- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
ay kusura bakma ama çok ucuz insanlar.Yayilarak oturmusum tamm onda hakli lafim yok sonra duzelttim...Milletin caylarini dolduruyodum o anda biriyle konusyrm sanirim amnesi kalkip cay koymus boyle sey olurmuymus ya gormedim ne var bunda sanki...Ya komik yemin ediyrm dondurms almistik magnum yiyorum o anda tel caldi benimki bitmis gibiydi lavabonun ustune koydum kapiya baktim annesi bunu demis düşünün ya yedigini ortaya atiyo diye...ve esim bunu gelip bana söyledi. ya bu ne sacma bisey dedim kapiya baktim unuttum orda annem atmis cope diyo unutmican iste ya gercekten komik deilmi
gelini sevdiren hizmeti hörmeti annem bak yavrum dedi ilk intiba önemli nasıl tanınırsan öyle gider dedi
bende saygıda kusur etmedim hizmet hörmet ettm
etraf es dost sevdi beni öyle tanıdı esimde bilir yemegimi ev işimi dört dörtlük yaparım tek sikayeti ben agır yaparım ev işini daha detaylı ondan sikayetcidir savsaklamam üstün körü yapmam içime sinmez
yani diyecegm o ki ev isini yap yemegin cayın güzel olsun sen söz sahibi ol konusturma onları canım
sustur caresi bu bu sayede yuvanda k
Bastan oyle olmadi iste ne yazikki alisamadim cok sey bilmiyodum bide hastalndim babam vefatetti derkn iyice saldim kndimi.Herkes 4 4 lük ev hanimi olmayabilir bu zamanla ogrenilir bubkadar ustune gelinmez ev kizi olsam amenna yani...hadi onlar konustu esim prim vermemeliydi
Nirmalde oluyo hep yanimda ama kavga edince hemen eksiklerimi soyluyo sen bunu yaptin sunu yaptin ben sustum aylardr hastaliginla ugrasiyom yanindayim buna ragmen bide elestiriyon beni diyor...böyle oldu diye iyi agzimi acmiyim hic biseye"Eşim sagolsun her konuda bana yardimci" diyorsun bir yandan da "senin hastaliginla ugrasiyorum aylardir" diyor bana diyorsun...
bu konuya soyle bir yorum yapacaktim, 8 aylik evlisin daha evliligin oturmamis sabret diyecektim aslinda...
ama esinin tavirlari da normal degil saglam dolduruluyor belliki...
isin cok zor baya mucadele etmen savas vermen gerekiyo yada sonu ayriliga kadar gider...
Merhaba arkadaşlar.Çok sıkıntılıyım ve ne yapacagımı bilmiyorum.8 aylık evliyim.Evlendigimiz günden itibaren esimle sorunlar yasiyoruz.Ailesinin laf getirmeleri yok adap bilmiyo oturması böyle şöyle gibi sorunlu bi görümcem var kaprisli saygı göstermiyomusum ona vs...Hep esime laf getirdiler kavga ettik.Sonra ben depresyon yasamaya basladim agır bi sekilde ve evliligimde sorunlar devam ettikcede artti ve babami kaybettim derkn toparlanamadım.Esim sürekli benden sikayetci iyi bi ev kadini degilmisim calisan biriyim bu arada evi haftada bi temizliyomusum heryer pismis daginikmisim faln filan...Evet alisamadim evlilige ben cok rahattim herseyi annem yapardi evlilik bana zor geldi hergun evde yemek yap temizlik faln bide anneme cok düşündüm ondan ayrilmk baska sehir fln zor oldu alisamadim bi türlü...Esim sagolsun bi cok konuda yardimci yanimda ama bi tartisma oldugunda aylardr hastaliginla ugrasiyorum diyo normlde destek oluyo yanimda ama kavga edince hemn bunu diyo zoruma gidiyo.Sen bu evliligi benimsemedin olmuyo bitsin kac kere dedi.Bnde tamm dedim blöf yapitodu sanirim ssonra baristik bu hep boyle oluyo ama.Gecen ablasiyla bi tartisma oldu bana baya laf saydi bnde cok sinirlndim esime dedim anneside aradi tabi sibele boyke demissin yok aylardr hastasin oglum yinede yaninda ki kndi kizida senelerdir ilac kullaniyo psikolojisi bozuk baskasi olsa bi dakka durmazdi dedi bnde bu hastalik dedim kotu gunde yanimda olmyacaksa hic olnasin dedim.Esime anlattim daha dinlemeden sen takmissin onlara sevemedin yok iyi bi gelin olamadin yok evin haline bak ki bnce evde bise yok abartiyo yine onlari savundu konusamadim bile sinir oldum.Hmn eski konular acikiyo bu nereye kadr devam edecek boyle napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinizee igtiyacim var
malesef cok cabalayacaksın erkekler sever hizmeti yemegi içmeği
fedakar ol seni üstün görsün eşin
işten kaçç yemekten kaç hazır ye basit sey yap istemezler
bir gün hamur işi yap söyle kıymalı sebit yogurdu dök yedirt
birgün mantı yap
birgün köfte yap
söyle enne yemekleir senin emek verdiğinii görsün
ailesi gelirken dört dörtlk hazırlan emek ver adam memnun kalır
Sizin depresyonda olduğunuzu neden biliyor ki kayınvalideniz.
