- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
erkek kısmı bunlara karışmaz . çok duramıyorsan lütfen kendin yap. diyebilirsin .Aynen bn babamdan boyle gormedim kimse demezdi bulasik niye duruyo toz niye kalmis diye cok detayci...herseye dikkat ediyo bnde geriliyrm iyice iyilesemiyorum erkek kismi niye karisir ki bunlara
aaaaaaaNormalde oluyo ama bi sorun yasayalim hemen basa kalkiyo.gecen bi konuda elestirdim sen kndine bak dedi ki kavga etmedim neyi dogru yapiyon ki beni elestiriyon dedi dogru durust temizlik yapmiyon bi yaptigin yemek aylardr depresyon baskasi olsa ertesi gun kapiya koyardi dedi
Normalde oluyo ama bi sorun yasayalim hemen basa kalkiyo.gecen bi konuda elestirdim sen kndine bak dedi ki kavga etmedim neyi dogru yapiyon ki beni elestiriyon dedi dogru durust temizlik yapmiyon bi yaptigin yemek aylardr depresyon baskasi olsa ertesi gun kapiya koyardi dedi
Aynen bn babamdan boyle gormedim kimse demezdi bulasik niye duruyo toz niye kalmis diye cok detayci...herseye dikkat ediyo bnde geriliyrm iyice iyilesemiyorum erkek kismi niye karisir ki bunlara
Babasını kaybetmiş, depresyona girmiş, ilaç kullanan bir insanın bu rahatsızlığını başına kakmak saygısızlık değil midir?
İşte başa kaktıktan sonra normalde destek olmasının da bir anlamı kalmıyor ki.Normalde oluyo ama bi sorun yasayalim hemen basa kalkiyo.gecen bi konuda elestirdim sen kndine bak dedi ki kavga etmedim neyi dogru yapiyon ki beni elestiriyon dedi dogru durust temizlik yapmiyon bi yaptigin yemek aylardr depresyon baskasi olsa ertesi gun kapiya koyardi dedi
Saygısız olması için illa ki küfür hakaret etmesi mi gerekiyor ????saygısız bi durum göremedim açıkçası.
Normalde oluyo ama bi sorun yasayalim hemen basa kalkiyo.gecen bi konuda elestirdim sen kndine bak dedi ki kavga etmedim neyi dogru yapiyon ki beni elestiriyon dedi dogru durust temizlik yapmiyon bi yaptigin yemek aylardr depresyon baskasi olsa ertesi gun kapiya koyardi dedi
Hayatta laf ettirmez...ailemi atmam dedi bi kere at demiyrm ki...ailemle iyi gecin diyo bn kimseye bisey ypmadimki onlar kudur bulup duruyo biter faln diyotonla laf ettiklerinde çenelerini kapamazsan yıllarca böyle sürer gider .
ama çenelerini eşinle kötü olmadan nasıl kaparsın bilmiyorum.
ben olsam eşimle aramın bozulacağını düşünmeden hareket ederdim. ya o sustursun anasını kardeşini. ya da ben susturmasını bilirim de.
kavga çıkar demiyorum ama bi laf dersin oturur yerine.
"Aylardır hastalığınla uğraşıyorum" demesi bana göre bir saygısızlık ve küstahlıktır..!!Nerfen bu kaniya vardinix
Bende ugrasma dedim o zamsn hastalik bu hersey ust uste geldi yani hatta annesinin yaninda bi kez tartisma cikti ikidide ustumr geldi annesine birak ya itelemisler iste bunu bana dedi o kadar agladim ki bi sogukluk girdi yani bana. Insaniz ne zamn ne yasayacagimizi bilemeyix o gun toparlandim gidecektim birakmadi ama surekli kavga ve hemen konu bnm sorunlu olmam"Aylardır hastalığınla uğraşıyorum" demesi bana göre bir saygısızlık ve küstahlıktır..!!
gözleri kör olmuş gibi gerçekten.Hayatta laf ettirmez...ailemi atmam dedi bi kere at demiyrm ki...ailemle iyi gecin diyo bn kimseye bisey ypmadimki onlar kudur bulup duruyo biter faln diyo
Onun ailesi kıymetli ama seninki kıymetli değil bu durumda, babanın ölümünde bile bunalıma girmeye hakkın yok anlamına geliyor, başkası olsa kapıya koyarmış ya. Çok kızdım eşine çok.Hayatta laf ettirmez...ailemi atmam dedi bi kere at demiyrm ki...ailemle iyi gecin diyo bn kimseye bisey ypmadimki onlar kudur bulup duruyo biter faln diyo
Şimdi anlamışsınızdır umarım ne demek istediğimi.Bende ugrasma dedim o zamsn hastalik bu hersey ust uste geldi yani hatta annesinin yaninda bi kez tartisma cikti ikidide ustumr geldi annesine birak ya itelemisler iste bunu bana dedi o kadar agladim ki bi sogukluk girdi yani bana. Insaniz ne zamn ne yasayacagimizi bilemeyix o gun toparlandim gidecektim birakmadi ama surekli kavga ve hemen konu bnm sorunlu olmam
Yayilarak oturmusum tamm onda hakli lafim yok sonra duzelttim...Milletin caylarini dolduruyodum o anda biriyle konusyrm sanirim amnesi kalkip cay koymus boyle sey olurmuymus ya gormedim ne var bunda sanki...Ya komik yemin ediyrm dondurms almistik magnum yiyorum o anda tel caldi benimki bitmis gibiydi lavabonun ustune koydum kapiya baktim annesi bunu demis düşünün ya yedigini ortaya atiyo diye...ve esim bunu gelip bana söyledi. ya bu ne sacma bisey dedim kapiya baktim unuttum orda annem atmis cope diyo unutmican iste ya gercekten komik deilmigözleri kör olmuş gibi gerçekten.
söylemiyor musunuz . görmüyor musun . ben ne söyledim ya da ne yaptım . bi kanıt gösterir misin . ben miyim laf söyleyen taraf desen . onları suçlamadan .
Ktim inanki 8 aydr hep ayni sey...Ve esinle yasadigimiz bazi sorunlar olmustu benim hatam diyelim konuyu kapattik ama her firsatta yuzume vuruyor bunu yaptin da bn kabul ettim hani elestiriyon bide laf söylüyon diyetemizliğe takmayan erkek yok. hepsi temiz pak ev istiyor sıcak tencere yemeği istiyor
çoğunluk öyle siz kabul etmiyorsanız boşanma tez oluyor kadının eve getirdiği parayı görmüyorlar hep anneleri gibi bir kadın profili istiyorlar ama çoğuunun annesi ev hanımı olduğunu unutuyorlar
çok ısrar ederse ayrılmak kaçınilmaz her evin düzeni farklı bunu anlamıyorlar idrak edemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?