Evliliğimde Bitmeyen Sorunlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brn90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten tek kavgamız kayınvalide sorunsalı. Başka bir olayımız yok.
Kafanıza çok mu darbe aldınız? Kayınvalidenizden çok daha büyük bir problem şiddet görmeniz ama aynı kulvarda buluşabileceğimize inanmıyorum şu an sizinle çünkü sizin derdiniz gördüğünüz muamele değil adamın sizi sevip sevmemesi

Çocukların adaptasyon yetenekleri mükemmeldir. Bir süre sonra alışırlar. Tabii burada neye alışacaklarını seçmeniz gerek. Ya boşanmanıza alışacaklar ya da mütemadiyen dayak atan, şiddet faili bir babaya ve mütemadiyen dayak yiyip bunu da normalleştiren güçsüz bir anneye. Çocuğunuzun da rol modelini seçiyorsunuz. Kolaylıklar dilerim.

Peki yedi aylık 2.bebek neden?

Şiddet hep vardı derken adam evlendikten sonra gösterdi gerçek yüzünü, öncesinde kesinlikle yoktu. Evlendikten sonra 365 derece değişti.

Evlendikten sonra başlıyor şiddet evlenmeden önce kimse pata küte dalamıyor zaten. Eşiniz evliliğin en başından beri böyleymiş.

Cocuklarin arkasina saklanmayi birakin artik.
Cok salakca bir bahane
çok haklısınız, bitireceğim bu evliliği zaten ev bakmaya başladım iki gündür. insan emeğine yediremiyor sadece inanmak istemiyor bazı şeylere ama durum bu, zaten ağzıyla itiraf etti benim kıymetlim annem konuşursan karışırsan da dayak yersin diyor adam.

Ve siz hala tereddüt mü yaşıyorsunuz boşanmakla ilgili? Size böyle davranan adamın yanında büyüyen çocuklardan ne bekleyeceksiniz kime benzeyecekler sizce?

hep bir umut işte eşim çok istiyordu belki bu çocukla daha da bize bağlanır dedim ama tam tersi oldu annesi sürekli manipüle ediyor diyorum ya.
Bir adamın çocukla bağlandığı nerde görülmüş ya
Teşbihte hata olmaz kusura bakmayın ama eşeğimi sağlam kazığa bağladım diye daha da azıtır

5 yil flort var, sevgililik donemi var.
Bu 5 yilda kv tanima sansiniz hic olmadi mi?

hep geçer düzelir diye düşündüm işte. En başından belliydi kıskanç olduğu.

Bir adamın çocukla bağlandığı nerde görülmüş ya
Teşbihte hata olmaz kusura bakmayın ama eşeğimi sağlam kazığa bağladım diye daha da azıtır
evet sanırım tam olarak böyle oldu

Ablacım siz memursanız vay bizim memleketin ve kadınlarının haline.

Siz şiddeti çekiyorsanız , kocamı evime bağlarım kaynanadan ayırırım niyetiyle çocuk yapıyosanız diğerlerine saygı duymak gerekiyor sanırım. En azından cahil cühela onlar bilmiyor, normal diyebiliriz.

Ama cidden mi ya Allah aşkına hiç mi okumuyorsunuz psikoloji. Çocukların babaya düşkünlüğünün psikolojisini düşünüyorsunuzda şiddeti normalleştiren çocuk yetiştireceğinizi, saygısız adamın size olan davranışlarını rol model alacağını bilmiyor musunuz? Bir pedagog yardımıyla 3 yaşındaki çok rahat yeni düzene alıştırabilirsiniz diğeri zaten yeni koşula açmış olacak gözünü. Bence daha fazla büyüyüp idrak etmeye başlamadan onlar kesip atsanız bu kanserli hücreyi daha yerinde bir karar olur.

Adam derken? Adamlık sizin evdeki varlığın kapısının önünden geçmemiş. Bunu kendinize yapmayın. Gençlik hızla akıp gidiyor bu adamın elinde telef olursunuz. Günün sonunda da çocuklarınız yapmasaydın der.

Şiddet hep vardı derken adam evlendikten sonra gösterdi gerçek yüzünü, öncesinde kesinlikle yoktu. Evlendikten sonra 365 derece değişti.

o zaman aynı yere döner

Ben inanıyorum geçmiyor.
Eğitimim var diyen insan bile olayların içinde iken anlamıyor kendine ne yaptığını hep başkalarını suçluyor.
Hep şiddet vardı diyor mesela ama bir aksiyon almıyor falan ben inanıyorum yani niye inanmayalım?

evet maalesef bu arada şiddet hep vardı daha önce de polislik bile olduk kendisi ile ama tekrar bir araya geldik..Anlayacağınız hep bir umut diye diye beş yılı devirdik
ama bir cocugunuz 4 yasinda biri 7 aylik
yani biraz bile bile yapmissiniz
neyse, eskiden "ay keske cocuk yapmadan bosansaydin" fikri mantikli gelirdi ama otuzlarimin ortasinda dusununce aslinda cocukla ayrilmak da guzel. diger türlü yaş gecmeden, tren kacmadan anne olma arzusuyla yanlis biriyle nikah masasina oturmamaniz olasi ya da kirik kalple uygun birini bulamayip cocuksuz kalma ihtimali de kötü
o yuzden boyle anasinin kuzusu adami damizlik olarak kullandim diye düşün. hem memur, sizden nafaka kacirmak icin maasini dusuk de gosteremez .hakkin neyse onu alirsin.

benim kıymetlim annem konuşursan karışırsan da dayak yersin
Tedavilik vaka. Kadına el kaldıran elleri kırılsın ahlaksız herif.

Yontmaya çalıştınız şimdiye kadar ama maalesef boşa kürek çekmişsiniz. Umarım yaptığınız hataları tekrar etmezsiniz. Bu adamdan size eş olmaz. Hatta annesi ölse bile faturayı size keser. Bak istemiyordun anneme gitmemi şeklinde cümleler kurar da daha çok bilenir size.

Ancak nedense boşanacağınızı da düşünmüyorum.

Dayaktan sonrasını okumadım maalesef.Olay orada bitmiştir.

Kendisi ondan daha da cahilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…