evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum cok üzüldüm sinirlerim bozuldu ; billet alip anne oglu pataklamak istiyorum:-4:

Son düzenleme:

yeni bi gelişme mi varmış?
çok üzüldüm daha yaşın da çok küçük, ezdirme kendini böyle insanlara.. sahipsiz değilsin annen var ne güzel, beraber atlatırsınız yeter ki kurtul şunlardan önce

kızlar daha gitmedm sizi haberdar edeyim gelişmelerden geldiler dün teyzesi konuşmayı başlattı sizin derdiniz ne anlatın bakalım diye anneme sordu canım annem hanımefendiliğini hiç bozmadı ben kızımın evine geldiğimde kavga çıkarıyor dedi . kaynanaya sıra gelince sinirlendi kızardı bozardı anneme iftiralar attıki ne iftiralar anlatamam size ama örnek vericem ben yeni evliymişim annem aramış ağrın varsa kızım doktora götüreyim seni die ( ki evlendikten 3 gün sonra konuştum o da yengem aradı annemde npıyın dedi hepsi bu) sonra annem telefonda kaynanamın kardeşine pislik demiş ayyy iftiraya bak annemde dediki madem dediysem sen nasıl dersin hısım deseydin dedi hem insan yüzüne söyler mi . yok annem çok geziyomuşta falanda filada bende kimseyi ilğilendirmez dedm . bana sıra geldi açtım ağzımı yumdum gözümü her şeyini ortaya döktüm annemi bana kötüledin dedikodusunu yaptın dedim oğlum seni almayacaktı benim zorumla aldırdım dedin diyodun ? ben onu şaka yaptım dedi bn ilk evlendiğim sırada amcamlara gitmişiz vayy sen benden habersiz nasıl gidersin seni oralara gelip rrezil edecem dioyodun dedim valla daha neler neler saysam bitmez ömür yetmez konuşrken yüzüne bile bakmadım içimden gelmiyo ona bakınca şeytan diyo ki öldür bakmıyorum o yüzden dedim ki bu evlilik nereye giderse gitsin artık hiç umurumda değil siz beni eziyonuz dedm asıl sen bizi eziyon demez mi o anda kalkıp ezmeyi ona gösterecektim nasıl eziliyomuş görecekti biz boşanma aşamasındayız dedim ay kızlar ne iftiralar ne iftiralar hiç böyle görmemiştim duymamıştım bide kuranlara kitaplara allahıma yeminler ediyo bi görseniz yemin ettiğin kuran çarpsın seni hiç hayatımda bu kadar iftiracı bi insan görmedim . annemde dediki ben kızımn arkasındayım kimseye ezdirmem alırım yanıma dedi teyzesi barışın falan dedi bende içeride dedimki ben senin bacından korktum bu kadar yalanı hiç görmemiştim ileride bu bana iftirada atar dedim .kızlar duanızı esirgemeyin

dün akşam onlar gidince eşimlede biraz konuştum ama kafam karışık ne dediğimi tam hatırlayamıyorum ama bişi olursa boşanırım mı dedim öyle bişi oda dediki hemende vaz geçiyon kimseyede eyvallahın yok yani dedi bende yok kimseye eyvallahım dedim beni istemiyosan ben seni hiççççç istemem dedim benim başım dik sivri dilli olduğumu düşünüyo anası öyle öğretmiş haaa annesinede dedimki oğlun sen otur diyosan oturuyo kalk diyosan kalkıyo ddim inka r etti hiç inkar etme dedim ben biliyorum. allahım ben hayatım boyunca hiç böyle bir iftiracı yalancı bir kadın dahi görmedim yarabbiiiiiii bu cuma günün yüzü suyu hürmetine o yalandan el bastığı kuranıkerimin hürrmetine sana havale ediyorum senin adının hürmetine sana havale ediyorum sen en doğrusunu bilensin

Eşin olacak kişi ağzını açıpta birşey söylemedimi bu durumda.

allah yardımcın olsun kardeşim,hakkında hayırlısı olsun yavrunun ve senin..yani sonuç ne şimdi konuştular gittiler o kadar:26:

eşim yoktu dışarıya çıkarttılar onu konuşup gittiler kızlar bi sorum olacak rüya yorumlamasını bilen varmı çok acayip bi rüya gördüm bana bi söyleyin

geçen gün internette bi yazı okumuştum... şu cümle beynimde o kadar yer etti ki; hayırlı eş Allahın kuluna bir ikramıdır, hayırsız eş ise kulun bu dünyadaki en büyük imtihanıdır...

kanser olursunuz, çocuğunuzu kaybederseniz, anne babanız ölür ama eşiniz yanınızdaysa bunları daha kolay atlatır, huzur bulursunuz..

paranız pulunuz sağlınız yerinde olur ama eşiniz sizi gerçekten sevmiyor ve Allah korkusu ve vicdanı yoksa sahip olduklarınızın bi değeri yoktur.. artık dünya sizin için çok zordur..

bu foruma girdiğimden beri en çok dikkatimi çeken şey insanların sevgi anlayışları oldu..

cümleler aynen şöyle;

beni dövüyor, annesine ezdiriyor, eve bakmaz, bana değer vermez, beni aldattı AMA BİZ BİRBİRİMİZİ HALA SEVİYORUZ..nasıl yani yaaa....sevgi mi!!!lürfen bayanlar gözümüzü açalım

konu sahibi arkadaşım teyzemin kızı senin sorunların gibi çok ciddi sıkıntılar yaşadı.. şimdi eşinin ailesi ile hiç görüşmüyor ve daha huzurlu.. ha huzur derken de kötünün iyisi diyelim.. allah yardımcın oldun inş...

