- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
B
Bnde sonumuzu iyi görmüyorum sürekli basa kalkmalar hatalarım hastalığım...8 auda bıktım.Esime biraz tartissam bise desem sen cok iyi bi ev kadinisin da beni elestiriyon diye çemkiriyo hemen
gelini sevdiren hizmeti hörmeti annem bak yavrum dedi ilk intiba önemli nasıl tanınırsan öyle gider dedi
bende saygıda kusur etmedim hizmet hörmet ettm
etraf es dost sevdi beni öyle tanıdı esimde bilir yemegimi ev işimi dört dörtlük yaparım tek sikayeti ben agır yaparım ev işini daha detaylı ondan sikayetcidir savsaklamam üstün körü yapmam içime sinmez
yani diyecegm o ki ev isini yap yemegin cayın güzel olsun sen söz sahibi ol konusturma onları canım
sustur caresi bu bu sayede yuvanda kurtulur
Esime gore de oyle...babam öleli bi hagts olmus kaynanamla görümcem gelmis bn cok kotuydum aksam uyucam bn dedim gittim yattim harbi iyi deildim hemen ikisi buna laf etmis bizinle oturmafi gitti yatti diye ya esim bana dedi cildirdim babam ölmüs dedim zaten depresyondayim cocuk sesleri kaldiramadim gln hep bahane hep bahane dedi ya bilmiyrm gercekten kafam karisikGelini sevdiren hizmeti hörmeti falan değildir.
Yıl olmuş 2017 çıkın artık bu kafalardan, benim seven canımı, kişiliğimi, kendimi sevsin.
Ev işi, yemek çay yaptığım için mi söz sahibi olacağım bu nasıl hayat?
Esime gore de oyle...babam öleli bi hagts olmus kaynanamla görümcem gelmis bn cok kotuydum aksam uyucam bn dedim gittim yattim harbi iyi deildim hemen ikisi buna laf etmis bizinle oturmafi gitti yatti diye ya esim bana dedi cildirdim babam ölmüs dedim zaten depresyondayim cocuk sesleri kaldiramadim gln hep bahane hep bahane dedi ya bilmiyrm gercekten kafam karisik
Sonumuzu iyi görmüyorum hiç
Napicam bilmiyorum...eskiden ciktigim biri vardi nisanliykn esim mailimde onla cekilmis fotolarimi gördü biraz samimi fotolar... O zamn kabul etti ses cikarmadi simdi bisey olsa senin bu fotolarini gördümde ses cikarmadim diyo...madem oyle o zamn ayrilsaudin dedim hemn herseyi vuruyo yüze
Merhaba arkadaşlar.Çok sıkıntılıyım ve ne yapacagımı bilmiyorum.8 aylık evliyim.Evlendigimiz günden itibaren esimle sorunlar yasiyoruz.Ailesinin laf getirmeleri yok adap bilmiyo oturması böyle şöyle gibi sorunlu bi görümcem var kaprisli saygı göstermiyomusum ona vs...Hep esime laf getirdiler kavga ettik.Sonra ben depresyon yasamaya basladim agır bi sekilde ve evliligimde sorunlar devam ettikcede artti ve babami kaybettim derkn toparlanamadım.Esim sürekli benden sikayetci iyi bi ev kadini degilmisim calisan biriyim bu arada evi haftada bi temizliyomusum heryer pismis daginikmisim faln filan...Evet alisamadim evlilige ben cok rahattim herseyi annem yapardi evlilik bana zor geldi hergun evde yemek yap temizlik faln bide anneme cok düşündüm ondan ayrilmk baska sehir fln zor oldu alisamadim bi türlü...Esim sagolsun bi cok konuda yardimci yanimda ama bi tartisma oldugunda aylardr hastaliginla ugrasiyorum diyo normlde destek oluyo yanimda ama kavga edince hemn bunu diyo zoruma gidiyo.Sen bu evliligi benimsemedin olmuyo bitsin kac kere dedi.Bnde tamm dedim blöf yapitodu sanirim ssonra baristik bu hep boyle oluyo ama.Gecen ablasiyla bi tartisma oldu bana baya laf saydi bnde cok sinirlndim esime dedim anneside aradi tabi sibele boyke demissin yok aylardr hastasin oglum yinede yaninda ki kndi kizida senelerdir ilac kullaniyo psikolojisi bozuk baskasi olsa bi dakka durmazdi dedi bnde bu hastalik dedim kotu gunde yanimda olmyacaksa hic olnasin dedim.Esime anlattim daha dinlemeden sen takmissin onlara sevemedin yok iyi bi gelin olamadin yok evin haline bak ki bnce evde bise yok abartiyo yine onlari savundu konusamadim bile sinir oldum.Hmn eski konular acikiyo bu nereye kadr devam edecek boyle napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinizee igtiyacim var
aynen adamin gönlü hos olsun herseyi hazir olsunayda kaç lira alıyorsunuz ya da haftalik usulü mü
bu mu yani evlilik
Ben buna musade ettim kizlar ve dönüsüde yok gibi...Ben herseyimi anlattim ona ve simdi herseyi basima kakiyorBen ev kadını değilim diyemiyor musunuz? Nasıl sindirdi sizi bu kadar?
