Dr a bebegim icin sordum eger bulassaydi ilk haftalar aylar belli ederdi dedi ama sanirim yinede test icin sorucam
Sanirim ztn anladi aldatmaya kalkisacagni sanmiyorum
Ztn ilk yaptigi hatadan cok pisman oldu
Aylarca burnu surtucem kendisi olsaydi asla affetmezdi beni
Orasını bilemem ama smear testinde çıkmış , yazmis.Ama cocugu var hamileyken vajinal muaynede cikardi enfeksiyon. Yani bu enfeksiyon yeni.(bence) burdada okuduk hamileyken enfeksiyon olusanlar da var.
Hakli olabilirisniz nedense o ihtimalk pek dusnmuyorumtamamda o enffeksiyon eski tarihli olsa vücut onu negative ederdi bir sekilde..neden bu hastaligin yeni bulaşmiş olabilecegi düsünülmuyor? evlenmeden oncesine gitmek biraz masum geldi bana
Bende sizin mesajınızı begendim ki sizde benimkini begenmissiniz. Aklın yolu bir bence. Sizin gibi düşünüyorum
Çok rahatsızlık veren bir enfeksiyon değil. En fazla akıntı , yanma vs yapıyor ki akıntıya pek çok şey sebep olabiliyor hatta sebepsiz olabiliyor , yanma da aynı şekilde genelde ilk olarak akla sistit geliyor yani gerçekten de evlenmeden önce kapmış ve fark edilmemiş olabilir.Benim anlamadigim evlenmeden önce var olan bir enfeksiyona ragmen sizin nasıl hamile.kaldiginiz ya da enfeksiyon sahibi esinizin nasil spermleri kaliteli olabildi ben bunu anlamadim sizi uzmek ustemem ama bence bu enfeksiyon yeni olusmus. Cunku bende rahim ahzi enfeksiyonu var dendi ve bu hamilelelige engel bir durum doktor soyledi.
Siz bu hastalikla bi bilginiz var miCinsel yolla bulaşan bir hastalık canım başka ihtimal yok
Canim internette zaten oyle yaziyor kisirliga tupleri tikamaya yol acar falan diyor. Erken teshis hayat kurtarir tedavisi 4 antibiyotik mi bilemem ama bende bi enfeksiuon vardi ismi rahim ahzi enfeksiuonu zaten mantar icinde ayni ilaclar veriliyormus asagi yukari enfeksiyon icin ayni ilaclar veriliyor. Antibiyotikli fitil antibiyotik igne agizdan alinan hap kremm vajinal tablet ben hepsini kullandim fitili takıyorsun altina ped koyuyorsun sabaha kadar ped e akiyor fitil. Ama bu tekrarlar korkma demisti doktor bana. Ve tekrarlamis bende sogan kürü yaptim 15 gun boyunca sogani kaynattim içtim itihabinda aktigini gördüm. Ama bu adet gecikmesine neden olan ve hamilelige engel bir durum. Suanda esimi de doktora gonderiyorum. Ben bu kadar aciyi cekmek zorunda degilim demekki ondan bana bulasti biz yeni evliyiz yani muhtemelen kendisinde onceden vardi bu bana bulaştırdı. Aslinda burda suclu yok ama bende olsaydi ona bulasirdi herhalde bende anlamadim bu isler her zaman karmakarisiktir. Ama benim demek istedigim bence bu enfeksiyon yeni olusmus lu5fen beni yanlis anlamayın kocalarınıza da yuz vermeyin doktorlara gitsinler afedersiniz esss...ek gibi kontrollerini yapsınlar haplarini icsinler yutsunlar neden her turlu seyi biz cekiyoruz yok doktoea git hap ic hamileyken kendini koru ayağını üşütme yumurtlama gunu hesapla ( ge3ci ben.oyle bisey yapmiyorum ama) dogum sancilari enfeksiyon zart zurt erkekler masallah gotlerini kaldirip bi hastaneye gidemiyorlar az evel randevu aldim gonderiyorum hicbisey soyleyemedi gidicek pazartesi günü. Yetti artik bu konularda malesef cok sinirliyim sizi uzecek bi yorum yaptiysam da kusuruma bakmayinBenimde oyle cok bir bilgil yok bende ilk defa duydum ama oyle cok tehlikeli bir bakteri degil tedavisi sadece 4 tane antibiotik
Ama tedavi edilmezse yillar sonra kisirliga bile yol aciyomus
Hayır ağda da bulaşamaz cinsel birleşme şart , benim bildiğim... Genel olarak hastalıklara merakım var diyelimSiz bu hastalikla bi bilginiz var mi
Dr evet cinsel yolla bulasir dedi ama acaba agda da bulasmis olabilir mi diyede dusunuyorum
Bazı virüslerin belirti vermeden, hastalığa dönüşmeden önce önce kuluçka süreleri vardır. Bu süre 6-7 sene bile olabilir virüs çeşidine göre. Sizin durumuzla konunun alakası yok.Benim anlamadigim evlenmeden önce var olan bir enfeksiyona ragmen sizin nasıl hamile.kaldiginiz ya da enfeksiyon sahibi esinizin nasil spermleri kaliteli olabildi ben bunu anlamadim sizi uzmek ustemem ama bence bu enfeksiyon yeni olusmus. Cunku bende rahim ahzi enfeksiyonu var dendi ve bu hamilelelige engel bir durum doktor soyledi.