Mud bu adamdan sana koca olmaz o kaynana müsvettesinde de sana anne olmaz...Kocanda amma pasifmiş be canım karaktersizlik diz boyu..İyi düşün derim bunlar seni kanser eder kanser !!

kanser oldum arkadaşlar atanmayı bekliyorum bu ayda olacak diye söylenti duydum bekliyorum gğvenebileceğim bişey yok ki atanırsam inanınki her şey çok daha farklı olacak.beni doğuya göndermeye çalışıyodu anası bende o kadar kırılmıştım ki şırnaga gidecem dedim( nolur yalnış anlamayın bende doğuluyum teroristlerden dolayı dedim bunu çunkü çok tanıdığım kişi korkusundan istifa edip geldi ) sonra düşündüm dedim ki eşime ne kendimi tehlikeye atacamki eğlenip gezip tozacagım yerler olmalı canım sıkılınca sahiline inip bi hava almalıyım dedim izmire gitcem :) oda dediki sen izmire git bende istanbula giderim kıskandı herhal kendin bilirsin dedim ben gitcem kızlar nolur dua edin atanayım benim istediğim yerleri yazcan öle deniz kenarı olmaz iç anadolu olacak dedi düşünürüz dedim

Mub sana yalvarıyorum canım benim :)) Kurtar kendini bunlardan bebeğini rahat bir ortamda büyüt .

Tatlim hepsini okudum anlamadigim annen arkasindayim demis niye kalkip gitmedin annenle herseye ragmen o evde durdukca daha kotu olacak hersey gor bunu

atanacagin yere ne karisiyomus o kocan olacak adam hadi o karismaya kalkti sen nasil izin veriyosun suraya gidiceksin buraya gidiceksin demesine

sen bu gidisle bu adamdamn kurtulamazsin aklin basina geldiginde yasin cok gec olacak bence

annen seni tek dogurdu ve kimse icin dogurmadi senden baska yok kendine b yapilanlari kocan ve kayinvalidenden once sen reva goruyosun

bu ana-oğuldan kurtar kendini,sana tek diyeceğem budur! böyle eş,k.valide ve evlilik olmaz.

canım yaa konunu dünden beri takip ediyorum bende bir sağlıkçıyım ne olur dik dur niye annnele çıkıp gitmedin o adamdan sana koca olmaz o bebeğe acı devlete atanana kadar özel de iş bulursun gayet güzel ana kız birbirinize destek olursunuz sen daha çok küçüksün ezdirme kendini olan sana olur dert sahibi olursun

canlarım sadece zamanını bekliyorum siz hiç hayatınızda böyle bir kadın gördünüz mü herkes şaşırıyo biliyorum bunun yaptığını inanın bana hayvanlar yapmıyo bu kadar merhametsiz düzenbaz birini grmedim oğlunu kıskanmıyo kızlar oğlunun parasını kıskanıyo ben geldim diye gönderemiyo ya oğlu para ona delleniyo tüm kavgalar ondan bebeğide ondan aldırtmak istedi bebek gelince para hiç gidemeyecek. daha 19 yaşındayım ben arkadaşlarımın hepsi okuyo nişanlandığımda staj yaptığım hastanedeki doktorlar hemşireler hep yapma etme mub mutsuz olacaksın bi atan paranı kazan senin peşinden koşsunlar sen daha hayatı bilemiyosun savunmasızsın dieee ahhh ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış keşke dinleseymişim onları

eşini niye dışarı çıkardılar anlamadım
diyemedi mi birisi annem birisi karım bende durucam yanlarında kim haklı kim haksız görmek istiyorum diye
sizin aile boşuna toplanmış o zaman daha da işler kötüye gidecek şimdi
annesi ahh yavrumm neler dedi bana bi görsen üzüldüm kahroldum derse ne olacak kendin diyorsun iftiracı diye nasıl inandıracaksın
yani sizin iyiliğinize diye birşey yok ortada

bizim iyiliğimize birşey olmadı daha da kötüye gitti herşey biliyorum eşimin haberi yokmuş ki bunların konuşulacağından akşam ben dedim şimdi oğlunu dolduruyodur sabaha kadar kurmuştur yine . yani kızlar hiç yararımıza olmadı aksıne teyzesine de dedim gör bak bundan sonra bana yapacaklarını daha da azdı dedim . yarın bir gün bi gazetenin üçüncü sayfasında bizi görürseniz şaşırmayın kızlar

arkadaşım bi tek suçlu kayınvaliden mi sence
kocan melek gibi aslında seni el üstünde tutuyor sevip sayıyor ama ah o kayınvalide yok mu
insan hatalarından ders alır hepimiz hatalar yapıyoruz ama bi sonra ki adımımızı ona göre atıyoruz
sen çok küçüksün evlenince çocuk olunca insan büyümüyor gerçekten büyüdüğün zaman o kadar pişman olacaksın ki o yüzden lütfen kendini ezdirme artık

aman arkadaşlar ya ne ettiyse kendi etmiş kendi bulmuş bence insan bu kadar pasif,basiretsiz olursa olanlar gayet normal.o toplantıdan bi halt çıkmayacağı belliydi zaten.daha hala o evde duruyo ya inanamıyorum.kocan olacak müsvedde ve kaynanan olcak kadınla sana mutlu mesut seneler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…