Evliligim...

Esin verecegi tepkiyi bilfigi icin yalan soylemis bir nevi siz onu yalana soylemek zorunde birakmissiniz, birde ozur dilemesine ragmen, hemde samimi oldugunu soyluyorsunuz cok uzatmissiniz bence laf carptirmaya devam ederek. Kendinizce bi kural koymussunuz esiniz uymayinca kiziyorsunuz evlilikte bazi kurallar olabilir ama sigarayi tek tek yada toplu almanin ne gibi zarari yada faydasi var sonucta bu adam bunu iciyir eger biseye kizacaksaniz sigara ictigi icin kizin gecerli bir kizginlik olur.
Daha yeni evlisiniz bence boyle seylerle birbirinizi ve evliliginizi yipratmayin esimdn sogudum falan ne demek daha yolun basindasiniz hayati zehir etmeyin birbirinize

Onu yalana teşvik etme, özür dilemiş uzatma
Eşin bence sabırlı bile davranıyor
Evlilik sürekli bir şeyleri kontrol etmek, dediğim olacak değildir
Kendimden düşünüyorum sigaraları parçaladığınız an çok sert tepki verebilirdi eşiniz, kimsenin kimseyi çocuk gibi sürekli azarlama hakkı yok, an be an her aldığının, her yaptığının hesabını veremez insan
Eşiniz alttan alırken bunun kıymetini bilin, öfkelerinizi çok uzatmayın

bencede bunu kendine dert görüp nasıl yazdığınıda anlamadım sanırsam bütün gün evde olduğun için bunalıyosun kimsende yok eşinde eve gelince hep hata arıyosun seninle fazla ilgilenmediğini düşünüyosun heralde sürekli hatasını arayıp duruyosun herkesin evliliği tam istediği gibi olmuyo herkes herşeyi yapamıyor her zaman hayatta böyle bişey işte açıkçası bende sigara içiyorum eşimde içiyor oda paket paket alır gelir he içmeseydimde kızardım ona ama bu kadar abartmazdım olayı şakayla karışık laf sokar dururdum sadece bencede sen onu yalana itmişsin çok güzel ben şahsen oturup düşünürdüm benim korkumdan yalan söyledi bana heralde kocanla arkadaş gibi olmaya bak unutma o hem senin eşin hem hayat arkadaşın seninle herşeyi paylaşmasına izin vermelisin yoksa senin asla bilemeyeceğin şeylerde yapabilir sabır sabır sabır bi yere kadar

öncekı konularını okudum.senın esını sevdıgıne ınanmıyorum.olayı acayıp abartmıssın.sankı terbıyesız bısey yapmış gıbı.eşine sabır dılıyorum

Bu yazdıklarına bakılırsa hata sende gibi soğudum diyip duruyorsun ya bu davranışlarından sonra adam sende bir soğur,

bir daha ısıtamazsın da

Adama uzuldum ben. adamin kendine 10 paket sigara alma hakki yok mu bunun icin yalan soylemek, ozur dilemek zorunda kalmis senden. Ya esini sevmiyorsun, ya birseyleri eksik anlatiyorsun. eger gercekten mesele buysa acidim o adama.
Nolur kizlar, bazen bazi erkekler canimiza okuyor ama bizlerden de bazilarimiz erkeklerin canina okuyor. bu da oyle bir ornek olmus galiba.

canım okuyoruz burada insanların ne problemleri var
tamam tabiki yalan hoş bişey değil
ama çok abartmışsın
bi sigara yüzünden eşinden soğumuş olmazsın
muhtemelen başka sebepler var
eşin anlattığın kadarıyla yeterince alttan da almış
adam evi toplamış süpürmüş
yani kendini affettirmek için yapmış bişeyler
evlilikler kolay kurulmuyor
bu kadar kolay da bitirilmemeli
bence sakin kafayla düşün
eşin hatalı ama sen de en az onun kadar hatalısın

