evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kendim ettim kendim buldum yarın bi gün sizinde ayagınız takılıp düşerseniz yoldan geçenler kendi etti kendi buldu düşmesini bildiyse kalkmasınıda bilir derlerse saşırmayın olur mu

evet kendim ettim kendim buldum yarın bi gün sizinde ayagınız takılıp düşerseniz yoldan geçenler kendi etti kendi buldu düşmesini bildiyse kalkmasınıda bilir derlerse saşırmayın olur mu

demezler canım kimse senin kadar basiretsiz değildir çünkü bende tabi.yaptığın tek şey buraya yazmak çözüm sende ya gidersin ya da kalıp çekmeye devam edersin.sen seçimini çoktan yapmışsın zaten kalıp çekmeye devam edeceksin.

kalcam demedimki beklediğim şeyler var dedim sadece zamanı var dedim .hem sizin gibi basiretli insanlara benim gibi basiretsizlerle konuşmak yakışmaz yazmayın lütfen

kalcam demedimki beklediğim şeyler var dedim sadece zamanı var dedim .hem sizin gibi basiretli insanlara benim gibi basiretsizlerle konuşmak yakışmaz yazmayın lütfen

inan ki herkes üzüldüğü için böyle diyor... daha fazla çekmeyesin diye...

yazık günah sana da...gerçekten değmez bu insanlar için bu kadar çektiğin eziyet.

istediğimi,istediğim şekilde yazarım sana mı soracam?neyse bakalım neler olacak

Canım annenle neden gitmiyorsun, evliliğinle ilgili umudun mu var sonrası için?

ne kadar kötü de olsa bir evliliği bitirmeye karar vermek ve bitirmek çok ama çok zor...

karşındaki dünyanın en kötü insanı da olsa bitirmek yine de acı verir...

sen kendini ne zaman hazır hisedersen o zaman yap tabii ki

kendi ailenden godaman biri yok mu hayu söyle lafı sözü dinlenir dayın amcan fln.. madem öyle çağır onu da kocanın anası geleceği gün iki silkelesin...
19 yaşındayım demişsin eşin kaç yaşında kuzum senın yaa??? nefret ediyorum başkalarının akıllarıyla haraket eden mercimek beyinli erkeklerden!!!!!!!

Son düzenleme:

tabiki kendi ne zaman isterse o zaman yapar ama bu arkadaşın cesareti yok bence.hayatta yapamaz yani bakın görürsünüz daha neler neler yazar ama gidemez.bir iki hafta da ne değişecek annesi ile gitseydi eşi gelir kendini affettirir falan bişeyler olurdu.arkadaş kendini kandırıyor gidemez yani hiçbir yere gidemez.ahandaa buraya yazdım

Bu yapılan konuşma,yapıcı değil yıkıcı olmuş.
Sadece kusurları ortaya dökmekten başka işe yaramamış.
Tencere dibin kara,seninki benden kara denilmiş.
Eeee sonuç ? Yok.
Kızımı alırım,eşimi boşarım,gideceğim,atanacağım vs....
Ne olursa ? Düzelmezse mi ? Kimse düzeltilecek birşey görmüyor ki,neyi düzeltecekler ?

Benden sana tavsiye,sorununu kayınvalide-anne bazında görme.
Senin sorunun kayınvalidenle değil,eşinle.
Kayınvaliden yok diyelim.Eşinin ilgisizliği,seni beğenmemesi,sana değer vermemesi düzelecek mi ?
Yazmayayım dedim,belki karıştırıyorum dedim ama tekrar baktım konularına...
Eşin sana açık açık seni çekici bulmuyorum,boyun kısa,senden sıkıldım gibi sözler söylemiş.

Hem o kayınvalidenin sözünden çıkmayan eşin,zaten annesinin bulduğu kızla evlenmiş.
Üstelik nişanlı iken eşin boyun kısa diye vazgeçmiş,annesi olmaz artık nişandan dönülmez demiş.

Eşinle,anneleri değil,asıl bunları konuşmalısın.Beni sevmiyorsun,beğenmiyosun,değer vermiyorsun de.
Veriyorum derse,göster o zaman ilgini sevgini hissetmek istiyorum dersin.

