Boşanmalısınız hatta keşke evlenmeseydiniz yani sonuçta evlendikten sonra öğrenmemişsiniz sevgiliyken mi nişanlıyken mi ne öğrenmişsiniz.Hanimlar benim asil sorum ne yapmaliyim cekip gitmek mi bosanmak mi yoksa devam ama burnundan getirmzk mi
Kimselere anlatamiyorum tzk care buraya yazmak :/
Enfeksiyonu daha iki gun once ogrendim ama evet haklisniz eger ben onu bi duruma dusurdeydim kesinlikle bosanirdiBoşanmalısınız hatta keşke evlenmeseydiniz yani sonuçta evlendikten sonra öğrenmemişsiniz sevgiliyken mi nişanlıyken mi ne öğrenmişsiniz.
Ayrılmak kolayken affetmişsiniz ama hem size hem bebeğinize bulaştırmış affedilir yanı yok aslında.
Aynısını siz ona yapsaydınız sizinle evlenmezdi bir de bunu düşünün.
Cogu zaman belirti yok
Belirtiler akinti, tuvalete yanma ama bende hic bir belirti olmadi
Cinsel yolla bulaşan bir hastalık canım başka ihtimal yoknormal her kadının yaşayabileceği şeyler ama bunlar.
cinsel yolla bulaştığını doktor mu söyledi?
hpv gibi birşeymiymiş?
Cinsel yolla bulaşan bir hastalık canım başka ihtimal yok
Amerika ve Avrupa da çok yaygın fazla da belirti vermeyen bir hastalık akıntı , yanma gibi şikayetlere yol açıyor , uzun süre fark edilmemesi normal yani ama bebek için tehlikeli.... Allah korusun zaturre , verem , lenf bezi iltihabına yol açabiliyorCinsel yolla bulaşan bir hastalık canım başka ihtimal yok
Benim bildigim de hamilelige engel bir durum bu enfeksiyonlar nasil hamile kalmisnasıl bir enfeksiyonmuş o öyle hiç belirti rahatsızlık vermeyen.
9 ay hamilelik nerden baksanız 1 sene..
Bende sizin mesajınızı begendim ki sizde benimkini begenmissiniz. Aklın yolu bir bence. Sizin gibi düşünüyorumtamamda o enffeksiyon eski tarihli olsa vücut onu negative ederdi bir sekilde..neden bu hastaligin yeni bulaşmiş olabilecegi düsünülmuyor? evlenmeden oncesine gitmek biraz masum geldi bana
Dr a bebegim icin sordum eger bulassaydi ilk haftalar aylar belli ederdi dedi ama sanirim yinede test icin sorucamÇok geçmiş olsun umarım bebeğe bulaşmamıştır. Sizden ziyade bebek için tehlike arz ediyor. Boşanmayın tabi ki zamanında af etmişsiniz ama yaptığının ne kadar yalnış olduğunu anlasın , burnunu iyice sürtün... Böyle bir deneyimden sonra bir daha sizi aldatmaya cesaret edebileceğini zanetmiyorum...
Ben hamileligimde kan verdim ama bu degerlerz bakilmamis olabilir genelik seker kolestrul icin bakiyolardievlenmeden önce sizi aldattı. virüs kaptı. Aylar geçti çocuk oldu. Siz bu zaman diliminde hiç gidip kan vermediniz mi? Eşiniz vermedi mi? Neden ortaya çıkmadı? Şimdi öğrendiniz ve geçmişe dönük olduğuna nasıl emin oldunuz? Bana yine bir aktarılma durumu var gibi geldi. İnşallah size ve bebeğinize bir şey olmaz. Adama çok sinirlendim
Biz 6 aylik evliyiz adet gecikmesi yaşanıyor hamilelik testler hep negatif vajinal muayne smear testi yapiliyor enfeksiyon deniliyor verilen fitiller kremler haplar igneler prospektuse bakiyorum bakteri virus vs vs icin diyor ay kullaniyorum her gece fitil takiyorum ertesi ay yeniden adet gecikmesi yeniden negatif yeniden ayni ilaclardan 2si veriliyor . Neymis kadinlarda enfeksiyon tekrarlarmış ama doktor demiyor ki esin de doktora gitsin ben doktora sorunca evet tabiki gitsin diyor. Simdi bu yükü esim tasisin birazda neden tekrarlıyor? Demekki onda var ki bana bulasiyor. Neyse ki kabullendi sorun bende sanirim dedi pazartesi doktora gidicek . Her derdi biz cekecek degiliz.tamamda o enffeksiyon eski tarihli olsa vücut onu negative ederdi bir sekilde..neden bu hastaligin yeni bulaşmiş olabilecegi düsünülmuyor? evlenmeden oncesine gitmek biraz masum geldi bana
Yeni öğrenmiş enfeksiyon oldugunuBenim anlamadigim evlenmeden önce var olan bir enfeksiyona ragmen sizin nasıl hamile.kaldiginiz ya da enfeksiyon sahibi esinizin nasil spermleri kaliteli olabildi ben bunu anlamadim sizi uzmek ustemem ama bence bu enfeksiyon yeni olusmus. Cunku bende rahim ahzi enfeksiyonu var dendi ve bu hamilelelige engel bir durum doktor soyledi.
Benimde oyle cok bir bilgil yok bende ilk defa duydum ama oyle cok tehlikeli bir bakteri degil tedavisi sadece 4 tane antibiotikBenim anlamadigim evlenmeden önce var olan bir enfeksiyona ragmen sizin nasıl hamile.kaldiginiz ya da enfeksiyon sahibi esinizin nasil spermleri kaliteli olabildi ben bunu anlamadim sizi uzmek ustemem ama bence bu enfeksiyon yeni olusmus. Cunku bende rahim ahzi enfeksiyonu var dendi ve bu hamilelelige engel bir durum doktor soyledi.
Ama cocugu var hamileyken vajinal muaynede cikardi enfeksiyon. Yani bu enfeksiyon yeni.(bence) burdada okuduk hamileyken enfeksiyon olusanlar da var.Yeni öğrenmiş enfeksiyon oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?