Doktor sızı cok korkutmuş merak etmeyın kocanız sızı evlemeden once aldattıysa evlenırken zaten hepatıt ve hıv testlerı yapılır sorun olsa o zaman anlardınız taa o zaman ayrıca hamıleykende emınım sızden kan alınmıştır o kanda hıv ve hepatıt e mutlaka bakılır eger eskinizle bu testler olduktan sonra bırlıkte olduysanız korunmasız ve esınız o donemde baskasıyla kondomsuz ılıskı yasadıysa malesef enfekte olmuş olabılırsız onun dısında sorun yoktur
Aslında hıv ve hepatıt bır gunde çıkar ama korkmayın hıc bısey yoktur hıv cok fazla belırtı verır zaten bende yaptırdım zamanında korkup hpv kapmıstım suphelendım yaptırdım cok sukur temız ıcınız ferah olsun ayrıca Doğum yaparkende hıv testı yapılır tamamen doktorlar kendı guvenlıgı ıcın yaptırırEvlenmeden malesef test yapilmadi
Yurt disindayiz burda yapilmiyo :/
Gayey acik turkce yaziyo nzyini anlamadinizEvlenmeden önce aldatmış ne demek ben anlamadım
Valla hastalığın ismini ilk defa duydum inşallah yoktur da evlenmeden önceki olan aldatma olmaz yanı o yüzden adamı suclamayın ha tabı sevgılıyken olduysa haklısınızGayey acik turkce yaziyo nzyini anlamadiniz
Icimde yaradir isterseniz desmeyin konuyla yorum yapabilirsiniz
Tabiki onu demek istedim 10senedie birbirmizi taniyoruz sevgiliykenValla hastalığın ismini ilk defa duydum inşallah yoktur da evlenmeden önceki olan aldatma olmaz yanı o yüzden adamı suclamayın ha tabı sevgılıyken olduysa haklısınız
Daha cok dustugum duruma cok uzuluyorum :/Aslında hıv ve hepatıt bır gunde çıkar ama korkmayın hıc bısey yoktur hıv cok fazla belırtı verır zaten bende yaptırdım zamanında korkup hpv kapmıstım suphelendım yaptırdım cok sukur temız ıcınız ferah olsun ayrıca Doğum yaparkende hıv testı yapılır tamamen doktorlar kendı guvenlıgı ıcın yaptırır
Bi şikayeti yokmuş korunma yöntemi olarak spiral taktırıcakmış taktırmadan önce doktor istemiş smear testi yaptırmasını.Ozel olmassa ne sikayetleriniz vardi da smear yaptirdiniz?
Kayitsizlik degilde caresiz zavalli hissediyorum diyorKocanız bu durumda nasıl hicbisey demiyor kayıtsızlık niye ?
Beter olsun,onu aldatırken düşünecekti .Kayitsizlik degilde caresiz zavalli hissediyorum diyor
Cogu zaman belirti yoknasıl bir enfeksiyonmuş o öyle hiç belirti rahatsızlık vermeyen.
9 ay hamilelik nerden baksanız 1 sene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?