- 20 Mart 2008
- 141.998
- 214.026
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi stella3434
-
Yanii anlayamadığım şey flört döneminizde size ilgili ve şevkatli değil miydi?
Cunku ben şaşırdım nesini beğendinizde evlendiniz acaba eşinizle diye...
şişme bebekler doğurmaz.Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik.
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
Ama ablacım bir adam bana flört döneminde ilgili şevkatli değilse ben sürdürmem o ilişkiyi.Kötü yönlerini göstermediği için sevimli geliyor ya her zaman..
Çok fena kandırılmışsınız ozaman sizFlört ederken daha ilgiliydi, öperdi sarılırdı. Arardı. Kavga etsek evimin kapısına gelirdi barışmak için.
ayol adam sana bile yakın değilken çocuk meselesini konuşması saçmalık.1,5 yıl flört ettik , hiçbir şey konuşturmuyor sürekli hakaretler, küfürler. Evlenmeden önce de fazla konuşmazdı, konuşmamasını geçtim, ilgi yok, öpmek yok, ben zaten çocuk konusunda acele etmiyorum lakin onun bu konuya bile yaklaşımı uzak.
Sorun bu sanirim biz kadinlat kapiya dayanan adamlari ayyyy ne kadar seviyooo diyoruz ama yanlis..aslinda sen tartisirken susup arkasini donup gitse daha iyi misal..hic mi sinyal vermedi ben de bunu merak ediyorum.o kaba davranislari flort doneminde de yok muydu? Kussen gonlunu almaz miydi? Merak ediyorum ve lutfen boyle bir adamdan cocuk istemek icin acele etme herkes ayni seyi soylemis zatenFlört ederken daha ilgiliydi, öperdi sarılırdı. Arardı. Kavga etsek evimin kapısına gelirdi barışmak için.
belli çünkü hala evli olduğunu sanıyorsun.Ailem arkamda durur ama ben depresyondayım hiçbir şeye gücüm yok sanki.
Ailem arkamda durur ama ben depresyondayım hiçbir şeye gücüm yok sanki.
Konuşturmuyor beni, ben de mektup yazım ona 2 sayfa , onu bile okumadı, fırlatıp atmış yere.
Ama ablacım bir adam bana flört döneminde ilgili şevkatli değilse ben sürdürmem o ilişkiyi.
Ama konu sahibinin eşi bunları yaptıktan sonra evlendiğinde de tam bir ayı'ya dönüştüyse eğer,
Resmen kızı kandırmış demektir.
Ve bu kızcağızın bu evliliği sürdürmemesi gerekiyor.
Adam sanki sadece karısı onu yalasın diye evlenmiş.
Yalayan dışarılarda cok var.
Bence cocuk falan yapma kesinliklee yapma konu sahibi köle değilsin senstella3434
Ailen arkanda olur mu boşansan ?stella3434
çünkü o bir hayvan.Konuşturmuyor beni, ben de mektup yazım ona 2 sayfa , onu bile okumadı, fırlatıp atmış yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?