- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
18 yaşında hemde çok küçük daha :44:
MaalesefBayanlar olarak arkamızdan kovalayan var gibi acele ediyoruz hayatı yaşamakta...
19 yaşındayım şimdi hiç birşeyi düşünmüyorum tşk ederim tek ben yokum ya bu dünyada boşanan allah hakkımda ne hayırlısıysa onu versin herşey olacağına varır sılanında dediği gibi' gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer ' haklısınız bi işim var bu ay atama olur da rahatlarım atandıktan sonra da kendime özel hocalar tutucam dershaneye yazılıcam üniv okuyacam planlarım bunlar yapacağım ama istersem 40 yaşımdada olayım yapacağım
19 yaşındayım şimdi hiç birşeyi düşünmüyorum tşk ederim tek ben yokum ya bu dünyada boşanan allah hakkımda ne hayırlısıysa onu versin herşey olacağına varır sılanında dediği gibi' gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer ' haklısınız bi işim var bu ay atama olur da rahatlarım atandıktan sonra da kendime özel hocalar tutucam dershaneye yazılıcam üniv okuyacam planlarım bunlar yapacağım ama istersem 40 yaşımdada olayım yapacağım
Bizim bi akrabamızın kızıda lise sonda daha nişanlandı, oğlanın içine düşecek aman bir haller, kayanasıyla beraber oturacakmış, kaynanayı bir görün dominant, gelin evin işini yapacak, benim sözümü dinleyecek açık açık ben burdayım diyor ama kızımız laf anlamıyor yok vermezseniz kaçarım vs. yapacak bir şey yok, içine girince anlar bazı şeyleri ama bu güzel hayatın tadı da tuzu da çoktan kaçmış olur...
aptal olduğum için her evliliğin mutlu mesut bir yuva olduğunu sandığım için bu yüzden erkenden evlendim
aptal olduğum için her evliliğin mutlu mesut bir yuva olduğunu sandığım için bu yüzden erkenden evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?