Ben size diyim bu adamdan bir cacık olmaz. İyi gün kocası kendisi. İnsan babasını kaybetmiş birinin yasına saygı duyar. Her şey normal olsaydı bile çalışan bir kadından haftada birden fazla temizlik bekleyemez, zaten onun da yarısını yapmakla yükümlü. Dağınık bir yer varsa eline yapışmaz.
1. ev işlerinde arıza çıkartıyor
2. ailesine karşı sizi ezdiriyor
3. babanızın yasına bile saygısı yok.
4. her seferinde bel altı vuruyor, depresyonunuzu öne sürüyor demek ki eşiniz için hastalıkta ve sağlıkta cümlesi bir şey ifade etmiyor
Bu şartlarda esas sizin resti çekmeniz lazım. Bir de üstüne o boşanalım diyor.
Çok çok iyi korunun. Ve terapi görmüyorsanız terapi görün. Eşinizi de sallamayın bu süreçte.
gelini sevdiren hizmeti hörmeti annem bak yavrum dedi ilk intiba önemli nasıl tanınırsan öyle gider dedi
etraf es dost sevdi beni öyle tanıdı esimde bilir yemegimi ev işimi dört dörtlük yaparım tek sikayeti ben agır yaparım ev işini daha detaylı ondan sikayetcidir savsaklamam üstün körü yapmam içime sinmez
yani diyecegm o ki ev isini yap yemegin cayın güzel olsun sen söz sahibi ol konusturma onları canım
sustur caresi bu bu sayede yuvanda kurtulur
Sonumuzu iyi görmüyorum hiç
Napicam bilmiyorum...eskiden ciktigim biri vardi nisanliykn esim mailimde onla cekilmis fotolarimi gördü biraz samimi fotolar... O zamn kabul etti ses cikarmadi simdi bisey olsa senin bu fotolarini gördümde ses cikarmadim diyo...madem oyle o zamn ayrilsaudin dedim hemn herseyi vuruyo yüzeitelemişler! ne ya... saz önceki mesajımdan vazgeçtim. boşa bu adamı. bundan bir cacık olmaz. koca olmayı geçtim insan olsa yetermiş.
ben de böyle düşünüyordum ama bu adam boşamalık.
anasının yanında diyormuş ki sen hastaydın seni bana itelemişler!
Aynen ben 5 te geliyorum eve o 6 da yani bi saatte ne yapabilirim mi mantilar borekler ac demis biri ki bide bilmiyodan ne yapacaksinKonu sahibi çalışıyor farkındasınız değil mi?
Siz çalışıyor musunuz? Hiç çalıştınız mı? Günün 10 saati dışarda geçince eve gelince pilin bitmesi ne demek biliyor musunuz?
Gelini sevdiren hizmeti hörmeti falan değildir.gelini sevdiren hizmeti hörmeti annem bak yavrum dedi ilk intiba önemli nasıl tanınırsan öyle gider dedi
sustur caresi bu bu sayede yuvanda kurtulur
Bnde sonumuzu iyi görmüyorum sürekli basa kalkmalar hatalarım hastalığım...8 auda bıktım.Esime biraz tartissam bise desem sen cok iyi bi ev kadinisin da beni elestiriyon diye çemkiriyo hemenYok bence direk boşamalık da, boşan diyince celalleniyor konu sahipleri bir kıymete biniyor eşler. Benim de sinirim kaldırmıyor.
Aynen ben 5 te geliyorum eve o 6 da yani bi saatte ne yapabilirim mi mantilar borekler ac demis biri ki bide bilmiyodan ne yapacaksin
Yayilarak oturmusum tamm onda hakli lafim yok sonra duzelttim...Milletin caylarini dolduruyodum o anda biriyle konusyrm sanirim amnesi kalkip cay koymus boyle sey olurmuymus ya gormedim ne var bunda sanki...Ya komik yemin ediyrm dondurms almistik magnum yiyorum o anda tel caldi benimki bitmis gibiydi lavabonun ustune koydum kapiya baktim annesi bunu demis düşünün ya yedigini ortaya atiyo diye...ve esim bunu gelip bana söyledi. ya bu ne sacma bisey dedim kapiya baktim unuttum orda annem atmis cope diyo unutmican iste ya gercekten komik deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?