evet kendim ettim kendim buldum yarın bi gün sizinde ayagınız takılıp düşerseniz yoldan geçenler kendi etti kendi buldu düşmesini bildiyse kalkmasınıda bilir derlerse saşırmayın olur mu
kalcam demedimki beklediğim şeyler var dedim sadece zamanı var dedim .hem sizin gibi basiretli insanlara benim gibi basiretsizlerle konuşmak yakışmaz yazmayın lütfen
kalcam demedimki beklediğim şeyler var dedim sadece zamanı var dedim .hem sizin gibi basiretli insanlara benim gibi basiretsizlerle konuşmak yakışmaz yazmayın lütfen
kızlar derdim çok büyük . bugun eşimin teyzesi aradı beni evliliğin sarsıntı içinde dedi ve açıkladı annemle kaynanam küs kaynanamın annemi çekemesi yüzünden eşimde
annesine çok düşkündür annesi otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar kaynanamın bana yapmadığı kalmadı annemi evimizde istemedi
annem gelince kavgalar çıkardı bana diyoki ben ne dersem sen susacan diyo ben yinede sesimi çıkartmıyodum
şimdide eşimden beni ayırmaya çalışıyo evet ayıracak ! beni kötülemeye başladı bende eşim neden benden bu kadar soğudu diyodum
kadın annemden nefret ettirmiş eşimi bana diyoki annen aramıycak bi daha hiç görüşmeyeceksiniz!
hamileim ve bebeğimi aldırmak istedi megersem annesinin aklı annesi oğluna kendini acındırıyo kayınbabam yok ben sizi ne zorluklarla büyüttüm karına annesine beni ezdiiyon diyo
halbuki ezilen benim , annem . ben daha 8 aylık evliyim annemden başka hiç kimsem yok babam öldü. annesine benim dedikodumu yapmış diyomuşki
benden gizli annesiyle konusuyo ben o rahatsız olmasın diye yatak odasında konusuyodum annem bana su getiriyomuş annem bizde bulaşık yıkıyomuş annem bana kıyamadığı için yapıyodu bunların hepsini laf etmiş annesine
yarın tüm aileler toplanıp bize gelecek bu olaylar ortaya dökülecek teyzesi sağ olsun bana haber verdi ben senin arkadayım dedi bu kadın evliliğini yıkacak biliyorum dedi 2 saatir ağlıyorum ben yarın napcam nasıl bi tavır sergiliycem
kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr bana yardım edin kızlar bu arada işim var benim atanmayı bekleyen sağlıkçıyım ben
ne kadar kötü de olsa bir evliliği bitirmeye karar vermek ve bitirmek çok ama çok zor...
karşındaki dünyanın en kötü insanı da olsa bitirmek yine de acı verir...
sen kendini ne zaman hazır hisedersen o zaman yap tabii ki
tabiki kendi ne zaman isterse o zaman yapar ama bu arkadaşın cesareti yok bence.hayatta yapamaz yani bakın görürsünüz daha neler neler yazar ama gidemez.bir iki hafta da ne değişecek annesi ile gitseydi eşi gelir kendini affettirir falan bişeyler olurdu.arkadaş kendini kandırıyor gidemez yani hiçbir yere gidemez.ahandaa buraya yazdım
bekliyorum sadece belki bir belki iki hafta allah bilir
Bu yapılan konuşma,yapıcı değil yıkıcı olmuş.
Sadece kusurları ortaya dökmekten başka işe yaramamış.
Tencere dibin kara,seninki benden kara denilmiş.
Eeee sonuç ? Yok.
Kızımı alırım,eşimi boşarım,gideceğim,atanacağım vs....
Ne olursa ? Düzelmezse mi ? Kimse düzeltilecek birşey görmüyor ki,neyi düzeltecekler ?
Benden sana tavsiye,sorununu kayınvalide-anne bazında görme.
Senin sorunun kayınvalidenle değil,eşinle.
Kayınvaliden yok diyelim.Eşinin ilgisizliği,seni beğenmemesi,sana değer vermemesi düzelecek mi ?
Yazmayayım dedim,belki karıştırıyorum dedim ama tekrar baktım konularına...
Eşin sana açık açık seni çekici bulmuyorum,boyun kısa,senden sıkıldım gibi sözler söylemiş.
Hem o kayınvalidenin sözünden çıkmayan eşin,zaten annesinin bulduğu kızla evlenmiş.
Üstelik nişanlı iken eşin boyun kısa diye vazgeçmiş,annesi olmaz artık nişandan dönülmez demiş.
Eşinle,anneleri değil,asıl bunları konuşmalısın.Beni sevmiyorsun,beğenmiyosun,değer vermiyorsun de.
Veriyorum derse,göster o zaman ilgini sevgini hissetmek istiyorum dersin.
ya bacım diyorum ya ortada düzelecek bişey yok yani var da kimse görmüyor.bu evlilikten bi cacık olmaz yani.bu arkadaş da gidemez zaten ancak bi ihtimal kocası bunu boşarsa o zaman kurtulur bu işten....
canlarım sadece zamanını bekliyorum siz hiç hayatınızda böyle bir kadın gördünüz mü herkes şaşırıyo biliyorum bunun yaptığını inanın bana hayvanlar yapmıyo bu kadar merhametsiz düzenbaz birini grmedim oğlunu kıskanmıyo kızlar oğlunun parasını kıskanıyo ben geldim diye gönderemiyo ya oğlu para ona delleniyo tüm kavgalar ondan bebeğide ondan aldırtmak istedi bebek gelince para hiç gidemeyecek. daha 19 yaşındayım ben arkadaşlarımın hepsi okuyo nişanlandığımda staj yaptığım hastanedeki doktorlar hemşireler hep yapma etme mub mutsuz olacaksın bi atan paranı kazan senin peşinden koşsunlar sen daha hayatı bilemiyosun savunmasızsın dieee ahhh ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış keşke dinleseymişim onları
canlarım sadece zamanını bekliyorum siz hiç hayatınızda böyle bir kadın gördünüz mü herkes şaşırıyo biliyorum bunun yaptığını inanın bana hayvanlar yapmıyo bu kadar merhametsiz düzenbaz birini grmedim oğlunu kıskanmıyo kızlar oğlunun parasını kıskanıyo ben geldim diye gönderemiyo ya oğlu para ona delleniyo tüm kavgalar ondan bebeğide ondan aldırtmak istedi bebek gelince para hiç gidemeyecek. daha 19 yaşındayım ben arkadaşlarımın hepsi okuyo nişanlandığımda staj yaptığım hastanedeki doktorlar hemşireler hep yapma etme mub mutsuz olacaksın bi atan paranı kazan senin peşinden koşsunlar sen daha hayatı bilemiyosun savunmasızsın dieee ahhh ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış keşke dinleseymişim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?