Umarim bende yanılırımyani biz bayanlar esimize pek konduramasakta onlar malesef bizi catir catir aldatiyor..basima geldigi icin hicbir erkegi yapmaz demem.her an yapilmis olabilir.ki bebekten once yoksa bebek dogduktan sonra olmuş hani belli degil mi? umarim ben kötü düsünmüş olurum. yanilmaya raziyim
Bulasmaz agdadanSiz bu hastalikla bi bilginiz var mi
Dr evet cinsel yolla bulasir dedi ama acaba agda da bulasmis olabilir mi diyede dusunuyorum
Canim internette zaten oyle yaziyor kisirliga tupleri tikamaya yol acar falan diyor. Erken teshis hayat kurtarir tedavisi 4 antibiyotik mi bilemem ama bende bi enfeksiuon vardi ismi rahim ahzi enfeksiuonu zaten mantar icinde ayni ilaclar veriliyormus asagi yukari enfeksiyon icin ayni ilaclar veriliyor. Antibiyotikli fitil antibiyotik igne agizdan alinan hap kremm vajinal tablet ben hepsini kullandim fitili takıyorsun altina ped koyuyorsun sabaha kadar ped e akiyor fitil. Ama bu tekrarlar korkma demisti doktor bana. Ve tekrarlamis bende sogan kürü yaptim 15 gun boyunca sogani kaynattim içtim itihabinda aktigini gördüm. Ama bu adet gecikmesine neden olan ve hamilelige engel bir durum. Suanda esimi de doktora gonderiyorum. Ben bu kadar aciyi cekmek zorunda degilim demekki ondan bana bulasti biz yeni evliyiz yani muhtemelen kendisinde onceden vardi bu bana bulaştırdı. Aslinda burda suclu yok ama bende olsaydi ona bulasirdi herhalde bende anlamadim bu isler her zaman karmakarisiktir. Ama benim demek istedigim bence bu enfeksiyon yeni olusmus lu5fen beni yanlis anlamayın kocalarınıza da yuz vermeyin doktorlara gitsinler afedersiniz esss...ek gibi kontrollerini yapsınlar haplarini icsinler yutsunlar neden her turlu seyi biz cekiyoruz yok doktoea git hap ic hamileyken kendini koru ayağını üşütme yumurtlama gunu hesapla ( ge3ci ben.oyle bisey yapmiyorum ama) dogum sancilari enfeksiyon zart zurt erkekler masallah gotlerini kaldirip bi hastaneye gidemiyorlar az evel randevu aldim gonderiyorum hicbisey soyleyemedi gidicek pazartesi günü. Yetti artik bu konularda malesef cok sinirliyim sizi uzecek bi yorum yaptiysam da kusuruma bakmayin
Evet kesinlikle cekmek zorunda degilsin bak hem tedavi ediliyor dogru ama ilac icmek bilmemne bunlara katlanıyorsun hemde psikolojik olarakda cekmek zorunda degilsin knu tehdit et bence hic korkma hic cekinme.Yok ne demek yorumunuz icin cok tsk ederim
Sadece cinsel yollanda bulasitigi icin bana kesinlik esimden bulasti
Ilk once sey dedi hemen beni neden sucluyosun belki bende bulasmadi ama Ben kendimi biliyorum evlenmeden hic bir iliskim olmadi
Bir sekilde tedavi olur atlatilir ama ben bununla ugrasmak zorunda degilim kendi yaptigin hatayi ben cekmek zorunda degilim en cok o beni sinirlendiriyo
Oyle bisey yapmam gereki omur boyu korkmasi lazim hatta yapmaktan kirmaktan
Aynen oyle isin gucun arasinda cocugu birakacak birini ara ki dra gidesin.Evet kesinlikle cekmek zorunda degilsin bak hem tedavi ediliyor dogru ama ilac icmek bilmemne bunlara katlanıyorsun hemde psikolojik olarakda cekmek zorunda degilsin knu tehdit et bence hic korkma hic cekinme.
Cok tsk ederim tedavisi kolaymis ama bakalim :/Çok üzüldüm gerçekten. Hastalığı duymadım hiç ne olduğunu bilmiyorum ama. Inşallah tedavisi vardir. Cok ciddi bi şey olsa doktor illaki ilave tedbirler alırdı. Internetten de bakmayın. Internet ortamına baş ağrısı yazsanız lösemi teşhisi koyuyor. Üzücü bi durum. Allah kalbinize ferahlik versin.
Zaten yapılsada hıv pozitifse sağlık çalışanlarınından kimse eşiniz hıv pozitifli diyemez yasal olarak yasak dava hakkı var eşiniz size söylemek isterse söylerEvlenmeden malesef test yapilmadi
Yurt disindayiz burda yapilmiyo :/
A a nasil yani? İlk kez duydum. Neden yasak. Madem soykenmeyecek neden yapılıyor?Zaten yapılsada hıv pozitifse sağlık çalışanlarınından kimse eşiniz hıv pozitifli diyemez yasal olarak yasak dava hakkı var eşiniz size söylemek isterse söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?