Evliliğim yürümüyor...

ay kusura bakma ama çok ucuz insanlar.
bırak yahu.
neden bunca lafı çekiyorsun anlamıyorum. zaten sana değer vermiyor . (hastalığınla uğraştığını yüzüne vuruyor . )

aile bağı , evlilik bağı bu değil. kocan daha idrak edememiş . ki etmeyecek .

boşa gitsin .

malesef cok cabalayacaksın erkekler sever hizmeti yemegi içmeği
fedakar ol seni üstün görsün eşin
işten kaçç yemekten kaç hazır ye basit sey yap istemezler
bir gün hamur işi yap söyle kıymalı sebit yogurdu dök yedirt
birgün mantı yap
birgün köfte yap
söyle enne yemekleir senin emek verdiğinii görsün
ailesi gelirken dört dörtlk hazırlan emek ver adam memnun kalır

"Eşim sagolsun her konuda bana yardimci" diyorsun bir yandan da "senin hastaliginla ugrasiyorum aylardir" diyor bana diyorsun...

bu konuya soyle bir yorum yapacaktim, 8 aylik evlisin daha evliligin oturmamis sabret diyecektim aslinda...

ama esinin tavirlari da normal degil saglam dolduruluyor belliki...
isin cok zor baya mucadele etmen savas vermen gerekiyo yada sonu ayriliga kadar gider...

V

klişe oldu ama demezsem içim rahat etmez. öncelikle asla çocuk yapmayın. hele evliliğim düzelir diye sakın yapmayın çocuğu.
eşinizle evlilik terapistine gidin. birbirinize söz verin, yemin edin. evin içindeki mahrem konular dışarı çıkmasın diye. bu kaynana, görümce sorunlarında anne kiminse o dengeyi sağlamalı. bu iş ancak böyle yürür. bunu halledin.

Nirmalde oluyo hep yanimda ama kavga edince hemen eksiklerimi soyluyo sen bunu yaptin sunu yaptin ben sustum aylardr hastaliginla ugrasiyom yanindayim buna ragmen bide elestiriyon beni diyor...böyle oldu diye iyi agzimi acmiyim hic biseye

itelemişler! ne ya... saz önceki mesajımdan vazgeçtim. boşa bu adamı. bundan bir cacık olmaz. koca olmayı geçtim insan olsa yetermiş.

Sizin depresyonda olduğunuzu neden biliyor ki kayınvalideniz.
Ben size diyim bu adamdan bir cacık olmaz. İyi gün kocası kendisi. İnsan babasını kaybetmiş birinin yasına saygı duyar. Her şey normal olsaydı bile çalışan bir kadından haftada birden fazla temizlik bekleyemez, zaten onun da yarısını yapmakla yükümlü. Dağınık bir yer varsa eline yapışmaz.
1. ev işlerinde arıza çıkartıyor
2. ailesine karşı sizi ezdiriyor
3. babanızın yasına bile saygısı yok.
4. her seferinde bel altı vuruyor, depresyonunuzu öne sürüyor demek ki eşiniz için hastalıkta ve sağlıkta cümlesi bir şey ifade etmiyor
Bu şartlarda esas sizin resti çekmeniz lazım. Bir de üstüne o boşanalım diyor.
Çok çok iyi korunun. Ve terapi görmüyorsanız terapi görün. Eşinizi de sallamayın bu süreçte.

haa baktın tavırları degişir seninde benimsediğini görürlerse onlarda el ofalar minnet duyar sevginz saygınız artar birbirinize

şey adam ne yapacak bu arada??
evlilik adamı memnun etmek demek mi ben anlamadım??

ben de böyle düşünüyordum ama bu adam boşamalık.
anasının yanında diyormuş ki sen hastaydın seni bana itelemişler!

Konu sahibi çalışıyor farkındasınız değil mi?
Siz çalışıyor musunuz? Hiç çalıştınız mı? Günün 10 saati dışarda geçince eve gelince pilin bitmesi ne demek biliyor musunuz?

Sonumuzu iyi görmüyorum hiç
itelemişler! ne ya... saz önceki mesajımdan vazgeçtim. boşa bu adamı. bundan bir cacık olmaz. koca olmayı geçtim insan olsa yetermiş.
Napicam bilmiyorum...eskiden ciktigim biri vardi nisanliykn esim mailimde onla cekilmis fotolarimi gördü biraz samimi fotolar... O zamn kabul etti ses cikarmadi simdi bisey olsa senin bu fotolarini gördümde ses cikarmadim diyo...madem oyle o zamn ayrilsaudin dedim hemn herseyi vuruyo yüze

ben de böyle düşünüyordum ama bu adam boşamalık.
anasının yanında diyormuş ki sen hastaydın seni bana itelemişler!

Yok bence direk boşamalık da, boşan diyince celalleniyor konu sahipleri bir kıymete biniyor eşler. Benim de sinirim kaldırmıyor.

Konu sahibi çalışıyor farkındasınız değil mi?
Siz çalışıyor musunuz? Hiç çalıştınız mı? Günün 10 saati dışarda geçince eve gelince pilin bitmesi ne demek biliyor musunuz?
Aynen ben 5 te geliyorum eve o 6 da yani bi saatte ne yapabilirim mi mantilar borekler ac demis biri ki bide bilmiyodan ne yapacaksin

Gelini sevdiren hizmeti hörmeti falan değildir.
Yıl olmuş 2017 çıkın artık bu kafalardan, beni seven canımı, kişiliğimi, kendimi sevsin.
Ev işi, yemek çay yaptığım için mi söz sahibi olacağım bu nasıl hayat?

B
Yok bence direk boşamalık da, boşan diyince celalleniyor konu sahipleri bir kıymete biniyor eşler. Benim de sinirim kaldırmıyor.
Bnde sonumuzu iyi görmüyorum sürekli basa kalkmalar hatalarım hastalığım...8 auda bıktım.Esime biraz tartissam bise desem sen cok iyi bi ev kadinisin da beni elestiriyon diye çemkiriyo hemen

Aynen ben 5 te geliyorum eve o 6 da yani bi saatte ne yapabilirim mi mantilar borekler ac demis biri ki bide bilmiyodan ne yapacaksin

Kadının tek vasfı olağanüstü yemek, iş yapmak sanan insanlar var. Buna çok takılmayın. Eşinize karşı da dik bir duruşunuz olsun. Siz haklısınız. Daha babanızı yeni kaybetmişsiniz, evliliğe hemen alışamayan insanlar oluyor ki siz bir de ailenizden uzaksınız. Resti çekin. Böyle rezillik olmaz çünkü.

niye bu muameleye katlaniyorsunuz
eve hizmetci alsalar bu kadar kötü davranmazlar adam sizi sevmiyor çok belli değil mi

yuvayı yapan dişi kuş deniyor halk dilinde yani kadın fedakar ve yapıcı olmazsa ortada evlilik olmuyor boşanma ve karşılıklı
suçlama gerçeklesiyor erkeklerin empati duygusu zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…