Evliliğim :(

Bence bu adamın cinsel sorunları var. Size bunları anlatamadığı için işi öküzlüğe vurarak kapatmaya çalışıyor. Küsmek filan hep bahane olabilir cinsel yakınlaşmadan kaçınmak için. Eğer eşinizle bu konuları konuşma imkanınız varsa bence detaylı olarak ama birbirinizi yargılamadan suçlamadan bir konuşun.

Nasil bi adam bu bi anda mi bu hale geldi

Hepiniz çok haklısınız. Ben niye bu kadar pasif oldum böyle anlamadım, kendime kızıyorum.
Olsun geç değil,kolay kolay bosan demem bu vebalı almak istemem lakin sana yalvarasim geldi. Biz degerliyiz Rabbim bizlere ne güzel nimetler sunmus,yaşama hakkımız var bak helal dahilinde yasa hayatını onurun haysiyetinin hiç kimsenin ezmesine müsaade etme. Bırak ne hali var görsün kendi pisliğinden boğulsun mal,buna o rahatlığı veren sensin neyse geç değil,boşandım diye açtığın konunu okumanız dileğiyle inşallah hep mutlu ol.

Ne iş yapıyor beyfendi ?
Yoksa çalışmıyor mu

Eşinizin yapdığınla cinselliğin uzakdan yakindan alakasi yok canim.

Şeyi kalkmiyor diye agzina vermek ne demek?

Oral sex isterse bir kadın zaten yapar, zorla dayatmak igrenc ötesi.

Ailenin yanina git... sakin bu adamla cinsellik yaşama. Pislik herif

Oturmayan bir evlilik de çocuk acelesi niye esiniz bile daha mantıklı düşünüyor zamanı gelince diyor ....evlilik cinsellek bu değil evlilik terpistine gidin çünkü esinizin davranışları normal değil yok olmuyorsa zorlamayın bir insana en büyük zararı yine kendisi verir ....siz degerlisiniz çalışan ayakları üzerinde duran bir bireysiniz kendi kıymetinizi bilin

Yaa kusura bakmayın da bu yazılanlar bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Sanki birileri oturmuş senaryo yazıyor, ekranın başında katıla katıla gülüyor.
Yazılanlar çok yavan, duygusuz. Yazan güya çok çaresiz.

Bir de yorumlara göre dert tasa katlanarak artıyor. Kadınların hassas olduğu konular peş peşe geliyor.

* yeni bir evlilik ve korkulan cinsellik
* zorla oral seks
*oturmamış evliliğe çocuk
*kadın parası yiyen koca
* ev işlerine yardım etmeyen , tv karşısındaki ilgisiz koca

Bunun gibi inanmadığum daha çok konu var burada. Sanki birileri " Bakın ne dalgaya aldım KK üyelerini" kafasında senaryolar yazıyor her gün.

Ben hiç ikna olmadım.

Bunların hepsi gerçek , emin olun mesai saatinde bunları yazarak zamanımı milleti dalgaya almam.
İnanıp inanmamaka özgürsünüz tabiki de. Ama allah şahittir, kimseye bunu ispatlayamam.

3 ay vajinismus yaşayan biriyim tedavi olup iyileştirme ama hala bile bazen cekinsemde eşim sağolsun beni sakinletiriyor. Ben ne istersem ona odaklanıyor.. kKusura bakma da sizin eşinizden bence yetersizlik var ve bunu bastırmaya çalışıyor öküz müdür nedir. Çocuk mocuk yapmayın sakin bu adamdan...

Biraz daha zaman ver bence çocuk yapma. Yada boşanmak için acele etme. Birde acaba hemen birleşme olmamisya senin ondan tiksindigini falanmi düşündüki. Birden değişmesi ilginç. Bence sen kendinide bir yokla bakalım. Yani o konuşurken sen susuyomusun yada o konusmayinca tripmi atiyosun. O sana afedersin yala diye uzatinca sende önce sen falan de bakalım. Rayına girer bence zaman ver.

Aslında inanmamanız bile benim ne kadar kötü bir evlilik içinde olduğumun kanıtıdır, o kadar uç şeyler ki inanmakta bile güçlük çeker insan

Aslında inanmamanız bile benim ne kadar kötü bir evlilik içinde olduğumun kanıtıdır, o kadar uç şeyler ki inanmakta bile güçlük çeker insan
Ya bişey sorcam mantıksız gelebilir ama bunun burcu ne ben pek alakası olduğunu dusunmezdim ama var gibi yani insan üzerinde etkisi

Akliniz varsa cocuk yapmayin !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…