İyi bi eşin var kıymetini bil Sigara içiyorsa tabi alacak Niye kızıyorsun Niye kırıyorsun Valla çoğu erkek o sigarayı alır Niye aldın bile diyemezsin Bu adam seni seviyor Ben okuyunca onu anladım

Kusura bakmayin ama baskici ve zorlayici tavriniz cekilmez bence...esinizi tanimiyorum ama bu yazidaki sorunlu karakter sizsiniz

Eşinizi sevmiyorsunuz bence, çünkü böyle basit bir olayda özür dilemesine rağmen durumu düzeltmesine izin vermiyorsunuz.
Herkes ufak tefek yalanlar söylüyo, eşiniz de çok büyük bir yalan söylememiş size. Bana bahane arıyorsunuz gibi geldi. Yazık etmeyin eşinize.

ben sıgara ıcmem..eşim içer..

senın yaptığını ben kocama yapsam,benı yedıgı tosta sucuk yapardı..

bence kocan bayag alttan alıyor,o aldıkça sen bindiriyorsun..

ya sizin kocanızdan başka derdiniz yok mu Allah aşkına?
hayretle okudum konularınızı.
çok mu boşsunuz yani herhangi bir meşgulüyetiniz yok mu sürekli kocanıza sarıp duruyorsunuz?
adam nasıl bırakıp gitmemiş şimdiye kadar gerçekten şaşırdım.

yorumum seni rahatlatmayacak ama dürüst olmam lazım.. bence hata sende.. adam hep yapıcı, yıkıcı olan sensin.. aldatmamış terketmemiş.. tamam yaln söylemesi hoş değil ama, ciddi bir yalanda değil söylediği hayati birşey değil yani.. senin tepkin fazla kaçmış.. vazgeçemiyo içiyo demek.. sigara kırmak trip atmak yerine yardmcı olmaya çalışmalısın..

Adamin sucu yokki ...
Sen bosuna Esine tavir yapiyosun bence ... Boyle yaparakta
esini kendinden sogutuyosun bence .

canım nacizane kendi fikrimi söylemeliyim ki. bir kadın olarak kocak bana bu kadar baskı ve bu kadar kıskançlık yapsa kesinlikle ayrılırdım.

daha önceki açtığın konularını inceledim. üzüldüm açıkçası. dünyayı birbirinize dar etmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. bence sen kesinlikle kendine uğraşıcak meşgaleler bulmalısın. evde bunaldığından kaynaklanıyo olabılır bu tarz şeyler ama kendine dur demenin zamanı gelmişte geçiyor bile. eşin seni seviyorsa kıymetini bil güven duymayı öğren bence. kıskançlığın az olanı makuldür. fazlası can sıkar. aynı durumda sen olmak istemezdin dimi ? sürekli baskı kuran her akşam kavga eden sinirlenip vuran kıran seni kapı dışarı çıkarmayan bir koca istemezdin herhalde. bence kendi kendinin doktoru ol ve bu kıskançlıklarından ve baskılarından vazgeç. seni kırmak istemem ama sorunların çözülmesi için senin biraz kendini toparlaman şart gibi görünüyor.

Sadece bu konunuzu baz alarak söylemiyorum 5 ayda nasıl bu duruma geldiniz sıkılıyorsunuz bunalıyorsunuz eşinizin kızmayın diye söylemediği birşeyi günlerce sürdürüyorsunuz nasıl bu kadar tükettinizAz beklenti çok mutluluk demek bence biraz durun düşünün kimde hata ben ne yapıyorum bu tavırlar neden:112:

yaşadığın bölgede halk eğitim merkezleri tarzda yerler vardır mutlaka ;

örgü, dil eğitimi el sanatları vb kursları denemelisin

kendine uğraşıcak, zaman geçiricek ,kendine çevre edinecek bişiler yapmalısın. kadın günlerine veya cuma dualarına veya kadın toplantılarına falan bu gibi şeylerle ilgilenmek iyi gelicek gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…