biliyormusun ilk zamanlar hicbisey yapmamama ragmen kocam cok ilgiliydi. eve gelir gelmez ilk isi bana sarilirdi.usursem beni isitmaya calisirdi. yorgun olsada bana masaj yapardi. eliyle yedirirdi))) sonra yogun calismaya basladi, sorunlarimiz tartismalarimiz oldu. bu tum saydiklarim geride kaldi((( tabiki hala askim kuzum der. seviyorum der. istedigimi de yapar ona sozum yok. ama eski ilgisi yok.
bence tartısırken erkek her zaman daha hararetli oluyor.. kadının bıraz alttan alması hatta susması gerekli... çünkü kadın karsılık verdiği zaman kadın suçlu oluyor ... bu sefer erkek kadından kadın adamdan ozür beklıo.. ama kadın sustuğu zaman erkek pisman oluo 5 dk sona sona ve erkek ozür dılıo...
Sevgi...birbirini çok sevmek ve değer vermek,başka bir sırrı yok.Eğer karşılıklı sevgi varsa saygıda,ilgide,mutlulukta arkasından gelir.
bu da bişe aslında sizin adınıza güzel bir şey. ben şunu öğrenmek istiyorum aslında öyle çiftler var ki kocaam dedimi bin tane kocam karım dedimi gözleri ışıldıyan erkeler var bunun sırrı ne. ben bunu hep merak etmişimdir. mesela bir aile dostumuz vardı bize oturmaya geldiklerinde kocası ayakkabısını çıkarıp giyinmesine yardım ederdi. sırf karısı eğilip zahmet etmesin diye. ona çok sormak istedim fakat işte kimse anlatmıyor normalde pek böyle sırlarını. maşallah nazarım değmesin böyle çiftlerden görüşlerini bekliyorum. napıyorlar nasıl da bağlıyorlar eşlerini kendilerine :18:
ben de bunu bilmek istiyorum. Allah herkse guzel evlilik nasip etsin. evlilik cok yorucu bisey. bekarken nekadar rahatmis kafam...simdi oylemi... surekli dusune dusune kafayi yiyecam. sanirim kendini sevmek kendine saygi duymak lazim.
Benim eski sevgilim yani şimdiki nişanlım da ayakkabımı çözülünce bağlar, giymeme yardım eder, çantamı taşır.
Ayy yoksa ideal erkek mi
Evli değilim ama ben de izlenimlerimi yazayım.
1.Erkek konuştuğunda sen susmalısın ki sesler yükselmesin.
2.Tartışmadan sonra küslüğü uzatmamalısın. Uzattıkça sinirler artıyor ve iyice kinleniyorsun. (Bizim en uzun küslüğümüz 20 dakika= metro mesafesi kadar)
Benim eski sevgilim yani şimdiki nişanlım da ayakkabımı çözülünce bağlar, giymeme yardım eder, çantamı taşır.
Ayy yoksa ideal erkek mi
Evli değilim ama ben de izlenimlerimi yazayım.
1.Erkek konuştuğunda sen susmalısın ki sesler yükselmesin.
2.Tartışmadan sonra küslüğü uzatmamalısın. Uzattıkça sinirler artıyor ve iyice kinleniyorsun. (Bizim en uzun küslüğümüz 20 dakika= metro mesafesi kadar)
bu da bişe aslında sizin adınıza güzel bir şey. ben şunu öğrenmek istiyorum aslında öyle çiftler var ki kocaam dedimi bin tane kocam karım dedimi gözleri ışıldıyan erkeler var bunun sırrı ne. ben bunu hep merak etmişimdir. mesela bir aile dostumuz vardı bize oturmaya geldiklerinde kocası ayakkabısını çıkarıp giyinmesine yardım ederdi. sırf karısı eğilip zahmet etmesin diye. ona çok sormak istedim fakat işte kimse anlatmıyor normalde pek böyle sırlarını. maşallah nazarım değmesin böyle çiftlerden görüşlerini bekliyorum. napıyorlar nasıl da bağlıyorlar eşlerini kendilerine :18:
mutlu evliliğin sırrı önce saygı saygı olmayan yerde sevgi olmaz biraz da naz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?