Evliligim...

Bence kücük bahaneleri büyütüp Sorun cikarmak icin yer ariyorsun gibi hissettim.ki evlilik 4x4 olmaz,esin özür diledi diyosun, ne yapsin.
Eger Esinin kiymetini anlamak istiyorsan 1 Hafta uzak kal ailenin yanina git.insanlarin ne sorunlari varda devam etmek icin neler neler yapiyorlar. Bencede seytana uyma.

bence daha fazla kendinizi kandırmayın eşinize olan hisleriniz gitmiş ve onun herşeyi size batıyor..

Adamcağızın suçu günahı yok bu yalan bile sayılmaz.
Hem size ne ister ucuza alır ister pahalıya.
Adama artık ne kadar baskı uyguluyorsanız bu kadar küçük bir konuda bile yalan söylemiş
Ve sizin sözleriniz o kadar kırıcı ki adam yine de gelmiş özür dilemiş.
Bence onun iyi niyetini sevgisini fazlasıyla kullanıyorsunuz.

bu ne triptir böyle
neden uzatıp gidiyorsun ki birşeyi
adamı yalana sen itmişsin k.bakma da
adamın sigarası var sonuçta istediği kadar alır beyefendi sigarayı 10 paket almış diyorsun da
söyleyişinden bile anlaşılıyo adamı yalana ittiğin
bence kendini sakinleştirmeyi uzatmamayı öğren...

sigara içiyorsa napsın almasın mı :) resmen büyütmüşsün. bizde toplu alırız eşime. sonra parasız kalırsak mazallah sigarasız kalmasın diye eşinizle aranızı bozmak için bahane üretmeyin. sonra adam sıkışıpta yalan söyleyince yalancı diorsunuz.

Annemde sigaralarını toplu alır. Babam da hep sorun çıkarır söylenir vs. Eskiden babam günde 2 paket içerdi. Babamın yaptığı resmen kafa ütülemek bana sorarsanız. Annem de saklıyor paketlerini sorduğunda da almadım diyor, eşiniz gibi yani. Çokta iyi yapıyor çünkü bu kadar küçük bir şey için babam o kadar dırdır ediyor ki, bana sorsa ben de annem almadı baba derim. Eğer karşımdaki bu kadar küçük bir şey için günlerce kapris yapıyorsa, laf üstüne laf sayıyorsa ben olsam ben de yalan söylerim!

adam sizin kızacağınızı bildiği için yalan söylemiş...

içinizde çok şey biriktiriyorsanız eğer doktora görünmenizde fayda var.

Yanlış anlamayın ama konuyu uzatmak niye?Kaldı ki siz laf soktuğunuzu yazmışsınız.konu çözüme ulaştıktan sonra laf sokmayı anlamıyorum.Almış olabilir sizin kızacağınızı bildiği için yalan söylemiştir.

Kusara bakma arkadaşım ama sizin eşinize karşı olan sevginiz bitmiş,diğer konunuzda çalışma saatini problem etmiştin,şimdi içtiği sigarayı problem ediyorsunuz,daha öncede telini karıştırarak olmayan bir konuyu olmuş gibi göstermiştiniz evliliğiniz bitecek gibi duruyor ama eşinizin yüzünden değil sizin yüzünüzden bitecek gibi göZüküyor evliliğinin bitmesini istemiyorsan kendine çeki düzen vermen gerek,kıskançlıklarını bitirmen gerek eğer böyle devam edersen artık eşinde patlama noktasına gelir sonuçta 1 katlanır 2 katlanır 3. Ye patlar.

ayrılmak için böyle şeyleri bahane etmene gerek yok söylersin sevmediğini uzlaşıp ayrılırsın. adamı çok yıpratıp hayatını zindan etme...

Ufacık şeyleri büyütüp büyütüp kriz haline getiren bir yapınız olduğunu düşündüm.
Eşiniz de böyle düşünmüş olup siz laf etmeyin diye saklamış olabilir.
On paket sigarayı kendi aldığını söyleseydi de adamın başının etini yiyecektiniz.
İnkar etmeyin çünkü zaten on paket sigara almış derkenki öfkenizden asıl sorunun yalan olmadığı düşünülüyor..

Adamada yazık konu sahibi arkadaş kavga gürültü hep diyosunuzda adam ne yapsa kavga çıkaran sizsiniz gibi geldi bana soğuduysanız bir süre az konusun bunuda söyleyin biraz kafamı toplamak istiyorum az konuşalım diyin adam özür dilemiş sizi dışarı çıkarmış genede devam etmişsiniz kavgaya

Size önerebileceğim tek şey psikolog da değil bi psikiyatriye gitmeniz hastasınız ve evliliğinizi siz mahvediuosunuz bütün yazılarınızı okudum eşinizn bi hatası yok siz bi suçu olsun diye uğraşmışsınız iki gün sonra eşim beni boşuyo diye de konu açarsınız bu sonucu hiç hazırladınız adam iyi sabrediyo helal olsun

Bence ayrılın gitsin. adam da siz de rahat edin...

Ben burda eşinde bi hata göremedim. Sen olayı biraz fazla büyütmüşsün.
Adam ne güzel uzatmamış, gelmiş sarılmış özür dilemiş bide evi bile süpürmüş. Daha ne istiyosun

İcim bir tuhaf oldu..eziyet etmeyin adama ayrılmak istiyorsanız birbirinizi hirpalamadan bu yola başvurabilirsiniz..

eminim ki gerçeği söylese niye bu kadar sigara aldin diye başka kavga cikartacaktnz adam korkusundan yalan söylemiş yine kavga...

Bence de bayagi sogumussunuz esinizden yoksa barismak için neler yapmis adam birinden birinde gonlunuz yumusardi

Pardon merak ettim de, kuzenin yanında kocasını kapı dışarı edip, gidip çatıda çocuk gibi ağlamasına neden olan kadın sen miydin?

Şimdi diğer konularınada göz attım.
Sana rahat batıyor galiba güzelim. Dertsiz başına dert amaya çalışoyorsun. Hayatında dert edeceğin bişey yok, kafanı kocanla bozmuşsun.
Senin bahsettiğin şeyler her evlilikte yaşanan durumlar. Benim kocam öyle benim kocam böyle diye diye kendi kendini kocandan uzaklaştrıyorsun.
Daha çok yeni evlisiniz, evliliğinin tadını çıkarmaya bak.
Ya git tedavi ol yada kendi kendini tedavi et.
Mesela kocanla ilgili bişeye takıldığında ''bu aslında bi sorun değil, ben büyütüyorum'' diye kendini telkin et.
Sonra kocanın iyi yönlerini düşün. Kimse 4/4lük değildir unutma.
Kocasında Şiddet gören, aldatılan, küçümsenen, hiçbi değer görmeyen kadınları düşün burada hergün okuyoruz.
Şükretki öyle bi sorunun yok.

kusura bakmayın ama eşiniz o 10 sigarayı aldı diye neden bukadar sinirlendiniz anlamadım
her gün bi tanede alsa 10 günde yine 10 paket edicekti sonuçta alınacaktı
sizin kızıcağınızı bildiği içinde ucuza aldım demek zorunda kalmış
bukadar büyütecek bişey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…