Evliliğimde çok mutluyum diyenler sırrınız nedir?

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
393
4
96
Adana
evliyiz çok mutluyuz çünkü.... diyenler, evliliğinizdeki mutluluğunuzun sırrı ne? eşinize nasıl davranıyorsunuz? kocam her istediğimi yapıyor, eşim bana çok bağlı ve aşığız diyenler bunun sırrı ne? aşkınızı nasıl taze tutuyorsunuz? bunların sırlarını bizimle paylaşırsanız, evleneceklere ve evlilere deneyimlerinizi anlatırsanız, faydalı olacağını düşünüyorum. çünkü çok sayıda boşanmalar ve kötü giden evlilikler var.

biliyormusun ilk zamanlar hicbisey yapmamama ragmen kocam cok ilgiliydi. eve gelir gelmez ilk isi bana sarilirdi.usursem beni isitmaya calisirdi. yorgun olsada bana masaj yapardi. eliyle yedirirdi))) sonra yogun calismaya basladi, sorunlarimiz tartismalarimiz oldu. bu tum saydiklarim geride kaldi((( tabiki hala askim kuzum der. seviyorum der. istedigimi de yapar ona sozum yok. ama eski ilgisi yok.

bence tartısırken erkek her zaman daha hararetli oluyor.. kadının bıraz alttan alması hatta susması gerekli... çünkü kadın karsılık verdiği zaman kadın suçlu oluyor ... bu sefer erkek kadından kadın adamdan ozür beklıo.. ama kadın sustuğu zaman erkek pisman oluo 5 dk sona sona ve erkek ozür dılıo...

Sevgi...birbirini çok sevmek ve değer vermek,başka bir sırrı yok.Eğer karşılıklı sevgi varsa saygıda,ilgide,mutlulukta arkasından gelir.

bu da bişe aslında sizin adınıza güzel bir şey. ben şunu öğrenmek istiyorum aslında öyle çiftler var ki kocaam dedimi bin tane kocam karım dedimi gözleri ışıldıyan erkeler var bunun sırrı ne. ben bunu hep merak etmişimdir. mesela bir aile dostumuz vardı bize oturmaya geldiklerinde kocası ayakkabısını çıkarıp giyinmesine yardım ederdi. sırf karısı eğilip zahmet etmesin diye. ona çok sormak istedim fakat işte kimse anlatmıyor normalde pek böyle sırlarını. maşallah nazarım değmesin böyle çiftlerden görüşlerini bekliyorum. napıyorlar nasıl da bağlıyorlar eşlerini kendilerine :18:

ben de bunu bilmek istiyorum. Allah herkse guzel evlilik nasip etsin. evlilik cok yorucu bisey. bekarken nekadar rahatmis kafam...simdi oylemi... surekli dusune dusune kafayi yiyecam. sanirim kendini sevmek kendine saygi duymak lazim.

evet susmak çoğu zaman iyi oluyor. ama yinede yeterli değil. susuncada erkek üstüne gelebiliyor. çıldırtabiliyor çoğu zaman.

Sevgi...birbirini çok sevmek ve değer vermek,başka bir sırrı yok.Eğer karşılıklı sevgi varsa saygıda,ilgide,mutlulukta arkasından gelir.

evet madamiks sevgi saygı çok önemli. ben şunu öğrenmek istiyorum kadınlığı kullanmak diye bir söylenti var. bu anlamda şunu sormak istiyorum. çok zor bir erkeği bile yola getiren kadınlar vardır ki burada da olduğuna eminim, onlar bunu nasıl başardılar. ne yaptılar? ben bir türkü kadın olamadım. güzelim, gencim ve oturup kalkmasını ortamda nasıl davranılmasını gayet iyi bildiğimi düşünüyorum. fakat eşime bir türlü yaranamadım. sürekli bir kusur buldu sürekli suçladı. neticede ayrılık oldu. ama bunun üstesinden gelen birileri vardır. bunu nasıl yapıyorlar? gerçekten çok merak ediyorum.

Benim eski sevgilim yani şimdiki nişanlım da ayakkabımı çözülünce bağlar, giymeme yardım eder, çantamı taşır.
Ayy yoksa ideal erkek mi

Evli değilim ama ben de izlenimlerimi yazayım.
1.Erkek konuştuğunda sen susmalısın ki sesler yükselmesin.
2.Tartışmadan sonra küslüğü uzatmamalısın. Uzattıkça sinirler artıyor ve iyice kinleniyorsun. (Bizim en uzun küslüğümüz 20 dakika= metro mesafesi kadar )

ben de bunu bilmek istiyorum. Allah herkse guzel evlilik nasip etsin. evlilik cok yorucu bisey. bekarken nekadar rahatmis kafam...simdi oylemi... surekli dusune dusune kafayi yiyecam. sanirim kendini sevmek kendine saygi duymak lazim.

kendini beğenmek sevmek yetmiyor malesef ki evlilikte. ben özellikle kendimle çok barışık biriyim. ama eşim bir türlü benimle barışık olamadı. ilk başlarda deliler gibi aşık olan sabahlara kadar konuşan koca gitti. beni umursamayan, ortamda hesaba almayan, evde yüzüme bakmayan bir koca olup çıkmıştı. ben başaramadım.

