır geldi bana.Kaldı ki,daha 19 yaşındasın.Senin bu vakitte üniversitede olman gerekirken uğraştığın şeylere bak.Yazık etmişsin kendine,kimse kocasız kalmıyor,hadi kalsan ne olacaktı ?Sen bu kafayla daha çok çekersin ben sana söyleyeyim. Yani son yazdıklarından sonra,üzülmekten çok kızmaya başladım.

Son düzenleme:
Güzelim, canım benim. Sen daha 19 yaşında her acının tiryakisi olmuşsun.
"Aaaaahhhh çekilecek çilem varmış" ne demek yahu?
Reva mı bu sana?
Bir silkelen, kendine gel. Lütfen.
Yanlış üstüne yanlış yapman daha fazla yanlış yapmanı asla gerektirmez.
Neyi bekliyorsun hala?

Kolay kolay boşan diyebilecek biri değilimdir ben.
Ama eğer anlattıklarını birebir yaşadıysan, yaşıyorsan çarp kapıyı çık.

Süreç uzadıkça eşinle ve ailesiyle iyice yüzgöz oluyorsun, olmaya da devam edeceksin.
Hiç gerek yok. Kuyruklarından yesinler birbirlerini. Sen çekil aradan.

Bende 19 yasindayim, neredeyse 20 olacagim.
Yasitin olarak söyleyebilecegim tek sey: Annen seni bu tür cirkef insanlarla ugras diye dogurmadi, neredeyse bebeginin, kendi öz evladinin katili olacak bir adamla her gece ayni yatagi paylas diye büyütmedi. Bu insanlari bir ömür boyu cekmek zorunda degilsin, insan dünyaya bir kere geliyor, yazik etme kendine derim ben..

s.a güzel kardeşim allah yardımcın olsun dua et canım sanırım hamılesin senin duaların inşallah kabul olur.
sen değerlisin helede hamilesin sadece dua et ve kendini yormadan çok fazla üzmeden bişeyler yap.
Rabbime sığın güzel kardeşim şüphesiz ki O herşeyin en iyisini bilendir.hakkında hayırlısı olsun.
Allaha emanet ol.

evet kendim ettim kendim buldum yarın bi gün sizinde ayagınız takılıp düşerseniz yoldan geçenler kendi etti kendi buldu düşmesini bildiyse kalkmasınıda bilir derlerse saşırmayın olur mu

Yazık sana.... Daha kimin ne söylediğini bile anlamadan saldırı modundasın. Hayatta sadece sen kötü şeyler yaşamıyorsun, insanların başına neler geliyor, ilk boşanan da sen değilsin, ve yukarıda yazdığın resmen ah etmek. Başkalarına kızıp sana yardım etmek için yazan insanlardan sinirini çıkartmaya hakkın yok. Yaşın küçük ama cahil değilsin, dilin kemiği yok, insanlar seni kırmamak için uğraşıyorlar ama sen bunu bile anlaıyorsun. Kusura bakma ama sen kendin ettin kendin buldun sözünü hak ediyorsun.

17 aşmda salak gibi bir evlilik yaptım görmediğim eziyet kalmadı 3 ay aynı evde yaşadım
o kişi ile sonra baktım olacak gibi değil babamın evine döndüm,koçlar gibi baktılar babam avukatın kralını tuttu boşadım o pisliği
okadar ferahladım ki anamdan yeniden doğmuşa döndüm ve sınavlara girdim çalıştım çabaladım mesleğimi elime aldım ve aradan tam 9 yıl geçti
ilk evliliğimden yani...(şuan 4 yıl bitti 5 e girdim çok mutluyum ) ve ben 9 yıl aradan sonra eşimle tanıştım ince eledim sık dokudum ve çektiklerimi anlattım
onunla evlenirsem 2.eşim olacağını ve bunu aslaa başıma kakmasını söyledim daha birçok konuda konuşup anlaştık.......
ve şuan canım kocammmmm aşkımmmmlaa evliyimmm yakında bebeğimizde olacakkk allah herkese nasip etsin (amin)

demek istediğim sen yapmak istedikten sonra yaparsın insan istesin yeter
silkelen kendine gel inşlhh yazdıklarımı okursun vee dünyada bir ayrılan kötülük görenin sen olmadıgını anlarsın
vee beklemeee bekledikçeee çekmeye müsait ve eşin olacaklaa mutsuz evlilik yaşarsın
vee ekmeklerine yağ çalarsın,çalıyorsunda okadar laftan sonra hala nasıl duruyorsun aynı yataga yatıp uyuyabiliyorsun en kötü evliliği
bitirmek bile kötüdür anlıyorum ama çekeceğin üzüntü yeminlee 4 ay bunu bil.....hakkında hayırlısı olsun mub ne deyim

