Evliliğim

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar. Evliliğimde hiçbir sorun yok diye düşünüyordum aslında taki yakınımıza misafirliğe gidene kadar. Canımı sıkan şey yakınımızın eşi hanımına süpriz ismine özel hediyeler , bısey ıstemeden onun sevdıgı seyı alıp getırmeler vb. Hanımını mutlu edecek seyler yapmaya calısıyor. Cok guzel davranıyor hanımına karsı. Cok sevındım esıne boyle guzel davranmasına daha ıyı olsunlar fakat benım esımın davranısları yakınımızın esının esıne davranısının yanında benı sevmıyor mu dıye dusundurdu bana.
Benım esım ıse ben bısey bıttı desem hıc bıtmıyor eksık dıye soylenır. Hedıye en son ne zaman aldı hatırlamıyorum bıle. En sevdıgım meyveyı bıle alıp gelıp benı sevındırmez. Bana karsı mutlu etmek gıbı bır cabası yok. Ondan pahalı seylerde beklemıyorum zaten ama ufacık bısey bıle alıp getırmez doğum gunu gıbı gunlerde ıse gıder bır dal cıcek alır gelır. Yakınımızın esının davranısları ıle benım esımın davranısları arasında cok fark var. Esım sozde benı sevıyor bırde evladımız var cok şükür. Aramızda bır problemımızde yok. Ama bana karsı hıc mutlu etmedıgını aksam farkedınce kendı ıcımde üzüldüm. Benım esım neden boyle seyler yapmıyor. Benmı haketmıyorum dıye düşündüm. Yapısı budur belkı bılmıyorum. Ama gercekten içim acısı kendıme. Çünki bende herkes gıbı mutlu edılmeyı hakedıyorum. Ben ara sıra da olsa bıseyler yapıyorum ama esım neredeyse gül almak dısında yapdıgı hıcbırsey yok. İçimi dökmek istedim sadece. Teşekkür ederim okuyan arkadaslara.

Madem sevgisini göstermiyor, sizi sevdiğinizi nasil biliyorsunuz(hani evlenmissiniz ya)ay boyle kadınlara çok kızıyorum surda zibilyon tane konu okudum hep ayni sey,kocam bana ilgi gostermiyor ama beni seviyor.Eger basta da boyle tanidiysaniz degismez zaten oylr kabul etmissiniz demektir he sonra da degistiyse bencce hislerde degismistir.

Merhaba hanımlar. Evliliğimde hiçbir sorun yok diye düşünüyordum aslında taki yakınımıza misafirliğe gidene kadar. Canımı sıkan şey yakınımızın eşi hanımına süpriz ismine özel hediyeler , bısey ıstemeden onun sevdıgı seyı alıp getırmeler vb. Hanımını mutlu edecek seyler yapmaya calısıyor. Cok guzel davranıyor hanımına karsı. Cok sevındım esıne boyle guzel davranmasına daha ıyı olsunlar fakat benım esımın davranısları yakınımızın esının esıne davranısının yanında benı sevmıyor mu dıye dusundurdu bana.
Benım esım ıse ben bısey bıttı desem hıc bıtmıyor eksık dıye soylenır. Hedıye en son ne zaman aldı hatırlamıyorum bıle. En sevdıgım meyveyı bıle alıp gelıp benı sevındırmez. Bana karsı mutlu etmek gıbı bır cabası yok. Ondan pahalı seylerde beklemıyorum zaten ama ufacık bısey bıle alıp getırmez doğum gunu gıbı gunlerde ıse gıder bır dal cıcek alır gelır. Yakınımızın esının davranısları ıle benım esımın davranısları arasında cok fark var. Esım sozde benı sevıyor bırde evladımız var cok şükür. Aramızda bır problemımızde yok. Ama bana karsı hıc mutlu etmedıgını aksam farkedınce kendı ıcımde üzüldüm. Benım esım neden boyle seyler yapmıyor. Benmı haketmıyorum dıye düşündüm. Yapısı budur belkı bılmıyorum. Ama gercekten içim acısı kendıme. Çünki bende herkes gıbı mutlu edılmeyı hakedıyorum. Ben ara sıra da olsa bıseyler yapıyorum ama esım neredeyse gül almak dısında yapdıgı hıcbırsey yok. İçimi dökmek istedim sadece. Teşekkür ederim okuyan arkadaslara.
Esini baskalariyla kiyaslarsan uzulursun... o adami sen sectin sonucta

