evliligim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Hemen konuya gireceğim kendimi suan o kadar çaresiz hissediyorum ki konuşacak kimsem yok imi gündür sadce yatıyorum toplasam dün 1 saat ayakta kalmisimdir bugunde daha yeni yataktan çıktım tekrar yatıcam dedim eşim kavga ettiğimizde en ufak ona ters gelen bi laf söylediğimde üzerime yürüyen içinde tuttuklarini kavga anında söyleyen beni aşağılayan kendisini benim karşımda sadece beni karşımda ama Kaf daginda gören dünyanın en itici Adamo olabilecek potansiyele bi adam...dün akşam eve gekdi hali ile yüzüne bakmadım kapıyı açtım yemeğini önüne koydum ve yattım..o ise evin içinde şarkı söyleyeye söyleyeye traş oldu tv izledi geldi yattı benim telefonumu eline aldı oyun oynadı sabahta kalktı sabahta bilerek kalkıp kahvaltı hazırlamadım. Bana köpek muamelesi yapan birine içimden gelmedi...bizim eşimle hiç bir şekilde iletişimimiz yok asla sorunlarımızı konuşup halledemiyoruz. Bu kuş olma durumu canımı sıkıyor konussam ilk adım benden olsun istemiyrm kuş kalsam inanin akşam olsun bile istemiyrm.suan bosanavak maddi manevi uygun değilim ama er yada geç bosanicaz sanırım. ..ve bugün sabah eşim bozuk parasini unutmuş kapıyı çaldı açtım parami ver dedi getirdim elini elime bile değirmedi gözümde hepten küçüldü..ben bikim artık.ne yapacağımı nasıl davranacagimı bilmiyrm

neden yani ?nasıl bir adam ki bu !!derdi ne kaç yıllık evlisiniz ? neden bu şekilde size dolu öfkeli

neden yani ?nasıl bir adam ki bu !!derdi ne kaç yıllık evlisiniz ? neden bu şekilde size dolu öfkeli
3 yıllık evliyim.neden böyle çok kötü bende bilmiyrm hr iyi zamanlarda gezip tozup ruz ama tek yaptigimiz o sanırım mesela ben sAkayla laf bile söylesem hemen bi tipler e giriyor bana pazar günü dedi ki bana derdini anlatma ben Basil id stresini sana yansıtmiyorsam sense anlatma dedi bende sen benim eşimsin seninle paylaşmıcamda kimle paylaşıcam dedim

sende gül eğlen şarkı söyle umrunda olmadığını belli ederek yola başla daha neti eşini taklit et bak o zaman yerler değişiyor
buğün yemek verdikten sonra yatma müzik söyle o yokmuş gibi davran telinde oyun oyna ark. ara konuş kahkaha at

Esinizle aranizdaki saygi ve iletisim bitmis

Esinle konus dicem ama adam sana derdini bile anlatmamani söylemis Allah yardimcin olsun ..

Şimdi maddi gücüm yok demissiniz ve ileride boşanacak gibi duruyoruz demssiniz. İleride nasıl bir maddiyata sahip olacaksınız ki? Alın karşınıza adam akıllı konusun böyle cocukluklarla omur geçmez.

Benim arkadaşımı arayıp öyle kahkaha atma gibi bi durumum olmaz şu anda annemle bole kahkaha atarak konussam suç olur ki kaldı ko pek arkadaşım kalmadı sayesinde..kavga ederken tek dediğim artık bıktım pişmanım dedim çünkü gözlerinde li o ifade beni bitirdi

nasıl evlilik geçer bu adamla bilemem ama sizde bir müddet kendi gibi vurdumduymaz olsanız zamana bırazdaha bıraksanız

nasıl bir küslük bu ,adam geliyor şarkı söylüyor telefonunla oynuyor kapı çalıyor paramı var diyor bunları yaparken sana it muamelesi yapıyor adı küslük mü oluyor ...küslüğün sözlük anlamı bu değil ki sen adama hizmet ediyorsun hala ben ne anladım bu işten..adamın da işine geliyor işte mis gibi ...canı seni çektiği zaman ufak bir yalaklık yapar işini görür gene aynı sistemde küser temiz iş valla..

Esinizle aranizdaki saygi ve iletisim bitmis

Esinle konus dicem ama adam sana derdini bile anlatmamani söylemis Allah yardimcin olsun ..
Konuşmak mümkün değil kendi keyfi gelince öfkesi yatisinca sırnasir zaten ama o zman alıp karşıma konuşup ya düzeltelim karşılıklı hatalarımi zi yada bana imkan sağla boşanalim dicem

Sen mutsuzluktan yatak yorgan yatarken
O şarkı söyleyip tıraş mı oluyor
Çok ilginç..

Umursamaz çoğu , hadi barışmak için ilk adımı atmaz diyelim ama şarkı da neyin nesi

İşin zor sen niye kendini kısıtlıyorsunki evde ye iç tvni izle müzik dinle keyfine bak her zamankinde farklı davran
dertli olduğunu ona ihtiyacin oldugunu söylersen kendini vazgecilmez sanir.Bu ozguvenle sarki soyleyerek dolasiyor evin icinde baksana

nasıl evlilik geçer bu adamla bilemem ama sizde bir müddet kendi gibi vurdumduymaz olsanız zamana bırazdaha bıraksanız
Zaten öyle yapiyorum yine yemeğini yapıcam mesela iki gündür gelirken nr lazım diye aramıyor bende msj atmiyorum şu lazım diye o yüzden ili gündür ekmek ve su yok evde öyle yemek yiyor l..evde pek bişey de kalmadi.yine yemeğini yapıp aksma geldiğinde yine yaticam

kesınlıkle.kesınlıkle ve kesınlıkle..

bugünden başlayabilirsin bence kendini eğlence yarat ve mutlu olucağını hisettirecek şeyler yap
umursama artık umursazsan sen bitersin

Dedim ya dediğinin aksini yapsam daha büyük olay olur..dün aksam tek kelime etmedim..canı beni istediğinde ki benim artık canom onu istemiyor ya oturup konuşalım herkes hatasını kabuk etsin yada ben imkanlarını sağlayınca yolunuzu ayırır dicem

Sen mutsuzluktan yatak yorgan yatarken
O şarkı söyleyip tıraş mı oluyor
Çok ilginç..

Umursamaz çoğu , hadi barışmak için ilk adımı atmaz diyelim ama şarkı da neyin nesi
Hep öyle benim çok ilginç bi eşim var normalde de evde şarkı söyler iyiyken ama suan bilerek yaptığınin farkındayım

Aynen öyle eşim benim ona muhtaç olduğumu düşünüyor o olmasa kimse beni takmazmis kendi ailem bile ezermis beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…