Evliliğim yürümüyor...

B

Bnde sonumuzu iyi görmüyorum sürekli basa kalkmalar hatalarım hastalığım...8 auda bıktım.Esime biraz tartissam bise desem sen cok iyi bi ev kadinisin da beni elestiriyon diye çemkiriyo hemen

Ben ev kadını değilim diyemiyor musunuz? Nasıl sindirdi sizi bu kadar?

ayda kaç lira alıyorsunuz ya da haftalik usulü mü
bu mu yani evlilik

Esime gore de oyle...babam öleli bi hagts olmus kaynanamla görümcem gelmis bn cok kotuydum aksam uyucam bn dedim gittim yattim harbi iyi deildim hemen ikisi buna laf etmis bizinle oturmafi gitti yatti diye ya esim bana dedi cildirdim babam ölmüs dedim zaten depresyondayim cocuk sesleri kaldiramadim gln hep bahane hep bahane dedi ya bilmiyrm gercekten kafam karisik

Nasıl bunu kabul ettiniz güzel arkadaşım. Allak 1 haftalık acınıza saygı duymayan bu insanları bildiği gibi yapsın. Başlarına çok gelecek var. Bu ettiklerini yaşamadan ölmezler.

hiç adam olamamış. sen eksik misin?? farklı bir sıkıntın mı var?? utanmadan seni kabullendim diyecek kadar seviyesiz.
bak ne güzel ayakların üzerinde duruyormuşsun. bu adamı kambur etme kendine. değmez. ya hu 4 yaşında çocuk evin mahremiyetini anlatmıyor dışarda. bu ne olsa mahalle ağızlılar gibi yayıyor. ayıp ayıp.

babanı kaybetmıssın ,basın sağolsun.hayatındakı en onemlı kısıyı kaybedıp depresyona gırmen cok cok normal.taştan değilsin elbette duygusal ınış cıkıslar yasayacaksın... esın bunu yuzune vurması cok ayıp.. demekkı hastalıkta saglıkta evet sozunu benımseyerek soylememış enişte !!

ıkıncısı: sen yemek yapmak evı temızlemek zorunda degılsın..bu ıcınden gelır yaparsın.suan zaten zor bı surectesın adam senden hzımetcılık beklıyor duygusal destekde bulunmuyor laf edıyor..

bunları dusunerek cocuk yapayım deme.kı suan antıdepresan kullanıyorsun cok rıskı zaten...

sana tavsıyem; ımkanın varsa 15 gunde bır temızlıkcı tut...

ılacların senı sersem umursamaz yapıyor bu yuzden hergun 1 saat açık hava da muhakkak yuru..saat kaç olursa olsun.bunu yap muhakkak..

ve kayınvalıdenı gorumcenı yok say...şuan nasıl baban hayatta degıl,dokunamıyorsun konusamıyorsun..ıste aynısını bunlara da yap..tedavın suresı boyunca ınsanlara tahammul etmekte zorlanacaksın..o ılaclar adamın fabrıka ayarlarıyla ıyı oynar cunku..

kımse ıle muhattap olmak ıstemıyorsan 15 gun de bır resmı bır konusma yap kapat telefonu..kendıne dön.ama kendınle de cok meşgul olma.bu cok ınce bı cızgı..yanı kendıne bak .ozellıkle yuruyus yap dıyorum.10 kere daha yazarım bunu... :)

eşine gelince; erkeklerı tam anladıgım durumda kıtap yazıcam..allah ıslah etsın :)

şey adam ne yapacak bu arada??
evlilik adamı memnun etmek demek mi ben anlamadım??
evlilik tabiki iki tarafın memnunlugu için
sadece emek önemlidir ama layık olan kişiye
benim esim ailem gelirken adamcagız el pence parcalanır ne alınacaksa ne yenilecekse asla yuzunu asmaz ve saygıda kusur etmez
şimdi böyle bir adama sizde ailesi için yaparsınz degilmi
ben cocuguma ve eşime güzel yemek yapmak yedirmek hosuma gider ki ben es dodata bize gelirken sakın yemek yemeden gelin ac gelin derim cünkü severim yedirmeyi içirmeyi
hani bu acıdan düşündüm
ama hiç bir yapılan fedakarlıktan anlamıyorsa seni ve aileni saymıyors parmagımı kıpırtdatmam

