- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
ben zaten calısan bir bayanım ve pazar günü 20 kişilk misafirim gelecek günüm varO zaman çalışan kadın istemeyecek.
Bakın önerdiğiniz şeyleri önerirken önce gününüzden bir 10 saati, uyuduğunuz uykunun 2 saatini ve enerjinizin büyük kısmını çıkarın ve öyle öneride bulunun olur mu?
gelini sevdiren hizmeti hörmeti annem bak yavrum dedi ilk intiba önemli nasıl tanınırsan öyle gider dedi
bende saygıda kusur etmedim hizmet hörmet ettm
etraf es dost sevdi beni öyle tanıdı esimde bilir yemegimi ev işimi dört dörtlük yaparım tek sikayeti ben agır yaparım ev işini daha detaylı ondan sikayetcidir savsaklamam üstün körü yapmam içime sinmez
yani diyecegm o ki ev isini yap yemegin cayın güzel olsun sen söz sahibi ol konusturma onları canım
sustur caresi bu bu sayede yuvanda kurtulur
malesef cok cabalayacaksın erkekler sever hizmeti yemegi içmeği
fedakar ol seni üstün görsün eşin
işten kaçç yemekten kaç hazır ye basit sey yap istemezler
bir gün hamur işi yap söyle kıymalı sebit yogurdu dök yedirt
birgün mantı yap
birgün köfte yap
söyle enne yemekleir senin emek verdiğinii görsün
ailesi gelirken dört dörtlk hazırlan emek ver adam memnun kalır
ben zaten ortak bişeler yapmalarını tavsiye ediyorum adam yardım ediyormus zaten
bayanda bu fırtınalı günlerden kurtulmalı ve evine odaklanmalı
sorun su bu zor dönemden sonra adama ve ailesi hala anlayıssızlıklara devam ediyorsa cok üzülerek söylüyorm
devam etmez bu yuva
yani benle hiççççç kıyaslamayın
ben severim bu tür hazırlıkları baskalarına hizmeti içimde var
gelini sevdiren hizmeti hörmeti annem bak yavrum dedi ilk intiba önemli nasıl tanınırsan öyle gider dedi
bende saygıda kusur etmedim hizmet hörmet ettm
etraf es dost sevdi beni öyle tanıdı esimde bilir yemegimi ev işimi dört dörtlük yaparım tek sikayeti ben agır yaparım ev işini daha detaylı ondan sikayetcidir savsaklamam üstün körü yapmam içime sinmez
yani diyecegm o ki ev isini yap yemegin cayın güzel olsun sen söz sahibi ol konusturma onları canım
sustur caresi bu bu sayede yuvanda kurtulur
Püf nokta bu işte, siz seviyorsunuz içinizden gelerek yapıyorsunuz, ama herkes sevmek ve aynı beceride olmak zorunda değil.yani benle hiççççç kıyaslamayın
ben severim bu tür hazırlıkları baskalarına hizmeti içimde var
ben zaten calısan bir bayanım ve pazar günü 20 kişilk misafirim gelecek günüm var
su an gün menü planları yapıyorm
ve bir kısmını dolaba hzırlayıp attım
ve yarın yarım gün calısacagm işten eve gidince temizlik yapıp dip köse
hazırlıklarımı tamamlayıp pazar sabhına eşime ve kızıma kahvaltı hazırlayacagm
onlar ben calısıyorm diye kahvaltısız kalamaz
Merak ettim evlilik ne ki normalde "evlilik bumu yaaa" olmuş??ben hak zaten veriyorum
fakat suda var bakın bu çift yeni evli sayılır8 aylık evliler
yeni evli ciftlerde ilk yıl zaten alısma devresi zordur
ve beklentiler var elbette adam ilk kez evlenmiş beliki beklentileri vardır
anlatabildimmi anlıyorum ölüm var ortada ama herkes bu adamın yaptıgını yapabilir cok sabırlı nadir bulunur
yani adama evlilik bumu yaa olmus belli
Problem bunu kadınların görevi olarak görmekte.
Merak ettim evlilik ne ki normalde "evlilik bumu yaaa" olmuş??
Daha kadınlar birbirinin halinden anlamaz bunu görev olarak görürken biz erkeklerden çok şey bekliyoruz heralde.Yani şunu anlamak ne kadar zor olabilir?
yoo babamızda yardım eder allah için hakkını yemeyelimProfilinizde çalışmadığınız yazıyor.
Eşinizin eli ayağı tutuyor değil mi? Neden kahvaltısız kalsınlar ki? Bence kızınız hayatın müşterekliğini öğrenemiyor.
ben zaten calısan bir bayanım ve pazar günü 20 kişilk misafirim gelecek günüm var
su an gün menü planları yapıyorm
ve bir kısmını dolaba hzırlayıp attım
ve yarın yarım gün calısacagm işten eve gidince temizlik yapıp dip köse
hazırlıklarımı tamamlayıp pazar sabhına eşime ve kızıma kahvaltı hazırlayacagm
onlar ben calısıyorm diye kahvaltısız kalamaz
daha dün kadınlar günüydü.. dün "kadına şiddete hayır" dı, "EŞİTLİK" ti.. Bugün konu sahibinin anlattıkları psikolojik şiddet değil de nedir bunu bana biri açıklayabilir mi?Kadın hem çalışacak hem de mantısını yapacak, saçını da süpürge edecek, herkese hizmet edecek. Ancak o zaman oluyor sanırım.
yani hangi erkege sorsanızPüf nokta bu işte, siz seviyorsunuz içinizden gelerek yapıyorsunuz, ama herkes sevmek ve aynı beceride olmak zorunda değil.
Problem bunu kadınların görevi olarak görmekte.
Kimse sizle kıyaslamadı zaten en baştan siz kendinizle kıyaslayıp tüm kadınlar yapabilmeli olarak gösterdiniz.
evlilik tabiki iki tarafın memnunlugu için
sadece emek önemlidir ama layık olan kişiye
benim esim ailem gelirken adamcagız el pence parcalanır ne alınacaksa ne yenilecekse asla yuzunu asmaz ve saygıda kusur etmez
şimdi böyle bir adama sizde ailesi için yaparsınz degilmi
ben cocuguma ve eşime güzel yemek yapmak yedirmek hosuma gider ki ben es dodata bize gelirken sakın yemek yemeden gelin ac gelin derim cünkü severim yedirmeyi içirmeyi
hani bu acıdan düşündüm
ama hiç bir yapılan fedakarlıktan anlamıyorsa seni ve aileni saymıyors parmagımı kıpırtdatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?