- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
- Konu Sahibi stella3434
-
Bence bu adamın cinsel sorunları var. Size bunları anlatamadığı için işi öküzlüğe vurarak kapatmaya çalışıyor. Küsmek filan hep bahane olabilir cinsel yakınlaşmadan kaçınmak için. Eğer eşinizle bu konuları konuşma imkanınız varsa bence detaylı olarak ama birbirinizi yargılamadan suçlamadan bir konuşun.Şimdi aradı beni para bitmiş ne yapacakmışız, bankadan maaş avansı çek diye, ben de çekemem dedim, ne varsa yeriz dedim, iyi ozaman dedi, ben de deim benim param olmayınca sen bişey yapmayacakmısın hemen tribe girme a...na koyayım falan diyordu, telefonu kapattım suratına, şimdi bir de parar tantanamız var.
Nasil bi adam bu bi anda mi bu hale geldiŞimdi aradı beni para bitmiş ne yapacakmışız, bankadan maaş avansı çek diye, ben de çekemem dedim, ne varsa yeriz dedim, iyi ozaman dedi, ben de deim benim param olmayınca sen bişey yapmayacakmısın hemen tribe girme a...na koyayım falan diyordu, telefonu kapattım suratına, şimdi bir de parar tantanamız var.
Olsun geç değil,kolay kolay bosan demem bu vebalı almak istemem lakin sana yalvarasim geldi. Biz degerliyiz Rabbim bizlere ne güzel nimetler sunmus,yaşama hakkımız var bak helal dahilinde yasa hayatını onurun haysiyetinin hiç kimsenin ezmesine müsaade etme. Bırak ne hali var görsün kendi pisliğinden boğulsun mal,buna o rahatlığı veren sensin neyse geç değil,boşandım diye açtığın konunu okumanız dileğiyle inşallah hep mutlu ol.Hepiniz çok haklısınız. Ben niye bu kadar pasif oldum böyle anlamadım, kendime kızıyorum.
Ne iş yapıyor beyfendi ?Şimdi aradı beni para bitmiş ne yapacakmışız, bankadan maaş avansı çek diye, ben de çekemem dedim, ne varsa yeriz dedim, iyi ozaman dedi, ben de deim benim param olmayınca sen bişey yapmayacakmısın hemen tribe girme a...na koyayım falan diyordu, telefonu kapattım suratına, şimdi bir de parar tantanamız var.
Çocuk istiyorum,
Kesinlikle...çalışıyor, ailesi arkasında.
boşanmak yerine çocuk yapmayı düşünecek kadar akıl tutulması yaşıyor.
20 yaşında kimsesiz, mesleği olmayan kadınlara hiçbir şey diyemeyiz o halde.
Biraz daha zaman ver bence çocuk yapma. Yada boşanmak için acele etme. Birde acaba hemen birleşme olmamisya senin ondan tiksindigini falanmi düşündüki. Birden değişmesi ilginç. Bence sen kendinide bir yokla bakalım. Yani o konuşurken sen susuyomusun yada o konusmayinca tripmi atiyosun. O sana afedersin yala diye uzatinca sende önce sen falan de bakalım. Rayına girer bence zaman ver.Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik.
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
Ya bişey sorcam mantıksız gelebilir ama bunun burcu ne ben pek alakası olduğunu dusunmezdim ama var gibi yani insan üzerinde etkisiAslında inanmamanız bile benim ne kadar kötü bir evlilik içinde olduğumun kanıtıdır, o kadar uç şeyler ki inanmakta bile güçlük çeker insan
peki ne düşünüyorsun?Aslında inanmamanız bile benim ne kadar kötü bir evlilik içinde olduğumun kanıtıdır, o kadar uç şeyler ki inanmakta bile güçlük çeker insan
Akliniz varsa cocuk yapmayin !!!Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik.
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?