Kamu kurumunda çalışıyorum eşimden dayak yiyorum çocuklarım için katlaniyorum. Fıkra bu kadar.
Üzülemiyorum bile böyle kadınların konularına ya
Yorumları okuyorum da çok şaşkınım heralde kimse bu tür (kaynana görümce vs) problem yaşamamış evliliğinde ama ya da evli değillerKendisi ondan daha da cahilmiş.
Tebrik ederim hiç kavga dövüşünüz olmuyorsa ne ala.Boşanın ama boşanamazsınız demi çünkü çocuklarınız annelerini döven bu muhteşem babaya deli gibi düşkün.
Ne güzel ileride siz de çocuklarınıza ben babanızdan dayak yiye yiye büyüttüm sizi dersiniz.
Bu arada evliyim çocuğum da var
Adam gibi adammış eşiniz gerçekten helal olsun. Bize denk gelmedi öylesi.3 çocuğum var değil vurmak elini kaldırmadı kaldırırsamda git benden seven adam kıyamaz o hadde geldiysem içimde bitmişsindir die evliliğin başında kendı demişti bilmem kaç seneler gectı üstünden
Eşimin evinde oturuyoruz çünkü, bu durumda benim gitmem gerekiyor.Niye siz ev arıyorsunuz? Kendisi gitsin, darp raporu alıp uzaklaştırma alamadınız mı? Annesinin evi varmış gitsin orada kalsın.
Elbette ki tartışmalarımız oluyor ama kavga etmedik inananır mısınız eşimin sesinin yükseldiği bile çok çok nadirdir.Yorumları okuyorum da çok şaşkınım heralde kimse bu tür (kaynana görümce vs) problem yaşamamış evliliğinde ama ya da evli değiller
Tebrik ederim hiç kavga dövüşünüz olmuyorsa ne ala.
Adam gibi adammış eşiniz gerçekten helal olsun. Bize denk gelmedi öylesi.
İnanın çıkacağım evden ama orda bile çirkeflik yapacak eşyaların çoğu bana ait ama hiçbirşey alamazsın diyor bavulunu alır çıkarsın diyor düzenimi kurmak da çok zamanımı alacak yedi aylık bebek için bakıcı bulmam gerekecek diğeri kreşte zaten araç almam gerekecek yeni doğum yaptım sayılır gece uykularım bölük pörçük kafam allak bullak kendimi toparlayamıyorum ama en önemlisi kafamda bitti bu evlilik sadece resmi olarak boşanması kaldı onda da iyi bir avukat tutmam lazım yoksa madden bir birikmişim yok aracı ortak almıştık ama tabi bunlar şimdilik kendisinde kalır ben epey bir zorlanağım bu süreçte herkes boşan çık yazmış ama işte o iş pat diye olmuyor ben tek değilim iki çocuğum var yeni düzen kuracağım bu pahalılıktaElbette ki tartışmalarımız oluyor ama kavga etmedik inananır mısınız eşimin sesinin yükseldiği bile çok çok nadirdir.
Ne zannediyorsunuz herkesin dayak yediğini falan mı?
Ama öyle değil işte ha oldu vurmaya yeltendi eşim bakın vurdu demiyorum o saatten sonra eşim olmaz zaten kendisi .
Benim de abarttığı ı düşünüyor arkadaşlarım biliyor musunuz o yüzden buradaki yorumlara şqşırdım biraz herkes boşan demişOncelikle intihar dusunceniz hic saglikli degil. Bu anlattiginiz durumda da akla gelebilecek bir sey degil. Sadece bu konu icin mutlaka profesyonel bir destek almanizi oneririm.
Esinizle olan iliskinize gelince, kök ailesi icin kendi ailesini bu duruma getiren erkegin ne yazik ki hic ama hic ama hic cozumu yok. Burada devam edip etmeme opsiyonunuz var sadece. Ben bu hususta kitap yazabilirim, duzeltmeye calistica da daha da garip bir hal alacaktir. Varsayalim bosandiniz, bu yapida bir erkek asla pisman olmayacak gidip mutlu mutlu annesiyle yasamaya baslayacaktir.
Siddet konusuna gelince, toplumumuzda bu sorunu yasayan ve kabul eden o kadar cok kadin var ki, akil tutulmasi yasiyorum.. Beni bosanma adini atmama iten son hamlesiydi siddet. Bu kadar onur kirici, bu kadar asagilayici bu kadar tarif edemiyorum rezil bir sey daha yapamazdi bana. Gururum kabul etmedi, hazmedemedim. Sen kimsin, nesin, kim olursan ol, nasil bana el kaldirabilirsin??? Keske beni aldatsaydi ama elini kaldirmasaydi. Cok onursuz bir durum. Dayak yiyip o adama es gozuyle bakmaya devam eden insan insansa ben baska bir turum diyorum kendime.. Aylarca gururuma yediremedim. O andan itibaren uzaklastirma alip ertesi gun noterde aldim solugu.