Mub boyle kadin gordunuz mu diyosun gordum bende fazlasi var dusuk yaptim iyi olmus dedi yuzume 15 gunluk gelinken oglumun parasini sen yiyiyosun dedi tekrar hamile kaldim erkek oldugunu ogrenince arayip hayirli olsun dedi ogluna bosanayim diye gozune baktilar kocamin iftira atmaya kalktilar

is kocanda biter bu kadar basit kaynanan istedigini yapsin kocan seni ezdirmezse ne ala ama senin ki ezdiriyo sen senlikten cikacaksin yakinda kurtul o adamdan genceciksin hayatina ve bebeginin hayatina bak salla gitsin ana ogul kalsinlar

Katılıyorum.:26:Bu böyle sürüp gider.

bekliyorum sadece belki bir belki iki hafta allah bilir

Allah aşkına neyi bekliyorsun? gerçekten bir kadın olarak bu kadar pasif kalabilmeni anlayamıyorum.üstelik ailende arkanda,yalnız da değilsin.galiba hamile olduğun için kararsızsın ama o adam çocuğunuz düşsün diye sana ilaç içirmedi ve bunu annesinin aklıyla yaptı.hala bekliyorum falan diyrsun ya vallahi pes!

ya bacım diyorum ya ortada düzelecek bişey yok yani var da kimse görmüyor.bu evlilikten bi cacık olmaz yani.bu arkadaş da gidemez zaten ancak bi ihtimal kocası bunu boşarsa o zaman kurtulur bu işten....

eeee teyze neler dedi hani ortayı bulacaktı
bu toplantı tarafların birbirlerini suçlamasıyla sonuçlanmış
kadın belliki seni istemiyor
kocan olacak adamda buna ses çıkarmıyorsa
orda durduğun her saniyenin ceremesini ilerde çok çekersin

ya bacım diyorum ya ortada düzelecek bişey yok yani var da kimse görmüyor.bu evlilikten bi cacık olmaz yani.bu arkadaş da gidemez zaten ancak bi ihtimal kocası bunu boşarsa o zaman kurtulur bu işten....

Çok genç,düşünemiyor herhalde.
Annesi de kendine yapılanları görüyor,ama kızına yapılanları görmüyor veya haberi yok,kızı anlatmıyor belki.
Anne baskın olsa,hakikaten kızını alıp çıksa keşke...
Yorum yazanların çoğunun içinden,konu sahibini kolundan tutup o evden çıkarmak geliyor sanırım :)

Canım böyle bir kadın gördünüz mü diye soruyorsun ya kayınvaliden için,
ne yalan söyleyeyim ben senin gibi birini de pek görmedim etrafımda.
Herkes sana söylemiş etmiş,sen dinlememişsin.
Görücü usulü olmasa,kara sevda olsa diyeceğimki gençlik sevmiş,
vazgeçmiş herşeyden ama seninki öyle bir durumda değil.Birileri seni beğenmiş
istemiş sen tanımadığın bir adam için herşeyden vazgeçmişsin.
14 sene olmuş ben liseden mezun olalı.14 sene önce arkadaşlarımla ben illa mesleğimiz olsun
diye uğraşırdık.Şimdi sağlıkçı stajerler geliyor yanımıza.Onlarda aynı düşüncelerdeler.

Eşim ben yapacağım tercihleri dedi ben de düşünürüm dedim diyorsun.
Düşünürüm deme ben ne istiyorsam o olacak de.
Yalnız sana birşey söyleyeyimmi sen atanırsan(ki inşaallah atanırsın)
bu seferde eşim ve kv.maaş kartımı aldılar bana para vermiyorlar diye
konu açabilirsin.(İnşaallah bu dediğimde asla olmaz.)

bu konuşmalar sana hiç yakışmıyor 19 yaşındaki genç bi kadın bu kadar avam konusmamalı "ahh çekecek çilem görecek günlerim varmış da ondanmış " çok kadın olmaya evlenmeye can atan bi yapın varmış gibi geldi bana
eşini onca şeye ragmen terketmeyişinde acıyı sevıyormu acaba sorusunu sorduruyor bana ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…