Evliligim ve klamidya enfeksiyonu

Hanimlar benim asil sorum ne yapmaliyim cekip gitmek mi bosanmak mi yoksa devam ama burnundan getirmzk mi
Kimselere anlatamiyorum tzk care buraya yazmak :/
Kız yok ne boşanması sevgiliyken eger birlikte olmuyorduysaniz adam bazi ihtiyaclarini gidermek icin yapmış olabilir haklısın kötü bisey ama yinede affedilir bence ha evliyken yaparsa o baska tabi sonucta çocuğunuz var. bu msji yazali baya olmuş umarım her sey yolundadır sen hastalığı atlatmissindir kocanla da boşanmamışsınızdır:)

Ya bide yuzsuzluk yapmis nerden bulascakti acaba ?

Kan testi ile değil vajenden sürüntü alarak bakılıyor. Normal doğum yapıldığında bebeğe geçme riski var. Bizim doktorlar bu testi yapmıyor bile. Ama ben abd de doğum yaptım. Oraya gittiğimde klamidya olabilirsin normal dogum icin büyük risk diye tutturdular yaptılar. Sanırım türkiye de pek yaygın değil.

Tekrarlamis da olabilir.. bazi hastaliklar ara ara tekrarlayabiliyor

Evlenmeden önce aldattığını bilerek evlenmişsiniz, keşke hiç baştan evlenmeseydiniz. O zaman kabul edip çoluk çocuk olduktan sonra boşanmak bana çok da tutarlı gelmiyor.

Genç kızlarımız ne yazık ki cinsel hastalıklar, korunma vb konularında bilgisiz. Avrupa'da bu tip hastalıklar çok yaygın zaten. Eşiniz de bilinçsizce davranmışsa kapmış işte.

Siz bilirsiniz yine de tabi ki. Tedavinizi olun mutlaka doktor takibini bırakmayın boşa nma işi de size kalmış.

O zaman affetmissiniz, su anda kalmak gitmek gibi bir dusunceniz olmamali bence. Daha kotu birsey olsa belirti verirdi sanirim bunca yil. Hem ilacla da geciyormus. Icinizi ferah tutun. Sadece bebek icin birsey yapilmasi gerekiyor mu onu arastirin bence.

Bildiğim kadarı ile klamidya bir mantar enfeksiyonu akıntı vs oluyor.Bence kesinlikle doğumdan sonra size bulaştı.Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama avrupadaysanız eğer hamilelik kontrollerinde smear yapılır, tam kan tahlili yapılır, alttan muayene vs ayrıca genelde doğumlar normal olur ve vaginal akıntı , mantar vs var mı bakılır çünkü normal doğum esnasında bebeğe bulaşabilir.

Türkiye'de de ücretsiz.
Kadın aile sağlığı merkezlerinde.
Ayrıca hiv testi falan da ücretsiz çoğu hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…