Evliliğimde Bitmeyen Sorunlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brn90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep bir umut işte eşim çok istiyordu belki bu çocukla daha da bize bağlanır dedim ama tam tersi oldu annesi sürekli manipüle ediyor diyorum ya.
Yıl 2026 hala şu zihniyet, inanılmaz ya. Kendiniz çukurun içindesiniz bir masumu daha çekiyorsunuz oraya. Bencilsiniz. Cocuklari bahane etmeyi de bırakın ya

Ayrıca siz nasıl okuyup ise giriyorsunuz 360 derece demek oldugun yere geri dönmektir, bir şey değişmez yani.

ben normal demiyorum şiddete, sadece pat diye çıkamıyorum taşınamıyorum birikmiş param da yok çok yeni araba almıştık birikimimi oraya aktardım demek istiyorum hani bedavaya çıkılmıyor ya kiraya, üstelik iki çocuk var hani, anlatamıyorum galiba, neyse.

Ne diyim. Umarım gününüzü toplarsınız. En azından tepki verirsiniz. Yok mu aynı şehirde aileniz falan ? Çıkıp gidin. Bir tepki verin yani

Bir de sakın hakaret ettim vurdu hak ettim diye düşünmeyin

İşte bundan sonra yolunuzu ona göre çizin, kimse size yarın gidin dava açın demiyor. Bu adamla olmaz belliymiş, niye birikiminizi verdiniz? Bundan sonra gelecek için para ayırın kenara ev tutup çıkabilecek, avukat tutabilecek kadar.

ay çok güzel bir yorum olmuş ya. ben bunu iki çocuğuyla boşanacak bir arkadaşa demiştim. neyse ki çocukları da yapmışsın bundan sonra böyle bir derdinde olmayacak diye hep olumsuz yorumlar birde bu yönden bakıp bakış açısını genişletmek lazım ama dimi olan olmuş artık

Burada boşan diyenler evli mi acaba çok merak ettim doğrusu özellikle çocuklu olan var mı acaba
Şu saçma salak soruyu sormayın artık vallahi deliriyorum ben sinirimden heee evli hepsi evli ne gibi bir fayda sağladı bu size memursunuz iki cocugunuz var dayak yiyorsunuz günün sonunda olay boşamak kolay mı çıldırıyorum artık sinirimden
Benim de iki çocuğum var altı aydır boşanma aşamasındayım değil dövmek elini bile süremez kırarım elini yaparım bunu kavga bile edemiyor benimle burda mecburen şu an bir aradayız sesini kıs otur diyorum maalesef işim yok deli gibi iş arıyorum ev bakıyorum sürekli günün sonunda biliyorum ki o işi bulucam yeni evime taşınıp misler gibi çocuklarımla yoluma bakicam dayak yediğiniz birine katlanma motivasyonunuz çocuklarım varsa o bahaneyi geçin o çocuklar o evde ne kadar sağlıklı huzurla büyüyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…