yazdığım az karışık omuş özür bayanlar
ilk evlendiğim kişiden ayrıldıktan 9 yıl sonra
eşimle tanıştım ewlendik şuan 5 .yılımıza giriyoruz
aydınlatmak istedim

bu ne ya? allah akıl fikir versin arkadaşım sana...bu ne arabesklik? şu kader olmasa artık kime suç atacak bu kadınlar anlamıyorum...evet evet herşeyin sebebi kaderinmiş..aklını imha mı ettiler ne yaptılar sana?

sanırım sen bu noktaya getirmeden bırakmayacaksın bu adamı iyi bırakma...aferin sana söyleyecek söz yok...

burada bu kadar kadın senin için üzülüyoruz,öneri sunuyoruz hatta kimimiz o adamı bırak diye yalvarıyoruz niye acaba?zamanımızı harcıyoruz ama sen hala aynı yerdesin.çekilecek çilen varsa çek o zaman arkadaşım! kızlar eğer bir insan kendine acımaya başlamışsa artık onnu için yapılacak fazla birşey yoktur.

anlattığın gibi eşin ve kayınvaliden o kadar kötü değil ki sen terkedemiyorsun ya da bu evliliğini senin canına kasıt olsa bile ;sağlıksız bir kararlılık ve tuhaf bir inatla devam ediyorsun.sana tek söyleyeceğim evlilik bu değil,senin yaşadığın , insanların vicdanına kendini bırakman,belli ki o da karşındakilerde yok...ALLAH'IM SANA YARDIM ETSİN KARNINDAKİ BEBEĞİNLE ŞU CUMA GÜNÜNDE...

Son düzenleme:
anlattığın gibi eşin ve kayınvaliden o kadar kötü değil ki sen terkedemiyorsun ya da bu evliliğini senin canına kasıt olsa bile ;sağlıksız bir kararlılık ve tuhaf bir inatla devam ediyorsun.sana tek söyleyeceğim evlilik bu değil,senin yaşadığın insanların vicdanına kendini bırakman,belli ki o da karşındakilerde yok...ALLAH'IM SANA YARDIM ETSİN KARNINDAKİ BEBEĞİNLE ŞU CUMA GÜNÜNDE...

teyze de kof çıkmış anlaşılan,artık bu konuya dram değil komedi gibi yaklaşacam

öncelıkle hakkında hayırlısı olsun kardeşim,daha cok gençsin işin gücünde var arkanda ailende var herşeyi yoluna sokabılırsın.bekledıgım bişeyler var diyosun bana göre iş ve atamayla ılgılı bişeyler beklıyosun gibi geldı.umarım sehır dışına güzel bi yerlere ataman olur uzaklaşırsın kendıne yenı bı hayat kurmak ıcın güzel bi başlangıç yapmış olursun.sen sacma sapan yorum yapanlara,senı kınayanlara,acımasızca eleştirenlere,çok bilmişlere takılma.senin için en dogrusunu sen bilirsin ve keısnlıklıe anneni dinle,senı bu hayatta sadece ve sadece o korur kollar..
acele karar almak paldır küldür sonunu düşünmeden herşeye atlamak zarar getirebilir,boşanmıycam demıyosun anladıgım kadarıyla,boşanmaya tam net bir şekılde karar verdiginde,herşeyi planlayıp,duygusallıga kapılmadan mantıklı bi şekılde yolunda yürümenı diliyorum..
ayrıca....

Kınamak ya da yargılamak değil bu.mub'un diğer konularınıza bakmanızı öneririm.Bir insan o yaşta evlenmeyi göze alabiliyorsa,bu sorumluluğu üstlenebileceğini düşünüyorsa,bunların da altından kalkması gerekirdi.Büyük cesaret,kendisi demiş bütün arkadaşlarım okuyor diye.Ve biz yirmiden fazla sayfadır o evde durmamasını öneriyoruz.Gerçekten bu iş komediye dönmeye başladı

mub,

söylediklerimizi dinlemiyorsun nasıılsa. en iyisi sen bir blog aç. adını da -mub*un bitmeyen çilesi- falan koy

tüm kk takipçin olacağız söz. blog dünyasının duayeni olacaksın emin ol...malum ülke olarak arabeski seviyoruz

valla sen değil, biz kanser olacağız bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…