evet canım şimdi ideal erkek gibi görünüyor inşallah evlendikten sonra da böyle devam eder. evlilik biraz daha farklı oluyor sanırım. mutluluğunuz daim olsun

canım o ayakkabı bağlama çanta taşıma ewliliğin bi kaç ay sonrasında bitiyo benim eşimde öyleydi ama sonra değişiyo hasta olunca gider çorba yapardı meyve yedirirdi kendi elleriyle inan beni yürürtmezdi bile aşağıya solona kucağında taşırdı hastasın diye şimdi yine bakar sağolsun çoraplarımı bile gitydirir ama eski o ilk ilgilendikleri gibi olmuyo malesef sordum eşime neden diye biraz önce o zaman yanımda ilk hasta olmuştun diyo... ne alakaysa ya bide iş güç yoruluyolar haliyle kolay değil erkek olupta dışarda çalışıp para kazanmak ben çalışmıyorum eşim bize bakıyo ama tabi çalışan bayanlar içinde zor ...

canım allaha şükür bizde çok mutluyuz çünkü eşim çok allttan alan sabırlı bi insan 3 yıldır ewliyiz bir kere bile bana kavga çıkarmamıştır..ben çıkardım tabi malesef..

2.5 yıllık evliyim ve sanırım şanşlı kesimdenim. Bana karşı duyguları değişmeyen ama istemediğim şeylerini zamanla(kısa sürede değil) değiştirebildiğim bir eşim var. Hiç tartışmıyoruz tartışıyoruz ama ben tartışırken bile mutluyum onunla. Mutlu evliliğin sırrı bence karşılıklı koşuna bilmek ve duyguları, isteklerini iyi ifade edebilmek aynı zamanda ısrarcı olmamak. Şuan için çalışmayıp evde durduğum için biraz problem çıkartıyorum ama eşim durumumun farkında Allah tan da mutluluğumuzdan bir şey eksilmiyor...:nazar:

en başta şunu söyeyim eşim işten geldiğinde benim canım başka şeylere sıkkınsa bu yüzüme yansıyor tabi gülemiyorum neşelenemiyorum ozamnda ev cenaze gibi oluyorr aynısı eşim içinde geçerli onunda canı sıkkın olsa atynı şekil oluyor karşılıklı sevgi saygıı güler yüzz olursaa evlilik güzell devam eder kadında olsa erkekte olsa nasıl evt yaparım kelimesine alışıyorsa hayırada alışmalı evet 4 dörtlük deil kimse ufakta ama sorunlar oluyor büyükte tartışmalar hakaret boyutuna gelmemeli kırdığında özür dilemsini bilmeli

yaza evliliğimizin 6. senesine giricez inşallah.kayınvalide-kayınpeder-görümce sorunlarına karşı ve (normal sorunların çok üstünde,çok sıkıntı vermelerine rağmen ), evliliğimizi ilk günkü gibi aşkla,sevgiyle yaşatabiliyoruz çok şükür.
.bunun tek sırrı herkese-herşeye karşı hep yanyana tekyürek olmaktan geçiyor...başbaşayken fikir ayrılıklarımızı konuşuruz ama ne olursa olsun başkalarına karşı birbirimizi destekleriz...birbirimizi mutlu etmeye çalışırız...basit şeylerden mutlu olmayı biliriz
mesela ben onun sevdiği yemekleri zevkle pişiririm,masalar kurarım ve bundan çok memnun olur
eşimde sağolsun her zaman herşeyimle ilgilenir...ben biraz fazla nazlı ve kaprisli olmama rağmen beni çeker....her evlilikte olan kavgalarımız da olur ,hatta bazen fırtınalar da kopar evde ama çok kısa sürer.uzatmayız ve aslaaa küs kalmayız.gönül alırız

ben 7,5 yıllık evliyim eşimle tanışalı 12 yıl oldu.bizim ilişkimizde tartışmalar oluyor elbette ama asla hakaret içeren sözler kullanmıyoruz.bir de tartışma yani aslında benim ki fikir ayrılığı konusunda asla ses yükseltmeyin.ses yükseldikçe iş çirkinleşir sonra siz barışırsınız ama hiç kimse o sesleri unutmaz.ayrı kişilikler olduğunuzu kabul edin karşı tarafı zorlamayın güzellikle tatlı dille istediğinizi yaptırmaya çalışın.isteklernizi beklentileriniz hakkında sakin bir şekilde konuşun.bir taraf sinirliyse diğer taraf susmalı sakinleşince konuşmalı.tartışmaları büyütmeyin yatağa küs girmeyin.sevginizi dile getirin onu memnun edecek şeyler yaparak sevginizi gösterin.erkeklerin çoğu nasıl sevgi gösterceğini bilmez onun için sabredin sevgi nasıl gösterilir öğretin.

konu 2. sayfada tıkanmış
valla benimde eşim ii ama ailesi olmasa daha ii
bence mükemmel erkek yok hepsi ana kuzusu