Diyorum ya anlatmakla bitiremem ama bazi kadinlar bu durumla cok ok. Gozumun onunde bir ornek karsi komsum. Benim abarttigimi dusunuyor hatta.. O yuzden fazla uzatmak istemiyorum..
evliyim çocukluyum tek bir tokat atmayı bırak o el kalktığı an boşarım. Çocuğumu şiddet içinde büyütmem kendimede bu hakareti yaptırmam. Çocuklarınızı çok düşünüyorsanız önce şiddet gösteren bir adamdan kurtarın onlarıBurada boşan diyenler evli mi acaba çok merak ettim doğrusu özellikle çocuklu olan var mı acaba
Eşinizin huyunu bile bile 2. Çocuğu yapmayacaktınız çocuk kocayı eve bağlayıp evliliği düzeltmez.İnanın çıkacağım evden ama orda bile çirkeflik yapacak eşyaların çoğu bana ait ama hiçbirşey alamazsın diyor bavulunu alır çıkarsın diyor düzenimi kurmak da çok zamanımı alacak yedi aylık bebek için bakıcı bulmam gerekecek diğeri kreşte zaten araç almam gerekecek yeni doğum yaptım sayılır gece uykularım bölük pörçük kafam allak bullak kendimi toparlayamıyorum ama en önemlisi kafamda bitti bu evlilik sadece resmi olarak boşanması kaldı onda da iyi bir avukat tutmam lazım yoksa madden bir birikmişim yok aracı ortak almıştık ama tabi bunlar şimdilik kendisinde kalır ben epey bir zorlanağım bu süreçte herkes boşan çık yazmış ama işte o iş pat diye olmuyor ben tek değilim iki çocuğum var yeni düzen kuracağım bu pahalılıkta
neden böyle düşündüğünüzü hiç anlayamadım evet boşanacağım yaşım çok genç böyle bir ömür geçmeyeceğinin ben de farkındayım belki biraz süre alacak ama kesinlikle boşanacağım, bu evliliğin sonu bu.Eşinizin huyunu bile bile 2. Çocuğu yapmayacaktınız çocuk kocayı eve bağlayıp evliliği düzeltmez.
Ekonomik olarak özgürlüğü olan bir kadınsınız evet belki zor olur ama neden yapamayasınız.
Şiddet gördüğünüz bir evde duracağınıza biraz zorlanacaksınız ama şahsi fikrimi söylüyorum boşanacağınızı hiç düşünmüyorum
Umarım herşey gönlünüzce olur ve çocuklarınızla çok mutlu olursunuzneden böyle düşündüğünüzü hiç anlayamadım evet boşanacağım yaşım çok genç böyle bir ömür geçmeyeceğinin ben de farkındayım belki biraz süre alacak ama kesinlikle boşanacağım, bu evliliğin sonu bu.
eşimin öfke kontrol sorunu var, daha doğrusu ben bu yüzünü evlendikten sonra gördüm. terapiye de yanaşmıyor. kafa göz kırmalı bir şiddeti olmadı ama o el kalktı sonuçta, vurdu yani. onu yapan yarın kafa göz de kırar.evliyim çocukluyum tek bir tokat atmayı bırak o el kalktığı an boşarım. Çocuğumu şiddet içinde büyütmem kendimede bu hakareti yaptırmam. Çocuklarınızı çok düşünüyorsanız önce şiddet gösteren bir adamdan kurtarın onları
Problem yaşamak farklı dayak yemek farklıYorumları okuyorum da çok şaşkınım heralde kimse bu tür (kaynana görümce vs) problem yaşamamış evliliğinde ama ya da evli değiller
Tebrik ederim hiç kavga dövüşünüz olmuyorsa ne ala.
Adam gibi adammış eşiniz gerçekten helal olsun. Bize denk gelmedi öylesi.
Yav daha bebeğin çok küçük demek ki düne kadar sevisiyorsun ne boşanmasıneden böyle düşündüğünüzü hiç anlayamadım evet boşanacağım yaşım çok genç böyle bir ömür geçmeyeceğinin ben de farkındayım belki biraz süre alacak ama kesinlikle boşanacağım, bu evliliğin sonu bu.
düne kadar vurmamıştı ondan olabilir mi? yorum yapmış olayım diye yorum yapmayın rica ederimYav daha bebeğin çok küçük demek ki düne kadar sevisiyorsun ne boşanması
Daha önce de vurdu dedinizdüne kadar vurmamıştı ondan olabilir mi? yorum yapmış olayım diye yorum yapmayın rica ederim
sürekli kanlı bıçaklı yaşamıyoruz heralde biz de hanımefendi. yok daha düne kadar sevişmişsiniz bilmem ne yazmışsınız, son olay ipleri kopardı öncesi bu denli değildi.Daha önce de vurdu dediniz
15 yıllık evliyim, iki çocuğum var. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum 1,5 yıldır ramazanda 2 yıl olacak. Eşim dengeyi sağlayamadı arada kavgalarımız oldu ama hiçbir zaman el kaldırmadı, kaldıramaz da. Ben de ne kadar tartışsak da küfür hakaret etmedim sadece kendimi savundum. Hoşlanmadığım davranışlarını söyledim. Sizinki kabul edilebilir bir durum değil.Burada boşan diyenler evli mi acaba çok merak ettim doğrusu özellikle çocuklu olan var mı acaba
Son olay koparsa bu kadar ikilemde kalmazsınız üstelik memursunuz !sürekli kanlı bıçaklı yaşamıyoruz heralde biz de hanımefendi. yok daha düne kadar sevişmişsiniz bilmem ne yazmışsınız, son olay ipleri kopardı öncesi bu denli değildi.
ikilemde olduğumu kim söyledi? düşüncelerinizi merak ediyorum demek ikilemde kalmak mı?Son olay koparsa bu kadar ikilemde kalmazsınız üstelik memursunuz !
ben ettim, ettiğim için şiddet oldu zaten ama bu şiddeti gerekli kılmaz15 yıllık evliyim, iki çocuğum var. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum 1,5 yıldır ramazanda 2 yıl olacak. Eşim dengeyi sağlayamadı arada kavgalarımız oldu ama hiçbir zaman el kaldırmadı, kaldıramaz da. Ben de ne kadar tartışsak da küfür hakaret etmedim sadece kendimi savundum. Hoşlanmadığım davranışlarını söyledim. Sizinki kabul edilebilir bir durum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?