- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
yani hangi erkege sorsanız
kadından beklentileri bunlardır dogrumu
ev işi yemek camasır
kadın elinden geldiğince yapar erekete eger anlayıslı bir insansa esine deger veriyrsa kadına yardım eder yoruldugu yapamadıgı yetişemediği yerde
siz bence olayı biraz yanlış anlıyorsunuz.. Erkek lütfeder gibi yardım mı edicekmiş çalışan kadına anlamadım? Burada kadın da çalışıyo hanımefendi.. Ev kadınıysa görev dağılımı gibi gözükebilir ev işi bi nebze anlarım da.. Herkes eşit koşullardaysa erkek iyi bir insansa yardım eder değil.. Herkes evdeki işleri eşit paylaşır.yani hangi erkege sorsanız
ev işi yemek camasır
kadın elinden geldiğince yapar erekete eger anlayıslı bir insansa esine deger veriyrsa kadına yardım eder yoruldugu yapamadıgı yetişemediği yerde
Bu soylediklerinizi dışarıda çalışırken yapabilir mı?malesef cok cabalayacaksın erkekler sever hizmeti yemegi içmeği
fedakar ol seni üstün görsün eşin
işten kaçç yemekten kaç hazır ye basit sey yap istemezler
bir gün hamur işi yap söyle kıymalı sebit yogurdu dök yedirt
birgün mantı yap
birgün köfte yap
söyle enne yemekleir senin emek verdiğinii görsün
ailesi gelirken dört dörtlk hazırlan emek ver adam memnun kalır
babsıyla kızımda beraber evleri silerler ben kuaföre gidrim alısveriş yaparım o aradakendileri hazırlayamıyorlar mı? kızınız adına üzüldüm ilerde o da sizin gibi olacak. çünkü kadın erkek eşitliğinden, hayatın müşterekliğinden bi haber olacak. herşeyi kadının yaptığını sanacak.
ev işi yemek camasır
ev işi yemek camasır
Her erkek böyle değil, normalleştirmeyin artık bunları.yani hangi erkege sorsanız
ev işi yemek camasır
Sizce de bunu o zaman halletmeniz gerekmiyormuydu.Sonumuzu iyi görmüyorum hiç
Napicam bilmiyorum...eskiden ciktigim biri vardi nisanliykn esim mailimde onla cekilmis fotolarimi gördü biraz samimi fotolar... O zamn kabul etti ses cikarmadi simdi bisey olsa senin bu fotolarini gördümde ses cikarmadim diyo...madem oyle o zamn ayrilsaudin dedim hemn herseyi vuruyo yüze
yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum. evlilikten beklentisi bunlar olan adamlar kendilerine hizmetçi tutsun versin gündeliğini de. tövbe tövbe evlilk bu mu yaa
benim eşim için bunların hiç bir önemi yok yapsamda aynı adam yapmasam da.
yaa sizler yanlıs anlıyorsunz galiba beni hnfendi ben ve eşim zaten okumus aklı başında inasanlarız ben kızımı ev işi yap sunu bunu yap diye büyütürmüyüm hiçNe olur kızınıza bu şekilde öğretmeyin. Evlilikten aşk bekleyen, hayatına yoldaşlık bekleyen adamlar da var. Bunu anlatın. Bunu öğütleyin. Hayatı paylaşacak bir adam bulsun, kendisi ondan aşk beklesin hayatını paylaşmayı beklesin, evleneceği adamın da evlilikten beklentisi bu olsun.
Böyle adamlar var. Benim çevremde onlarca böyle adam var. Benim beklentim ev işi yemek çamaşır demeye utanacak adamlar var.
yahu aynı seyi bizde yapıyoz ama ben mesela toz almayı hiçççç sevemem alrjimde var bogaz hassas almadım tozları ev toz ama yemek camsır hemen hallderim bide banyo tuvalet temizliğiaynen dün akşam evime baktım ahırdan halliceheryer oyuncak kıyafet bardak falan filan. biz naptık sarıldık yattık uyuduk sabah da işe geldik. napalım yani herşeye yetişeceğiz diye ölelim mi?? Allah sağlık versin yeter.
erkek insnlıgından yapacak canım lütfettiği için degilHer erkek böyle değil, normalleştirmeyin artık bunları.
Kadın çalışacak erkek lütfederse mi yardım edecek, ev işi ikisinin ortak görevi, aralarında nasıl paylaşırlar anlaşırlarsa öyle yapılır.
Ok siz sorumluluklarınızı yerine getirin kolay gelsin.erkek insnlıgından yapacak canım lütfettiği için degil
kadın sorumlıluklarını yerine getirmeli sonra erkek gereken yardım edilecegi yapmalı
sağolun sizedeOk siz sorumluluklarınızı yerine getirin kolay gelsin.
Benim evliliğimdeki tek sorumluluğum sevgi+saygı+sadakat . Size sorumluluklarla dolu hayatınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim.erkek insnlıgından yapacak canım lütfettiği için degil
kadın sorumlıluklarını yerine getirmeli sonra erkek gereken yardım edilecegi yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?