Evliliğimde çok mutluyum diyenler sırrınız nedir?

ben bunun insanın doğasından kaynaklandığına inanıyorum. bizide görenler hayret ederler bu nasıl bir aşk diye.. ama inanın bir çaba harcamıyoruz kendiliğinden oldu. ben pek değilde , eşim çok pozitiftir, incedir.. kazandı kalbimi. o öyle olunca bana da ya sevmek, ya da sevmek düşüyor..

valla şöyle bir etrafıma bakıyorumda kuzu gibi adamlar dört dötlük aa ne güzel böyle erkektemi varmış diyosun karısına bakıyosunki afedersiniz it gibi çemkiriyo adama,başka bir kadına bakıyosun oda dört dörtlük ne iyi insan diyosun onuda kocası ilgisiz,maço,hödük bişey ben anlamdım bu işi.bişeyin olması için illa öylemi olmak gerekiyo bi taraf yaklaştıkça diğer taraf kaçıyo gibi sanki.

tatlı dil ve nezakette çok önemlidir, her iki taraf içinde geçerli.

tripoli evet temas çok önemli değilmi. yani işten eve geldiğinde ayrı koltuklarda değilde yanyana oturmak. bu da önemli hemde çok.
varmı başka arkadaşlar şöyle kocayı deli divane eden

Canim benim,Evlilik uzmanlari arastirmislar ve evlenmeden evvel kendileriyle barisik mutlu insanlarin evlendikten sonrada mutlu yuvalar kurduklarini tesbit etmisler.Sorumluluk tasiyan,kendini gerceklestirmis,anne ve babasi mutlu bireyler evlendiklerinde daha mutlu olmuslar.Aslinda insan icinde tasidigi mutlulugu karsisindakine verebilmeyi evlilikle basarmistir.insanin oldugu her yerde problem vardir ayni anne babadan olan kardeslerimizle bile tartisiriz.SIKINTILARINI cozmeyi ailesinden ogrenirler.Birde hicbir cinar disindan bakildigi gibi saglam degildir.Kadinlarin kimi inatci kimi yalanci kimi el ne derci oldugundan bize hep mutluluklarini anlatirlar mutsuzluklarini asla anlatmazlarki karsiya malzeme vermemek isterler.Siz sorunlarinizi anlatirsiniz ama karsinizdaki Ay sekerim esim beni soyle sever boyle el ustunde tutar v.s.Ben bunlara his inanmam!!!Bir yerde bir abartma varsa cogu yalandir,hayaldir,havadir.Gercekci insanlari severim.Bazisi hayal aleminde yasar esi aldatir.Canim gonul eglendiriyor der.Bazisi adam eve gelir bir hos kelam etmez ama size anlatirken Ballandira ballandira anlatir sanki sen incindikce Sadistce zevk duyar ya da cahilliginden yapar Allah bilir.Hayatta insanin basina hersey her zaman gelebilir.Kocayada cocuga da kefil olunmazmis.Asla benimki yapmaz dememek lazim.Adam zaten"ADAM"sa esine de deger verir evlatlarina da ama Kagit helvaysa bir yagmurda erir gider.KADINI Kocasi Rezilde Eder Vezirde.Nice yataklarini bile kaldirmayan bayanlarin kocalarinin hayatim aman sen yorulma ben suppururum evleri ,utumude utucuye veririm tatlim Karnin acikti mi su yerin yemegi enfes seni o mekana gotureyim mi???dedigini ....devam edecegim

çok teşekkürler güzel açıklamışsınız mutluluğunuz daim olsun

evet. mağazada geçen rastladım bi tane bayana, kadın kocasını bakışlarıyla yönlendiriyordu. benim de dikkatimi çekti. tezgahtar birşeyler gösteriyor bayana yanındaki adam kadının gözlerinin içine bakıyor canım gülüm bilmemne kadın da bir havalarda kapris falan :)) dedim ki kendi kendime yahu benim kocam dışarı bir yere çıktığımızda hadi 2 saat limitin var yap alışverişini dönelim derdi. dışarı çıktıkmı yüzü asılır bir tripler havalar sormayın. onunla bir yerlere gitmek bile işkenceydi. hatırladıkça iyiki bırakmışım diyorum :))) bendeki eksikliği çözmeye çalışıyorum bir bakımada.

ah ben bunu bir defa yaşadım. eşimle kayınvalidemlerde tartışmışız odada yine eşim herkese yansıttı olayı evde teyzeleri vardı. ben odada ağlıyorum. geldi teyzesiyle kocası biz böyle değiliz dimi hayatım diye birbirlerine bakışıp gülüştüler. işte o zaman herşeyi bırakıp kocama beni bu hale düşürdüğü için lanet edip çıkıp gidesim gelmişti. neyse konu dışına çıkmayayım. nitekim ben başaramadım. başarılı olanları da tebrik ediyorum. aslında başlık daha çok şu şekilde olmalıydı kötü kocanızı nasıl yola getiridiniz.

Kadini Kocasi Vezirde eder Rezilde!!!Ayni sey karsidaki icinde gecerlidir.Bu yazdiklarinizin tamamini esine eksiksiz yaptigi halde hala asagilanan,dayak yiyen,evinden atilan bir suru kadin biliyorum.Elmasin degerini Sarraf bilir.Camci bilemez.Elmas gibi nice Kadinlar Kadir kiymet bilmeyen erklerin elinde heba olup gidiyor.Tamamen bakis acisiyla ilgili...DAIMA BARDAGIN BoS KISMINI GorMEK isteyene DoLU KISMINI Gosteremezsin.Cok sevdigim ve kullandigim bir soz var"SEVMEK ISTEYEN SEBEPLER BULUR,SEVMEK ISTEMEYEN BAHANELER UYDURUR!!!!!!BAKIS ACISI SEVGILERIMLE ALLAH TUM SIKINTIDAKI INSANLARIN SIKINTISINI GIDERSIN BU CUMA AKSAMI...