EŞİNİZİ ANLAMAK EN AZINDAN ANLAMAYA ÇALIŞTIĞINIZI GÖSTERMEK,KAPIDAN GİRER GİRMEZ DIR DIR KONUŞMAYA BAŞLAMAMAK GELDİĞİNDE GÜLÜMSEYEREK KARŞILAMAK İÇTEN BİR HOŞGELDİN DEMEK ŞEFKATLE SARILMAK ( EŞİM ŞİMDİ BÜTÜN YORGUNLUĞUM ŞİMDİ GEÇTİ İŞTE DER HER ZAMAN MONTUNU FALAN ÇIKARIRKEN KAPIDA ) YEMEĞİNİ YESİN ,RAHATLASIN KAHVESİNİDE VERİN ELİNE OTURUN YANINA ONDAN SONRA İSTEDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN ŞIMARIN AMA ADAM ÖNCE BİR RAHATLASIN.....
KENDİNİZİ ONUN YERİNE KOYMAYA ÇALIŞIN ....YERİ GELDİĞİNDE TAVRINIZI KOYMAYI BİLİN AMA YERİ GELDİĞİNDE DE ŞEFKATİNİZİ ESİRGEMEYİN DENGEYİ KURMAYA ÇALIŞIN,KENDİNİZİ SALMAYIN KENDİNİZİ SEVİN BAKIMLI OLUN ,EVLİYİZ DEĞİL BİZ HALA SEVGİLİYİZ HAVASI OLSUN HAYATINIZDAZAMAN ZAMAN NEFES ALMASINA KAFA DAĞITMASINA İZİN VERİN ,SIK BOĞAZ ETMEYİN ...ZATEN SİZ GİT DESENİZDE SİZ ONA HUZUR VERDİKÇE O SİZİN YANINIZDAN AYRILMAK İSTEMEYECEKTİR,ONU DİNLEYİN DÜŞÜNCELERİNE ÖNEM VERDİĞİNİZİ HİSSETTİRİN ...YANINDA OLDUĞUNUZU BİLSİN...EN ÖNEMLİ ŞEYDE SAYGIDIR EVLİLİKTE..SAYGI VARSA HERŞEY GELİR ARDINDAN ...AİLESİNİ KÖTÜLEMEYİN ,BİZ EVDE ADLARINI BİLE ANMAYIZ SİZ KENDİ YUVANIZA BAKIN BAŞKALARI DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI .........
HAAA ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ HEP BİZMİ YAPICAZ BUNLARI...TABİKİ HAYIR BUNLARI YAPINCA ZATEN KARŞILIĞINI ALACAKSINIZ EMİN OLUN ...ERKEKLERDE BİZİM GİBİ İLGİ İSTİYORLAR,ANLAYIŞ SEVGİ BEKLİYORLAR .....BİZİM SIRRIMIZ BUNLAR ÇOK ŞÜKÜR EVLİLİĞİMİZİN 4. YILINDAYIZ 6 YILDIR BERABERİZ KALBİMİZ İLK GÜNKÜ GİBİ ÇARPIYOR BUNU BUGÜN ONU BEKLERKEN DAHA İYİ ANLADIM ....ONUNDA BANA GELİŞİ SARILIŞI ÖZLEDİM DEĞİŞİ KARŞILIĞI OLDUĞUNU GÖSTERDİ BANA .....KORKMAYIN KÖTÜ ÖRNEKLERİ GÖRÜNCE ,MUTLU EVLİLİKLERDE VAR İNANIN ALLAH HEPİMİZE MUTLU EVLİLİKLER NASİP ETSİN BENDEN BU KADAR

bu tarif azıcık bana uyuyor.ben kısaca anlatayım yaptıklarımı.bazen ona en sevdiği yemeği yapıp bu senin için yaptım aşkım diyorum.sadece evde otururken bile bazen süslenirim ve onun için yaptığımı söylerim.odadan mesela çıkar dış fırçalamaya ben hemen üstümü değiştirim :)) onun için yaptığımı söylerim erkeklerinde bize benzer yönü var biz nasıl bizim için birşey yapmalarını bekliyorsak onlarda bekliyor.oyunlar oynayın iddiaya girin kaybedene ceza verin.evliliğinizi tatlandırın.her hangi bir şeyi bile şikayet ederken önce cilve yapın.ayak masajı yapın siz yapınca oda size yapabilir.bir yerinin ağırıp ağırmadığını sorun.ağıran yeri ile ilgilenin.bu yaptıklarınız sizden hiç birşey kaybettirmez.sürekli yakın temasta kalın.bulduğunuz her fırsatta ona dokunun sizden ayrı yaşayamaz hale getirin :))))

mutlu evliliğin sırrı önce saygı saygı olmayan yerde sevgi olmaz biraz da naz tabiki

evet işte tam bunu soruyorum. ''naz'' bunu nasıl yapıyorsunuz. erkekler nazlı cilveli kadın gibi kadın istiyorlar karşılarında. ama fazla nazda aşık usanırır. bunun dozunu nasıl ayarlıyorsunuz. yada başka yöntemleri olanlar varmı? sırf sevgi saygıyla da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…