evlilik tabiki iki tarafın memnunlugu içinşey adam ne yapacak bu arada??
evlilik adamı memnun etmek demek mi ben anlamadım??
Yok artık ya ben bunları okudukça deliriyorum sen nasıl dayanıyorsun arkadaşım? Baba acısı bu ya ona bari saygısı olsun insanların, robot mu var karşılarında, kendileri hiç acı yaşamamışlar sanırım.Esime gore de oyle...babam öleli bi hagts olmus kaynanamla görümcem gelmis bn cok kotuydum aksam uyucam bn dedim gittim yattim harbi iyi deildim hemen ikisi buna laf etmis bizinle oturmafi gitti yatti diye ya esim bana dedi cildirdim babam ölmüs dedim zaten depresyondayim cocuk sesleri kaldiramadim gln hep bahane hep bahane dedi ya bilmiyrm gercekten kafam karisik
evlilik tabiki iki tarafın memnunlugu için
sadece emek önemlidir ama layık olan kişiye
benim esim ailem gelirken adamcagız el pence parcalanır ne alınacaksa ne yenilecekse asla yuzunu asmaz ve saygıda kusur etmez
şimdi böyle bir adama sizde ailesi için yaparsınz degilmi
ben cocuguma ve eşime güzel yemek yapmak yedirmek hosuma gider ki ben es dodata bize gelirken sakın yemek yemeden gelin ac gelin derim cünkü severim yedirmeyi içirmeyi
hani bu acıdan düşündüm
ama hiç bir yapılan fedakarlıktan anlamıyorsa seni ve aileni saymıyors parmagımı kıpırtdatmam
Esime gore de oyle...babam öleli bi hagts olmus kaynanamla görümcem gelmis bn cok kotuydum aksam uyucam bn dedim gittim yattim harbi iyi deildim hemen ikisi buna laf etmis bizinle oturmafi gitti yatti diye ya esim bana dedi cildirdim babam ölmüs dedim zaten depresyondayim cocuk sesleri kaldiramadim gln hep bahane hep bahane dedi ya bilmiyrm gercekten kafam karisik
A
aynen adamin gönlü hos olsun herseyi hazir olsun
Ben buna musade ettim kizlar ve dönüsüde yok gibi...Ben herseyimi anlattim ona ve simdi herseyi basima kakiyor
Ben gecmiste sevdigim biri vardi cok sevmistim ve buna kredi cektim sonra ayrildik ve paramida odemedi...evlenince esime soylemedim once babama cektum dedim sonra icime sinmedi anlattim...bunu basima kalkiyo sen elin adamina yedirmissin bana odetiyosun yok bide hastaligin var ev kadinligin yok falan filan hep bunlar....napmaliyimhiç adam olamamış. sen eksik misin?? farklı bir sıkıntın mı var?? utanmadan seni kabullendim diyecek kadar seviyesiz.
bak ne güzel ayakların üzerinde duruyormuşsun. bu adamı kambur etme kendine. değmez. ya hu 4 yaşında çocuk evin mahremiyetini anlatmıyor dışarda. bu ne olsa mahalle ağızlılar gibi yayıyor. ayıp ayıp.
siz bence evliliği otel odası gibi evi paylaşmak sanıyorsunuzayda kaç lira alıyorsunuz ya da haftalik usulü mü
bu mu yani evlilik
Ben gecmiste sevdigim biri vardi cok sevmistim ve buna kredi cektim sonra ayrildik ve paramida odemedi...evlenince esime soylemedim once babama cektum dedim sonra icime sinmedi anlattim...bunu basima kalkiyo sen elin adamina yedirmissin bana odetiyosun yok bide hastaligin var ev kadinligin yok falan filan hep bunlar....napmaliyim
siz bence evliliği otel odası gibi evi paylaşmak sanıyorsunuz
coco_cambo Bu mesajı gördün mü? Bu adamları nasıl yok saysın.
Allah ıslah etsin bu vicdansız insanları.
orası yuva yuva kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?