- 5 Mart 2017
- 74
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Guzel seyler yazmisdin tedavi oluyrm ama boyle seyler canımı sıkıyor. Anlamiyorlsr beni oda kimsede...normalde isteksz keyifsz bi insan degildim ama ilaclardan dolayi ve yasadiklarimdan dolayi düzelemedim bi türlü.Ve herseyin sürekli basima kalkinmasindan cok biktimbabanı kaybetmıssın ,basın sağolsun.hayatındakı en onemlı kısıyı kaybedıp depresyona gırmen cok cok normal.taştan değilsin elbette duygusal ınış cıkıslar yasayacaksın... esın bunu yuzune vurması cok ayıp.. demekkı hastalıkta saglıkta evet sozunu benımseyerek soylememış enişte !!
ıkıncısı: sen yemek yapmak evı temızlemek zorunda degılsın..bu ıcınden gelır yaparsın.suan zaten zor bı surectesın adam senden hzımetcılık beklıyor duygusal destekde bulunmuyor laf edıyor..
bunları dusunerek cocuk yapayım deme.kı suan antıdepresan kullanıyorsun cok rıskı zaten...
sana tavsıyem; ımkanın varsa 15 gunde bır temızlıkcı tut...
ılacların senı sersem umursamaz yapıyor bu yuzden hergun 1 saat açık hava da muhakkak yuru..saat kaç olursa olsun.bunu yap muhakkak..
ve kayınvalıdenı gorumcenı yok say...şuan nasıl baban hayatta degıl,dokunamıyorsun konusamıyorsun..ıste aynısını bunlara da yap..tedavın suresı boyunca ınsanlara tahammul etmekte zorlanacaksın..o ılaclar adamın fabrıka ayarlarıyla ıyı oynar cunku..
kımse ıle muhattap olmak ıstemıyorsan 15 gun de bır resmı bır konusma yap kapat telefonu..kendıne dön.ama kendınle de cok meşgul olma.bu cok ınce bı cızgı..yanı kendıne bak .ozellıkle yuruyus yap dıyorum.10 kere daha yazarım bunu... :)
eşine gelince; erkeklerı tam anladıgım durumda kıtap yazıcam..allah ıslah etsın :)
Keşke borcunu ödemeden evlenmeseydin, yanlış yapmışsın burda. Yanlış kişiye çok yanlış koz vermişsin.Ben gecmiste sevdigim biri vardi cok sevmistim ve buna kredi cektim sonra ayrildik ve paramida odemedi...evlenince esime soylemedim once babama cektum dedim sonra icime sinmedi anlattim...bunu basima kalkiyo sen elin adamina yedirmissin bana odetiyosun yok bide hastaligin var ev kadinligin yok falan filan hep bunlar....napmaliyim
Guzel seyler yazmisdin tedavi oluyrm ama boyle seyler canımı sıkıyor. Anlamiyorlsr beni oda kimsede...normalde isteksz keyifsz bi insan degildim ama ilaclardan dolayi ve yasadiklarimdan dolayi düzelemedim bi türlü.Ve herseyin sürekli basima kalkinmasindan cok biktim
Ok koz verdim cooookKeşke borcunu ödemeden evlenmeseydin, yanlış yapmışsın burda. Yanlış kişiye çok yanlış koz vermişsin.
30 bin lira cekmistim bittikten bi yil sonra esimle tanistikKaç yıllık bir kredi çektiniz de hala borcu ödeniyor?
Eski sevgilinizden ne zaman ayrıldınız, ne zaman eşinizle tanıştınız ne zaman evlenmeye karar verdiniz de bu borçlar bitmedi?
30 bin lira cekmistim bittikten bi yil sonra esimle tanistik
Eşinle tanıştığında kredi bitmiş zaten o zaman niye bana ödetiyorsun diye söyleniyor?30 bin lira cekmistim bittikten bi yil sonra esimle tanistik
Cok seviyrdum evlnmeyi dusunuyordum cok zor durumdaydi bnde cektimHatalı olduğunuz tek nokta bu olmuş. Nasıl 30 bin çekebilirsiniz bir insana. Nasıl bir güvendir bu? İhtiyaç kredisi miydi? Yani zamanında o araba alınıyordu. Çok fazla olmuş.
36 ay vadeydi faizi de düsünün bitmemistiEşinle tanıştığında kredi bitmiş zaten o zaman niye bana ödetiyorsun diye söyleniyor?
yaa arkadasım benim konu sahibine bişey dediğim yok zatenEsas siz kendinize gelin. Kadının yaşadıklarını okudunuz mu siz? babasını kaybedeli 1 hafta olmasına rağmen içerde uyudu diye sorun yapan bir aile. Ama siz gelin anca her gün yaptığınız mantı, köftenizle övünün.
yaa arkadasım benim konu sahibine bişey dediğim yok zaten
nasıl düzeltebilirim diye sormus bu bayan
ailesi beni bizi benimsemedi gibi seyler hissettirmiş
simdi allah için elinizi vicdanızı koyun iki taraftada bence daha cok erkek tarafında var hata
şimdi bayan babasını kaybetmiş haklı moral sıfır
ama eşim bana bircok konuda yardımcı diyor
yani yapıp sustur diyorum bende işte kimseye laf düşürme
baktın yapıpta yine yaranamıyosan bunlar tam karaktersiz o zaman ne diyim
burda mantı köfte degil mevzu
am su bir gercek her erkek sıcak ev yemegi ve temiz pak ev ister
her erkek sıcak ev yemegi ve temiz pak ev ister
ben hak zaten veriyorumTamam da sizin yapın dediğiniz şeylere bir bakar mısınız? Çalışan bir kadının bunları yapması kolay mı? Ayrıca ne demek kadın şöyle olmalı bunu yapmalı böyle davranmalı. Kadının tek vasfı yaptığı köfteler mantılar, kayınvalideye hürmet değil. Bu kadar vicdansız insana laf düşürmeyecek diye uğraşmasına gerek yok. Bir insan babasını kaybedince yeri geliyor aylarca yataktan kalkası gelmiyor. Kaldı ki mantı bükecek. Siz de bir Allah rızası için elinizi vücdanınıza koyun. Kısacık bir an babanızı kaybettiğinizi düşünün.
ben hak zaten veriyorum
fakat suda var bakın bu çift yeni evli sayılır8 aylık evliler
yeni evli ciftlerde ilk yıl zaten alısma devresi zordur
ve beklentiler var elbette adam ilk kez evlenmiş beliki beklentileri vardır
anlatabildimmi anlıyorum ölüm var ortada ama herkes bu adamın yaptıgını yapabilir cok sabırlı nadir bulunur
yani adama evlilik bumu yaa olmus belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?