Yok artık ya ben bunları okudukça deliriyorum sen nasıl dayanıyorsun arkadaşım? Baba acısı bu ya ona bari saygısı olsun insanların, robot mu var karşılarında, kendileri hiç acı yaşamamışlar sanırım.

ite bu adam ve ailesi parmak kıpırdatmaya değmez. saygı hak edilir. bunlar hak etmiyor. insanın hastalığıyla dalga geçecek kadar seviyesizler. ölü yasına saygı duymayacak kadar benciller.

coco_cambo Bu mesajı gördün mü? Bu adamları nasıl yok saysın.
Allah ıslah etsin bu vicdansız insanları.

A
aynen adamin gönlü hos olsun herseyi hazir olsun

Ben buna musade ettim kizlar ve dönüsüde yok gibi...Ben herseyimi anlattim ona ve simdi herseyi basima kakiyor

Oncelikle doktora gitmiyor sanız gidin depresyonda olmanız ya da onun istediği gibi iş yapmamanız eksiklik değil kendinizi tedavi ettirip mutlu olmaya bakın sonra zaten adamın sizin hayatınıza hiçbir katkısı olmadığını aksine sizi kotulestirdigini anlayıp gereğini yaparsınız gerekirse bosanirsiniz

Ben gecmiste sevdigim biri vardi cok sevmistim ve buna kredi cektim sonra ayrildik ve paramida odemedi...evlenince esime soylemedim once babama cektum dedim sonra icime sinmedi anlattim...bunu basima kalkiyo sen elin adamina yedirmissin bana odetiyosun yok bide hastaligin var ev kadinligin yok falan filan hep bunlar....napmaliyim

Kaç yıllık bir kredi çektiniz de hala borcu ödeniyor?
Eski sevgilinizden ne zaman ayrıldınız, ne zaman eşinizle tanıştınız ne zaman evlenmeye karar verdiniz de bu borçlar bitmedi?

Evliliğin ilk dönemlerinde herkes bazı problemler yaşıyor tabi ama sonradan unutulması zor lafları etmemek de bu kadar zor olmamalı. Herkes öfkelenebilir, herkes öfkelendiğinde kırıcı olmak kastıyla konuşabilir ama herkes telafisi zor olan laflar etmeyi tercih etmez. Birileri öfke anında bile laflarını seçebiliyorsa bunu herkes yapabilir. Eşinizin bu konuda biraz telkine ihtiyacı var.

Eşiniz ailesi için sizi bu kadar üzerken bu konuyu aranızda halletmeniz zor olabilir çünkü ailesi size karşı eşinizde bir önyargı oluşturmuşa benziyor. Size tavsiyem eşinizin saydığı, sizin güvendiğiniz ve az çok olaylara şahit olmuş, tarafları tanıyan bir aile büyüğünden yardım alın, bu kişi mümkünse eşiniz tarafından biri olsun. Evinize davet edin, sakin sakin çok suçlayıcı davranmadan durumu anlatın, eşiniz de kendi açısından anlatsın. Daha sonra o büyüğünüz eşinizin ailesiyle konuşsun, kavga gürültü olmayacağına inanırsanız problem çıkaran herkesin bulunduğu bir ortamda da konuşulabilir. Bu süreçte siz de sabrı elden bırakmayın, çocuk düşünmeyin, tedavinize odaklanın. Sığınabileceğiniz bir aile büyüğü yoksa evlilik terapisi deneyebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.

coco_cambo Bu mesajı gördün mü? Bu adamları nasıl yok saysın.
Allah ıslah etsin bu vicdansız insanları.

ayyy görmedim kuşum.şimdi okudum ohaaaaaa ,insanlıktan nasıbını almamış aıleye dusmus resmen...konu sahıbı ben su mesajından sonra asla bır gelecek goremıyorum eşinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…