Erkekler genelde sizin eş gibi zaten bi tık centilmen olsa fena olmazmış ama diğer eş kişisine de çok takılmayın bence. Nerde aşırı kibar ince eş sevgili var onun altından hep bi fenalık çıkıyor gördüklerimde. Böyle aşırı hareketler sanki göz boyama gibi geliyor bana artık kimsenin İçini bilemeyiz çok da imrenmeyin bence başkalarına kendinizi mutsuz etmekten başka işe yaramaz ayrıca

evliliğinizi diğer evliliklerle eşinizi de başkalarıyla kıyaslamayın, bunun sonu yok. benim eşim bazen aşırı ince düşünülmüş hediyeler alır. ama doğumgünlerimde çiçek bile almaz evlilik yıldönümünü zaten ikimiz de sürekli unutuyoruz. kimisi sen uyurken üstüne bir battaniye örterek sevgisini gösterir kimisi hediyeler alır kimisi sürekli aşkım balım der kimisi senin için sürekli endişelenir; herkesin sevmesi farklı farklı. ha bunların dışında, eşinizin sizi sevdiğini hiçbir şekilde hissetmiyorsanız o büyük bir problem, haklısınız orada. o yakınınızın evliliğine bakarken klasik bir imrenme duygusuna mı kapıldınız yoksa hayatınızdaki bir eksikliğin yüzünüze çarpılması mı oldu bunu iyi ayırt etmek lazım

Nedendir bilmem,bu yaziyi paylasmak istedim..
2254150

Hediyeyi filan geçtim de

Evde eksik bitmiyor demesi çok kırıcı değil mi ya? Bi tek bana mı kırıcı geldi.

Mesela ben aşırı derecede yeşil zeytin tüketirim. Eşim yemez. Ama bismillah dolapta zeytinin eksik olduğunu hiç görmedim. Bitmeden gider alır. Hakeza meyve sebze her neyse alır gelir yani.

Hediye sık almaz. Özel günler dışında pek bilmem ama. Evin içindeki eksikleri almak icin naz yapması bence çok kırıcı.

Sen al eşini karşına konuş. Tamam senden jest istemiyorum. Ama bi daha "bu evin eksiği bitmiyor deme,ben kırılıyorum.kendimi kötü hissediyorum" de.

Anlatırsan anlar. Hediye alma konusuna da çok takılma.

Hiç üzülme canım erkeklerin çoğu öyle zaten. Seninkine özgü bişey değil. Hediyeler sürprizler yapmaması da sevmediği anlamına gelmez çoğunun yapısında yok bunlar.

Hediyeyi filan geçtim de

Evde eksik bitmiyor demesi çok kırıcı değil mi ya? Bi tek bana mı kırıcı geldi.

Mesela ben aşırı derecede yeşil zeytin tüketirim. Eşim yemez. Ama bismillah dolapta zeytinin eksik olduğunu hiç görmedim. Bitmeden gider alır. Hakeza meyve sebze her neyse alır gelir yani.

Hediye sık almaz. Özel günler dışında pek bilmem ama. Evin içindeki eksikleri almak icin naz yapması bence çok kırıcı.

Sen al eşini karşına konuş. Tamam senden jest istemiyorum. Ama bi daha "bu evin eksiği bitmiyor deme,ben kırılıyorum.kendimi kötü hissediyorum" de.

