Sen evlenmişsin ama evliliği kavrayamamışsın bence. Evlendikten sonra annen senin kime gittiğine neden gittiğine karışamaz. Ben kendi evliliğimden örnek vereyim mesela. Evlendiğim ilk zamanlar annem arıyordu, falan hasta ara, falan doğum yapmış ara, falancanın dıdısının dıdısı ölmüş başsağlığı ver diye. Birkaç kere kırmamak için üstelemedim. Sonra baktım ki ardı arkası kesilmiyor, anne dedim sen kendin için napıyorsan yap ben ne zaman müsait olursam o zaman ararım. Ayrıca sen bana bunları söylemek zorunda değilsin, ben zaten herkesle görüşüyorum, biliyorum havadisleri. Sen kendi ilişkilerini yönet, benimkilere karışma dedim. Net bir tavır ortaya koyduğum için bir daha yapmadı annem. Evime de karışmaya kalktı, dolaplarımı açtı baktı, evde ne var ne yok diye baktı, düzenime baktı, doğalgazım ne kadar kalmış diye bile baktı. Uyardım, uyarmak zorunda kaldım. Anne artık ben evliyim, bir mahremim var, ayrıca ev benim düzen benim dedim. Ben hala birlikte yaşadığımız zamanlardaki gibi hissediyorum kusura bakma dedi. Ama öyle değil, artık şartlar değişti dedim. Bu biraz mesafe koydu aramıza ama ben şikayetçi değilim. Herşeye karışan ailemle ben nasıl evliliğimi ve düzenimi benimseyebilirim ki? Evlenmek adı üstünde, bir evi, eşini, çocuğunu tüm sorumluluğuyla hayatına almak demek. Şimdi herşeyimi kendim yönetiyorum. Evimi, eşimi, ilişkilerimi. Yanlış da olsa doğru da olsa ben yapıyorum. Bu insana inanılmaz özgürlük ve özgüven veriyor. Bu açıdan bak derim ben