canım aıle toplantınız ne oldu ?
ben gıbı butun arkadaslar merak edıyoruz .bızı haberdar et .
umarım beraber olmak yerıne ,komple kurtulma kararı alırsın o cani insanlardan .
konuyu okurken tum sınırlerım zıpladı .esınız nasıl olur da annesının lafına bakarak
cocugu dusurmek ıcın ,yontemler araresınız ılaclarınınızı vermeme sebebını
cocugu dusurmek ıcın oldugunu bılıyordum da,bu aklı annesınden alması
pes dıyorum yuh dıyorum.yok arttık yaa bu nasıl vıcdansızlık bu nasıl
gamsızlık .ınanamıyorum gercekten .soyleyecek o kadar cok sey var kı
hersey soylenmıyor ıstenasıl ınsanların ıcıne dustun sen boyle yaa .
herkes arkandan planlar kurmus .yazıklar olsun o anneye de o eşınıze de.
umarım kurtulursunuz o ınsanlardan .emin ol kurtulman senın ıcın en doggrusu .
esınız de annesıyle mutlu mesut yasasın .
cocugunu dogur anneıcıgınle bırlıkte buyutursunuz .
kızlar daha gitmedm sizi haberdar edeyim gelişmelerden geldiler dün teyzesi konuşmayı başlattı sizin derdiniz ne anlatın bakalım diye anneme sordu canım annem hanımefendiliğini hiç bozmadı ben kızımın evine geldiğimde kavga çıkarıyor dedi . kaynanaya sıra gelince sinirlendi kızardı bozardı anneme iftiralar attıki ne iftiralar anlatamam size ama örnek vericem ben yeni evliymişim annem aramış ağrın varsa kızım doktora götüreyim seni die ( ki evlendikten 3 gün sonra konuştum o da yengem aradı annemde npıyın dedi hepsi bu) sonra annem telefonda kaynanamın kardeşine pislik demiş ayyyiftiraya bak annemde dediki madem dediysem sen nasıl dersin hısım deseydin dedi hem insan yüzüne söyler mi . yok annem çok geziyomuşta falanda filada bende kimseyi ilğilendirmez dedm . bana sıra geldi açtım ağzımı yumdum gözümü her şeyini ortaya döktüm annemi bana kötüledin dedikodusunu yaptın dedim oğlum seni almayacaktı benim zorumla aldırdım dedin diyodun ? ben onu şaka yaptım dedi bn ilk evlendiğim sırada amcamlara gitmişiz vayy sen benden habersiz nasıl gidersin seni oralara gelip rrezil edecem dioyodun dedim valla daha neler neler saysam bitmez ömür yetmez konuşrken yüzüne bile bakmadım içimden gelmiyo ona bakınca şeytan diyo ki öldür bakmıyorum o yüzden dedim ki bu evlilik nereye giderse gitsin artık hiç umurumda değil siz beni eziyonuz dedm asıl sen bizi eziyon demez mi o anda kalkıp ezmeyi ona gösterecektim nasıl eziliyomuş görecekti biz boşanma aşamasındayız dedim ay kızlar ne iftiralar ne iftiralar hiç böyle görmemiştim duymamıştım bide kuranlara kitaplara allahıma yeminler ediyo bi görseniz yemin ettiğin kuran çarpsın seni hiç hayatımda bu kadar iftiracı bi insan görmedim . annemde dediki ben kızımn arkasındayım kimseye ezdirmem alırım yanıma dedi teyzesi barışın falan dedi bende içeride dedimki ben senin bacından korktum bu kadar yalanı hiç görmemiştim ileride bu bana iftirada atar dedim .kızlar duanızı esirgemeyin
