Malasef yasa öyle evlilik tahlillerinde bir kişide hiv pozitif çıkmıştı erkek nişanlısına söylenmesini kabul etmediği için dr umuz söyleyemediA a nasil yani? İlk kez duydum. Neden yasak. Madem soykenmeyecek neden yapılıyor?
Gerekcesi ney acaba.Malasef yasa öyle söylenemiyor ama bence evlenecek kişilerin bilmesi gerekir sonuçta çok hayati bir durum ve doğacak çoçuklarada bulaşma ihtimali çok yüksek
Malasef yasa öyle evlilik tahlillerinde bir kişide hiv pozitif çıkmıştı erkek nişanlısına söylenmesini kabul etmediği için dr umuz söyleyemedi
Malasef öyle ama söyleme gibi bir hakkımız yok bencede bilmesi gerekirE kadına da bulaşır bilipte kabul ederse tamam da bilmeyecek tuzağa düşecek resmen
Bi şikayeti yokmuş korunma yöntemi olarak spiral taktırıcakmış taktırmadan önce doktor istemiş smear testi yaptırmasını.
Yapılıyor tabiki doktorlar öneriyor hatta yapılmasını.Anladim tesekkur ederim peki istege bagli yapilip yapilmadigi i biliyormusunuz ?
Kız yok ne boşanması sevgiliyken eger birlikte olmuyorduysaniz adam bazi ihtiyaclarini gidermek icin yapmış olabilir haklısın kötü bisey ama yinede affedilir bence ha evliyken yaparsa o baska tabi sonucta çocuğunuz var. bu msji yazali baya olmuş umarım her sey yolundadır sen hastalığı atlatmissindir kocanla da boşanmamışsınızdır:)Hanimlar benim asil sorum ne yapmaliyim cekip gitmek mi bosanmak mi yoksa devam ama burnundan getirmzk mi
Kimselere anlatamiyorum tzk care buraya yazmak :/
Ya bide yuzsuzluk yapmis nerden bulascakti acaba ?Yok ne demek yorumunuz icin cok tsk ederim
Sadece cinsel yollanda bulasitigi icin bana kesinlik esimden bulasti
Ilk once sey dedi hemen beni neden sucluyosun belki bende bulasmadi ama Ben kendimi biliyorum evlenmeden hic bir iliskim olmadi
Bir sekilde tedavi olur atlatilir ama ben bununla ugrasmak zorunda degilim kendi yaptigin hatayi ben cekmek zorunda degilim en cok o beni sinirlendiriyo
Oyle bisey yapmam gereki omur boyu korkmasi lazim hatta yapmaktan kirmaktan
Hamilelikte hepatit hiv rutin testlerden aslında. Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama yurtdisinda klamidya da hamilelikte rutin yapılıyor. Geçmiş olsun.Evlenmeden malesef test yapilmadi
Yurt disindayiz burda yapilmiyo :/
evlenmeden önce sizi aldattı. virüs kaptı. Aylar geçti çocuk oldu. Siz bu zaman diliminde hiç gidip kan vermediniz mi? Eşiniz vermedi mi? Neden ortaya çıkmadı? Şimdi öğrendiniz ve geçmişe dönük olduğuna nasıl emin oldunuz? Bana yine bir aktarılma durumu var gibi geldi. İnşallah size ve bebeğinize bir şey olmaz. Adama çok sinirlendim
Once bi cocuguna da baktir ona da gecmis olabilir allah korusun..Hanimlar benim asil sorum ne yapmaliyim cekip gitmek mi bosanmak mi yoksa devam ama burnundan getirmzk mi
Kimselere anlatamiyorum tzk care buraya yazmak :/
Tekrarlamis da olabilir.. bazi hastaliklar ara ara tekrarlayabiliyorBenim anlamadigim evlenmeden önce var olan bir enfeksiyona ragmen sizin nasıl hamile.kaldiginiz ya da enfeksiyon sahibi esinizin nasil spermleri kaliteli olabildi ben bunu anlamadim sizi uzmek ustemem ama bence bu enfeksiyon yeni olusmus. Cunku bende rahim ahzi enfeksiyonu var dendi ve bu hamilelelige engel bir durum doktor soyledi.
evli değil, sevgiliyken veya nişanlıyken aldatmış işteEvlenmeden önce aldatmış ne demek ben anlamadım
Smear testi için şikayet gerekmiyor.Yurtdışında ücretsiz yapılıyor senede iki kez.Benim bildiğim Türkiyede ücretsiz.Dr gitdip genel kontrol istiyorsunuz vs.Rahimağzı kanseri teşhisi için çok önemli bu test.Ozel olmassa ne sikayetleriniz vardi da smear yaptirdiniz?
Türkiye'de de ücretsiz.Smear testi için şikayet gerekmiyor.Yurtdışında ücretsiz yapılıyor senede iki kez.Benim bildiğim Türkiyede ücretsiz.Dr gitdip genel kontrol istiyorsunuz vs.Rahimağzı kanseri teşhisi için çok önemli bu test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?