Evliliğim yürümüyor...

Ne olur kızınıza bu şekilde öğretmeyin. Evlilikten aşk bekleyen, hayatına yoldaşlık bekleyen adamlar da var. Bunu anlatın. Bunu öğütleyin. Hayatı paylaşacak bir adam bulsun, kendisi ondan aşk beklesin hayatını paylaşmayı beklesin, evleneceği adamın da evlilikten beklentisi bu olsun.
Böyle adamlar var. Benim çevremde onlarca böyle adam var. Benim beklentim ev işi yemek çamaşır demeye utanacak adamlar var.

siz bence olayı biraz yanlış anlıyorsunuz.. Erkek lütfeder gibi yardım mı edicekmiş çalışan kadına anlamadım? Burada kadın da çalışıyo hanımefendi.. Ev kadınıysa görev dağılımı gibi gözükebilir ev işi bi nebze anlarım da.. Herkes eşit koşullardaysa erkek iyi bir insansa yardım eder değil.. Herkes evdeki işleri eşit paylaşır.

Bu soylediklerinizi dışarıda çalışırken yapabilir mı?
Hani mesela ben yapamam, ya da yapmam bilemedim

babsıyla kızımda beraber evleri silerler ben kuaföre gidrim alısveriş yaparım o arada

yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum. evlilikten beklentisi bunlar olan adamlar kendilerine hizmetçi tutsun versin gündeliğini de. tövbe tövbe evlilk bu mu yaa

benim eşim için bunların hiç bir önemi yok yapsamda aynı adam yapmasam da.

Her erkek böyle değil, normalleştirmeyin artık bunları.
Kadın çalışacak erkek lütfederse mi yardım edecek, ev işi ikisinin ortak görevi, aralarında nasıl paylaşırlar anlaşırlarsa öyle yapılır.

Sizce de bunu o zaman halletmeniz gerekmiyormuydu.
Hani kendinizi elime erkek eli değmedi diye mı tanıttınız.
Ne saçma şeyler.

Sanırım eşinizin ailesinin olduğu şehirdesiniz. Üstelik çalışıyorsunuz, üstelik babanızı kaybetmişsiniz. 8 ayın içinde hem başka bir şehre, hem evliliğinize hem de babasızlığa alışmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz de herşeyin üstüne tüy dikmiş. Temizlemeyin, pişirmeyin. Hem babam yok hem psikolojim bozuk hem çalışıyorum bir de seninle uğraşıyorum diye suratına suratına bağırırdım.

Bence eşini aileside yanlış yönlendiriyor gibi sanki size karşılar gibi , ailesinin size karşı tavırları olumsuz ise boşanmayı destekliyorlar ondan eşinizi yanlış yönlendiriyorlar kaynananızın kızı yok mu? Eğer öyle yapıyorlarsa sizin ahınız tutar ,bundanda mı korkmuyorlar ?

aynen dün akşam evime baktım ahırdan hallice heryer oyuncak kıyafet bardak falan filan. biz naptık sarıldık yattık uyuduk sabah da işe geldik. napalım yani herşeye yetişeceğiz diye ölelim mi?? Allah sağlık versin yeter.

yaa sizler yanlıs anlıyorsunz galiba beni hnfendi ben ve eşim zaten okumus aklı başında inasanlarız ben kızımı ev işi yap sunu bunu yap diye büyütürmüyüm hiç
özlerinde erkeklerin bu tür seyler vardır temel ana yapısı budur ve severler
cünkü cougmuzn annesi calısmamıs ev hanımı
ee yani bayan eşine iki kap yemek yapamayacakmı cocuguna herseyi ortak yapsın diye takmıssınz
hayat elbet müşterek ama kadaınsal seylerde var yani bir anaclık

yahu aynı seyi bizde yapıyoz ama ben mesela toz almayı hiçççç sevemem alrjimde var bogaz hassas almadım tozları ev toz ama yemek camsır hemen hallderim bide banyo tuvalet temizliği

erkek insnlıgından yapacak canım lütfettiği için degil
kadın sorumlıluklarını yerine getirmeli sonra erkek gereken yardım edilecegi yapmalı

velhasıl insna temizlik yapmaklada yemek yapmaklada saygıylada hürmetlede ölmez arkadaslar
esine yerine gelince yapacaksın hürmet gerekirse ailesine
bu saygıyla alaka yoksa ortaya saygısız çok labali olmus bir toplum ve evlilik cıkar

erkek insnlıgından yapacak canım lütfettiği için degil
kadın sorumlıluklarını yerine getirmeli sonra erkek gereken yardım edilecegi yapmalı
Benim evliliğimdeki tek sorumluluğum sevgi+saygı+sadakat . Size sorumluluklarla dolu hayatınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Aslında evleneceğin kişiyide iyi tanımak lazım ve evlilikle alakalı beklentilerini , adam yemek ev temizliği tertip önemli diyorsa 2 defa düşünmek gerek adam hizmet istiyor çoğunluk annesi gibi kadın istiyordur bu tür erkekler sorunlu ve zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…