- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi aklikarisik
-
e daha kötü olsun ne olacak böyle hiçbir işini halledemezsin arkadaşım yaşında küçük değil ki,bilmen lazım..korktuğun ne sana şiddet uygulama ihtimali mi ,?Dedim ya dediğinin aksini yapsam daha büyük olay olur..dün aksam tek kelime etmedim..canı beni istediğinde ki benim artık canom onu istemiyor ya oturup konuşalım herkes hatasını kabuk etsin yada ben imkanlarını sağlayınca yolunuzu ayırır dicem
Almaz kölesi yim ya ben vereceğim bende sanırım artık daha fazla kavga etmek istemediğim için yemeğini önüne koyup giip yatıyorumSen niye yemek veriyosun konuşmuyosunuz madem
Kalksın alsın
Şarkı söyleyeceğine
Aynen öyle eşim benim ona muhtaç olduğumu düşünüyor o olmasa kimse beni takmazmis kendi ailem bile ezermis beni
Sabah kahvaltı vermeyince bişey olmamış meselaAlmaz kölesi yim ya ben vereceğim bende sanırım artık daha fazla kavga etmek istemediğim için yemeğini önüne koyup giip yatıyorum
Evet şiddet uygulama.. halledemiyorum zaten.. ben suan eminim sabah kahvaltı hazırlamiyorum ya iyi olursak bana diyeceği kavga bile etmiş olşak hazırlamak zorundasine daha kötü olsun ne olacak böyle hiçbir işini halledemezsin arkadaşım yaşında küçük değil ki,bilmen lazım..korktuğun ne sana şiddet uygulama ihtimali mi ,?
sen okumadın mı?bir mesleğin yok ..ailen çok mu kötü insanlar ..eve dönsen baban anan söver mi döver mi?böyle bir şerefsizle aynı evde durmanın bir sebebi var mı kısacası?Evet şiddet uygulama.. halledemiyorum zaten.. ben suan eminim sabah kahvaltı hazırlamiyorum ya iyi olursak bana diyeceği kavga bile etmiş olşak hazırlamak zorundasin
Yani bugün yemeğimi yapıp evimi toplayıp güzel bi duş alıp güzel koku sürünüp kapıyı açiyim yemeğini veriyim gayet keyifli sonra alıp kitabımı çekiliyim odamaBugün farkli ol keyfine bak ve isin öyle olmadigini göster ona hiç acziyet belli etme insallah kurtarirsiniz evliliginizi
Yok sabah gazete alicak ya o yüzdenSabah kahvaltı vermeyince bişey olmamış mesela
Bi de bozuk para için niye geri dönüyo ? Maksat evde para bırakmamak mı
sen okumadın mı?bir mesleğin yok ..ailen çok mu kötü insanlar ..eve dönsen baban anan söver mi döver mi?böyle bir şerefsizle aynı evde durmanın bir sebebi var mı kısacası?[/QUOTEsebebi arkamda guvenecegim kimsem olmaması
Zaten öyle yapiyorum yine yemeğini yapıcam mesela iki gündür gelirken nr lazım diye aramıyor bende msj atmiyorum şu lazım diye o yüzden ili gündür ekmek ve su yok evde öyle yemek yiyor l..evde pek bişey de kalmadi.yine yemeğini yapıp aksma geldiğinde yine yaticam
Asla gitmez..bundan sonra ben ona karşı eski ben olamam.ve sanırım ona en çok koyucak durumda bu..bunu hissetmesini istiyrmsende onun sana davrandığı gibi davran bakalım hoşuna gidecek mi beyimizin
Yani bugün yemeğimi yapıp evimi toplayıp güzel bi duş alıp güzel koku sürünüp kapıyı açiyim yemeğini veriyim gayet keyifli sonra alıp kitabımı çekiliyim odama
Zaten evde gerckten pek bişey kalmadı ..evet Bizin sonumuz pek hoş gorunmuyrEvini sormayan adama ne yemeği yapacaksın
Bütün gün senin ne yediğini düşünmeyen adam zıkkım yesin
Yapma yemek falan, sorarsa evde bir şey kalmadı, sende sormadın de, zıbarsın yatsın
Ayaklarının üzerine basmaya bak, çalışmaya, kendini geliştirmeye uğraş, bu yolun sonu pek hoş görünmüyor
Normalde mesela ben asla onsuz yatağa gitmem bundan sonra iyi olursak sayet keyfin geldiğinde ben yatıyorum dicem illa onu beklemicem bişey alırken fikrini sormucam ben beğendim dicemEvet ama soyle yap yemegi kendin icin yapmissin o da nimetleniyor gibi goster hazirla sofrayi yemek hazir de birlikte yiyin konusursa konus.
Sonra kitabini alip odana cekilme gec salona ac tvini ayni ortami paylaş yani evin merkezine yerleş kasma rahatina bak biraz
Bende böyle yapmak istiyrm 3vliligimin sonu olsun veya olmasın ama ben yaşadığım günü kendime hiç kimse hiç bişey için zehir etmek istemiyrm ... ama ben böyle zAman larda sadce yatıyorumBen senin yerinde olsam tatlim hic ama hic umursamam kendimi guzelestirir herseye pozitif bakar evimi kendimi toparlar esin geldigindede hicbirsey olmamis gibi davran ama kendisiyle konusma kacan kovalanir er yada gec kafaso kurcalanir acaba ne oldu bu kadina diye sen takma kafaya saka yapma konusma kendisiyle o suan seni patlatacagina sen onu patlat bak bakalim nasilda arkanda kuyrk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?