Anlatırsan anlar. Hediye alma konusuna da çok takılma.
Sukur brnde evde eksik ne bilmem eşim takip eder bence bu huy kimi insan kendinde bumlari luks goruyoor ben yapiyorum siz yiyorsunuz gibi

Erkekler genelde sizin eş gibi zaten bi tık centilmen olsa fena olmazmış ama diğer eş kişisine de çok takılmayın bence. Nerde aşırı kibar ince eş sevgili var onun altından hep bi fenalık çıkıyor gördüklerimde. Böyle aşırı hareketler sanki göz boyama gibi geliyor bana artık kimsenin İçini bilemeyiz çok da imrenmeyin bence başkalarına kendinizi mutsuz etmekten başka işe yaramaz ayrıca
Bu tur dusuncelerde birazda kendini kandirma gibi bi kadin mutsuzsa mutsuzdur illa ki fre verir

Bu tur dusuncelerde birazda kendini kandirma gibi bi kadin mutsuzsa mutsuzdur illa ki fre verir
Ayyy bilmiyorum ben çok manyak bi adamdan boşanmak üzereyim şuan o yüzden manyak olmayan bütün kocalar çiçektir benim için kıymetini bilin :KK70:

Canım eşin de başka birinin hanimiyla seni kıyaslasa, seninde eksiklerin olabilir eşinin gözünde..
Bu şekilde kıyaslama yapmanin hiçbir artısı yok ilişkinize.
Senin kırıldığın bişey varsa onu söyle, o ayrı..
Ama başkasında görüp de sıkıntı yaratma.
Herkesin bir tık fazlası vardır sonuçta..

Herkesin artısı ve eksiği var. O bayana sorsan oda eşinin eksik yanlarını kusurlarını bilir. Biryere gittiğinizde kendinizle karşlaştırmayın. Mutlu olanları nazar etmeyin. Huzursuz etmeyin. Evinizde buralarda konu etmeyin. En sinir olduğum haraket. Benim eşimin ilgisini benim ona olan ilgimde hemen göze batıyor. Biz kimseye gösteriş yapmayız. Bunlar böyle görsün demeyiz. Bana olan bakışı benim ona olan bakışım bile göze batar. Bakışımız bile aşklaymış çok mutluymuşuz. Kime ne. Öyle olan arkadaşlarımızı eliyoruz. Benim kocamı kimse örnek gösteremez ona kimse imrenenez!!!! benide hiçbir adam eşine örnek gösteremez. Devamını ben sana söylim aranızda tartışmalar olacak. Sen ona o adamı örnek göstercen o adam sana onun eşini gösterecek. Olan arkadaşlığınıza olacak. Arkadaşlarınız salak değil anlarlar. Mesafeyide koyarlar. Sen kocana süpriz yap. Kim bilir o bayan eşine nasıl destektir adamda keriz değilse oda ona minnettardır bir birlerini tamamlıyorlardır. Sizde tamamlayın. Eşine nazikce yol göster o anlamadan ne bilim bişey yap millete bakacana.

Hediyesi süprizi yapmaması mutlu etmeye calısmaması yüzüme vurulan bır eksıklık gıbı hıssettım arkadaslar. Ev ıcı gıderlerde ıse ne bıttı desem söylenır. Ben bu evın gıderlerıne yetısemıyorum. Hıc bıtmıyor. Hergun bır suru masraf yapıyorum vb. Inanın artık onunla markete gıttıgımde ekstra canımın ıstedıgı bırsey almaya korkar oldum laf soyledıgı ıcın. Evın ıhtıyaclarına bıle laf soyluyor. Kaldıkı gereklı olmayan bırsey aldıgımda ne soylıcek dıye alamıyorum. Sankı evın ıhtıyaclarını karsılayarak lüks gıbı gosterıyor ısın kötüsü benı bu duruma alıstırıyor ve ben artık bırsey bıttı demeye bıle cekınıyorum. Bu yuzdenmıdır bılmem cok içim acıdı kendıme , bir bize baktım , birde onlara
Benim yasadıgımla onların yasadıgı arasında dağlar kadar fark var. Çok üzüldüm.
Hiç kavgamız gürültümüz olmaz cocugumuzla vakıt gecırırız fakat bu ev gıderlerı hakkındakı soyledıklerı benım ıcın bırsey yapmaması cok gözume gozume battı aksam. Nasıl toparlarım kendımı bılmıyorum ıcıme oturdu. Ben huzursuzlukda vermıyorum esıme. Neden boyle bılmıyorum.

Back
X