Evliliğimde çıkmazdayım

petunya66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
1
0
1
Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum siteyi bugün yazmak nasip oldu. 9 yıllık evliyim 5 yaşında ikizlerim var. Geçen hafta üzücü bir olay yaşadım eşimin aldattığını öğrendim. Kendisi de kabul etti hata yaptığını söyledi. Bizim ilişkimizde genel olarak ikizlerden sonra değişiklik oldu. İkizlerin bakımı konusunda ailelerimiz hep destekti. Bende yarım gün çalışıyorum zaten. Başlarda eşimde destek oluyor du özel sektörde çalışıyordu o süreçte.iş değişikliği yaşadı daha önce bosh servisinde çalışıyordu zorlanınca ayrıldı,emlakçılar ile anlaşıp ev alıp dizayn edip satmaya başladı.Bir süre iyi para kazandı fakat sonra işleri istediği gibi gitmedi şu aralar da boşta çalışmıyor. Şu iki yıldır evin tüm yükü üstü de.Eşimi yeteri kadar yanımda destek olarak göremiyorum. Akşamları dışarı çıkmaya başladı eve geceleri geldi arkadaş çevresi oluştu. İhanet konusunda da hata yaptığını söyledi ben böyleyim üstüme gelme şimdilik böyle dedi. Hiç birşey yapmak istemediğini yaşamdan zevk almadığını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çok acıyor affetmedim. Çocuklarımı düşünüyorum. Akışına bıraktım. Böyle nasıl yaşarım onu da bilemiyorum

Çok zayıf bir eşiniz var.
Ayrılmanız hakkında yorum yapmayacağım sizin bileceğiniz iş ama eşiniz dediğim gibi çok zayıf. İnsan biraz güçlü olur ayrıca zayıf, depresif diye kendinde aldatmayı hak görüyor. İğrenç bir durumda. Karakteri çok kötü ne yazık ki.

Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum siteyi bugün yazmak nasip oldu. 9 yıllık evliyim 5 yaşında ikizlerim var. Geçen hafta üzücü bir olay yaşadım eşimin aldattığını öğrendim. Kendisi de kabul etti hata yaptığını söyledi. Bizim ilişkimizde genel olarak ikizlerden sonra değişiklik oldu. İkizlerin bakımı konusunda ailelerimiz hep destekti. Bende yarım gün çalışıyorum zaten. Başlarda eşimde destek oluyor du özel sektörde çalışıyordu o süreçte.iş değişikliği yaşadı daha önce bosh servisinde çalışıyordu zorlanınca ayrıldı,emlakçılar ile anlaşıp ev alıp dizayn edip satmaya başladı.Bir süre iyi para kazandı fakat sonra işleri istediği gibi gitmedi şu aralar da boşta çalışmıyor. Şu iki yıldır evin tüm yükü üstü de.Eşimi yeteri kadar yanımda destek olarak göremiyorum. Akşamları dışarı çıkmaya başladı eve geceleri geldi arkadaş çevresi oluştu. İhanet konusunda da hata yaptığını söyledi ben böyleyim üstüme gelme şimdilik böyle dedi. Hiç birşey yapmak istemediğini yaşamdan zevk almadığını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çok acıyor affetmedim. Çocuklarımı düşünüyorum. Akışına bıraktım. Böyle nasıl yaşarım onu da bilemiyorum

Koy kapının önüne. Senin kazandığı parayı gitmiş başka kadınlara yediriyor. 2 yıldır iş bulamamış mı? Çocuklarını düşünsen bunu kapının önüne koyarsın, adam çocuklarınında hakkını yiyor. Sana da yazık, zamanına verdiğin emeklere hep yazık.

Affetmedim diyorsun da zaten eşinin de affet diye bi derdi yok. Ben böyleyim işine gelirse demiş yani aldatmaya devam. Bu şekilde mi yaşayacaksın? Çocuklarla senin boşanmamanın hiç alakası yok onları bahane etme. Adam zaten işsiz faydasız bütün yük sende. Boşanınca da şimdi yaptığı gibi alır iki sever merak etme. Hiç değilse sen mental olarak sağlıklı olursun.

Boşanmama bahanesi hep çocuklar oluyor zaten. Aldatılmayı sineye çekip oturacaksınız. Sorgulamayacaksınız. Boşanma gibi bir derdiniz yok. Kimse size aldatıldınız diye ah canım cicim demez boşan der

İhanet konusunda da hata yaptığını söyledi ben böyleyim üstüme gelme şimdilik böyle dedi. Hiç birşey yapmak istemediğini yaşamdan zevk almadığını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Sizce ne yapmanız gerektiği belli değil mi?
Ben böyleyim, sıkılırsam yine yaparım diyor.

Aldatan kendisi, hayattan da tat alamayan kendisi öyle mi? Paşama bak hele.....

İşsizlik ile aldatma arasında nasıl bir bağlantı var? Ben depresyondayken hep uyurum ben mi tuhafım acaba? Çocuklar ne alaka ayrılmamak için? Onu da anlamadım. Siz yapsanız ne tepki verirmiş? Hani adama muhtaç olsanız çocukları anlarım da. Çalışan sen, çocuk bakan sen. Depresyona o giriyor ve ne hikmetse aldatacak kadar iyi hissediyor ama iyi değil? Yersen.

ben böyleyim üstüme gelme şimdilik böyle dedi. Hiç birşey yapmak istemediğini yaşamdan zevk almadığını söylüyor.

ohh, ne ala memkleket.
ben böyleyim, aldattım sonra da aldatabilirim ama sen üstüme gelme.
merak ediyorum, acaba siz aldatsaydınız "o da böyle işte, üstüne gitmeyeyim" der miydi?
hiçbir şeyden zevk almadığı için zevk alacağı şeyler ararken mi aldatmış, sordunuz mu bunu?
affetmedim diyorsunuz ama akışına bıraktığınıza göre bir süre olayın soğumasına izin vereceksiniz.
bence de en doğru karar. hem üstüne de gitmemiş olursunuz böylece.

Back
X