Evliliğim yürümüyor...

ben zaten ortak bişeler yapmalarını tavsiye ediyorum adam yardım ediyormus zaten
bayanda bu fırtınalı günlerden kurtulmalı ve evine odaklanmalı
sorun su bu zor dönemden sonra adama ve ailesi hala anlayıssızlıklara devam ediyorsa cok üzülerek söylüyorm
devam etmez bu yuva

ben zaten calısan bir bayanım ve pazar günü 20 kişilk misafirim gelecek günüm var
su an gün menü planları yapıyorm
ve bir kısmını dolaba hzırlayıp attım
ve yarın yarım gün calısacagm işten eve gidince temizlik yapıp dip köse
hazırlıklarımı tamamlayıp pazar sabhına eşime ve kızıma kahvaltı hazırlayacagm
onlar ben calısıyorm diye kahvaltısız kalamaz

Ev daginik ve pisse kendisi toplasin bey efendi. Ikiniz de calisiyormussunuz, eee o senden extra ne yapiyorda hem eve para getirip, hemde butun evin isini yapacakmissin?? Cok sinir oldum. Ezdirmeyin kendinizi

Ortak ne yapmalarını tavsiye etmişsiniz ki? Biz de zaten devam etmez bu yuva diyoruz. Devam etmesi için de tek taraflı çaba olmaz. Kadın eve odaklanacaksa erkek de odaklanacak.
Her tartışmada bazı şeyleri yüzüne vurmayacak mesela. Aynısınu kadın yaptığında ama bu yanlış bir davranış diyor kadınlar ama aynısı kadına yapılınca ses yok. Sadece herkesi kendi eşiniz gibi zannedip yorum yaptığınızı düşünmek istiyorum. Bazı şeyler hakedene yapılır.

beynim yandı resmen. hizmet ediyorum diye beni sevecek olan hizmetçi bulsun kendine. nasıl bir yaklaşım bu. çayla yemekle söz sahibi mi olunur.kim olmuş ki?

bu arada gerçekten merak ettim çalışıyormusunuz. çalışan kadın neden bunların hepsini yapsın evdeki paşa şımarsın tepesine çıksın diye mi???

yani benle hiççççç kıyaslamayın
ben severim bu tür hazırlıkları baskalarına hizmeti içimde var
Püf nokta bu işte, siz seviyorsunuz içinizden gelerek yapıyorsunuz, ama herkes sevmek ve aynı beceride olmak zorunda değil.
Problem bunu kadınların görevi olarak görmekte.
Kimse sizle kıyaslamadı zaten en baştan siz kendinizle kıyaslayıp tüm kadınlar yapabilmeli olarak gösterdiniz.

Profilinizde çalışmadığınız yazıyor.
Eşinizin eli ayağı tutuyor değil mi? Neden kahvaltısız kalsınlar ki? Bence kızınız hayatın müşterekliğini öğrenemiyor.

Merak ettim evlilik ne ki normalde "evlilik bumu yaaa" olmuş??

Profilinizde çalışmadığınız yazıyor.
Eşinizin eli ayağı tutuyor değil mi? Neden kahvaltısız kalsınlar ki? Bence kızınız hayatın müşterekliğini öğrenemiyor.
yoo babamızda yardım eder allah için hakkını yemeyelim
günüm var diye evi dip köse birlikte temizledik yardım etti
ben uzun yılardır evliyim sonucta bu bayan 8 aylık yeni evli insanında eşlerde baklantileri oluyor illaki
adamda haklı konu sahibide

kendileri hazırlayamıyorlar mı? kızınız adına üzüldüm ilerde o da sizin gibi olacak. çünkü kadın erkek eşitliğinden, hayatın müşterekliğinden bi haber olacak. herşeyi kadının yaptığını sanacak.

Kadın hem çalışacak hem de mantısını yapacak, saçını da süpürge edecek, herkese hizmet edecek. Ancak o zaman oluyor sanırım.
daha dün kadınlar günüydü.. dün "kadına şiddete hayır" dı, "EŞİTLİK" ti.. Bugün konu sahibinin anlattıkları psikolojik şiddet değil de nedir bunu bana biri açıklayabilir mi?

yani hangi erkege sorsanız
kadından beklentileri bunlardır dogrumu
ev işi yemek camasır
kadın elinden geldiğince yapar erekete eger anlayıslı bir insansa esine deger veriyrsa kadına yardım eder yoruldugu yapamadıgı yetişemediği yerde

işiniz rahat demekki. ki benim işim çok çok rahat ama ben nerdeyse misafir kabul etmicem bırakın yemeğe çağırmayı. kusura bakmayın ama siz gerçekten çalışıyormusunuz?

yani çalışan kadının harcı değil bunlar.istese bile bünye dayanmaz

Ev işini, yemeği o yapsın. . İkinizde çalışıyorsunuz madem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…