kızlar daha gitmedm sizi haberdar edeyim gelişmelerden geldiler dün teyzesi konuşmayı başlattı sizin derdiniz ne anlatın bakalım diye anneme sordu canım annem hanımefendiliğini hiç bozmadı ben kızımın evine geldiğimde kavga çıkarıyor dedi . kaynanaya sıra gelince sinirlendi kızardı bozardı anneme iftiralar attıki ne iftiralar anlatamam size ama örnek vericem ben yeni evliymişim annem aramış ağrın varsa kızım doktora götüreyim seni die ( ki evlendikten 3 gün sonra konuştum o da yengem aradı annemde npıyın dedi hepsi bu) sonra annem telefonda kaynanamın kardeşine pislik demiş ayyyiftiraya bak annemde dediki madem dediysem sen nasıl dersin hısım deseydin dedi hem insan yüzüne söyler mi . yok annem çok geziyomuşta falanda filada bende kimseyi ilğilendirmez dedm . bana sıra geldi açtım ağzımı yumdum gözümü her şeyini ortaya döktüm annemi bana kötüledin dedikodusunu yaptın dedim oğlum seni almayacaktı benim zorumla aldırdım dedin diyodun ? ben onu şaka yaptım dedi bn ilk evlendiğim sırada amcamlara gitmişiz vayy sen benden habersiz nasıl gidersin seni oralara gelip rrezil edecem dioyodun dedim valla daha neler neler saysam bitmez ömür yetmez konuşrken yüzüne bile bakmadım içimden gelmiyo ona bakınca şeytan diyo ki öldür bakmıyorum o yüzden dedim ki bu evlilik nereye giderse gitsin artık hiç umurumda değil siz beni eziyonuz dedm asıl sen bizi eziyon demez mi o anda kalkıp ezmeyi ona gösterecektim nasıl eziliyomuş görecekti biz boşanma aşamasındayız dedim ay kızlar ne iftiralar ne iftiralar hiç böyle görmemiştim duymamıştım bide kuranlara kitaplara allahıma yeminler ediyo bi görseniz yemin ettiğin kuran çarpsın seni hiç hayatımda bu kadar iftiracı bi insan görmedim . annemde dediki ben kızımn arkasındayım kimseye ezdirmem alırım yanıma dedi teyzesi barışın falan dedi bende içeride dedimki ben senin bacından korktum bu kadar yalanı hiç görmemiştim ileride bu bana iftirada atar dedim .kızlar duanızı esirgemeyin
canlarım sadece zamanını bekliyorum siz hiç hayatınızda böyle bir kadın gördünüz mü herkes şaşırıyo biliyorum bunun yaptığını inanın bana hayvanlar yapmıyo bu kadar merhametsiz düzenbaz birini grmedim oğlunu kıskanmıyo kızlar oğlunun parasını kıskanıyo ben geldim diye gönderemiyo ya oğlu para ona delleniyo tüm kavgalar ondan bebeğide ondan aldırtmak istedi bebek gelince para hiç gidemeyecek. daha 19 yaşındayım ben arkadaşlarımın hepsi okuyo nişanlandığımda staj yaptığım hastanedeki doktorlar hemşireler hep yapma etme mub mutsuz olacaksın bi atan paranı kazan senin peşinden koşsunlar sen daha hayatı bilemiyosun savunmasızsın dieee ahhh ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış keşke dinleseymişim onları
Tatlim hepsini okudum anlamadigim annen arkasindayim demis niye kalkip gitmedin annenle herseye ragmen o evde durdukca daha kotu olacak hersey gor bunu
atanacagin yere ne karisiyomus o kocan olacak adam hadi o karismaya kalkti sen nasil izin veriyosun suraya gidiceksin buraya gidiceksin demesine
sen bu gidisle bu adamdamn kurtulamazsin aklin basina geldiginde yasin cok gec olacak bence
annen seni tek dogurdu ve kimse icin dogurmadi senden baska yok kendine b yapilanlari kocan ve kayinvalidenden once sen reva goruyosun
aman arkadaşlar ya boşverin ne ettiyse kendi etmiş kendi bulmuş bence insan bu kadar pasif,basiretsiz olursa olanlar gayet normal.o toplantıdan bi halt çıkmayacağı belliydi zaten.daha hala o evde duruyo ya inanamıyorum.kocan olacak müsvedde ve kaynanan olcak kadınla sana mutlu mesut bir ömür diliyorum sen kocanı bırakamazsın çekmeye devam et.daha buraya çok yazarsın bana şunu ettiler bunu ettiler diye.ayyyy sinirlendim artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?