YILLAR önce ikbal Gurpinarda izlemisti TRT de kadinin biri esim bana helikopterden yuzlerce gul attirmisti dedi waaaw studyodaki kadinlar hayranliklarini belirttiler ne kadar sansli biriymissin falan.Fakat kadin devaminda da ama meger benim esim beni aldatiyormus ve sevgilisinede evvel ayni jesti yapmis deyince studyodakiler sok olmustu.Diyecegim insanin parmak izleri nasil farkliysa eslerinin mutlu oldugu konularda farklidir.Kimi erkek disiligini vurgulayan kadinlardan hoslanir kimi spor giyinenlerden...Kimi ev baklavasindan nefret eder(mesela esim) kimi bir teppsiyle yer.Kimi sahanda yumurta kirsan hanim eline saglik der (Bitanecik BABAM) Kimi su boregi ellerinle acsan eline saglik demez(Kayinbabam)...Saygi hak edilir.Saygisiz bir adama istedigin kadar saygi duy BECERIKSIZLIK SANIR,PISIRIKLIKLA KARISTIRIR HASILI KELAM GUZELIM...

sağol canımsende çok mutlu ol inşallah .........demek istediğim aslında evlilik karşılıklı anlayış saygı ,sevgidir......mutsuz olanlar olduğu kadar mutlu olanlarda var .......kötü örnek görünce evlilikten korkan çok bayan var ...bilsinlerki iyilerde var evlilik kumar işi sonuçta kimsenin içi bilinmez
ben bu konuda şanslıyım çok şükür ......
şimdi şunu diyenlerde var yok canım böyle evlilik olamaz ,mutluymuş gibi yansıtılıyor yada hayali v.s...
mutsuz kadın yakınır eşinden ,evliliğinden haliyle paylaşır,ama mutlu kadın amanda çok süperiz şöyleyiz böyleyiz demez ...desede inanılmayacağını bilir ! çünkü diğerleri mutsuz ve bezgindir evlilikten... seninkininde uydurmaca olduğuna inanır çünkü buna inanmak ister seninde aslında mutsuz olduğunu düşünürki .! yanlız olmadığını,aslında herkesin mutsuz olduğunu düşünüp kendini az da olsa rahatlatabilsin olay budur!ben soruldu diye cevap verdim ....

kocasından memnun olan hanımlara nazar değmesin, memnun olmayanların kocaları da tez vakitte akıllansın yarebbiim

evlilik kumardır bence.

mutluluğun sırları ise ;

1) kavgaları uzatmayın, kim haklı çokda önemli değil aslında
2) herşeyi ailelerinize yetiştirmeyin
3) bilinki artık o sizin aileniz her zaman yanınızda olan o olacak
4) sevginizi gösterin, öpün, sarılın, mesajlar atın, "özledim" deyin, sarılmadan uyumayın, tv izlerken yakın olun
5) naz yapın, çocuklaşın
6) gaza getirin :)))

Son düzenleme:

konunu hatırlıyorum....
bu topiğide sürekli takip etcem.faydalı şeyler yazmış arkadaşlar.hepsine tşklerr..

evet bncede herşeyi hemen ailelere sölemiceksiniz.
ne oluyoo annenizz üzülüyo
siz iki dk snra kocanızlaaa barışıyorsunuzz.

bide erkek kızdığı zaman cevap verir sürekli dırdıra devam ederseniz kaybeden siz olursunuz.

he 4 4 lük evliliğimmi var hayırr
kimseninkide olamaz.
ama yinede çok şükür büyük sorunlarımız yok.

Yine sevgi diyeceğim,eşiniz sizi sevmiyormuş demekki.Bunun ,kadınlığını kullanarak üstesinden gelen olduğunu düşünmüyorum,sevgi yoksa ne yapılırsa yapılsın eninde sonunda o evlilik biter,bitmezsede kadın kabullenip,sineye çekiyordur.Çünki adam karısını sevmiyorsa ya aldatma olacaktır ya ilgisizlik ya kaba hareketler...Birbirini seven eşlerde sizin bahsettiğiniz sorunların olacağını düşünmüyorum.

Cok mutlu bir evliligim var ve 10 senedir evliyim.
Sirrim su:
- erken yasda evlenmedim
- evlendigimde ayaklarimin üstünde durabiliyordum, meslegim cebimdeydi.
- cok sevdim ( ama en cokda karekterini sevdim: dürüst, az ve öz konusan vs. vs. )
- gelinligim böyle olsun, dügünüm söyle olsun, su kadar altin takilsinla gecirmedik zamanimizi, sadece önemli olan seye baktik, oda ikimizdik.
- realist olmak cok büyük avantaj, yani ne önemli ne önemsiz hayatta?
- ana kuzusu degil, daha cok hanimin kuzusu gibi, kim ne derse desin neticede illaki benim söyledigim söz onu rahatlatiyor. Bende öyleyim ona ama.
- bu hayatta huzuru tek buldugum yer, esimin yani. Bunuda o hissediyor.
- aslinda disarida cok güclü bir kadin ama evde kocasinin göbegine basini yaslayip tv seyreden birisiyim iste. Belki sirrim bu: derin sevgi....derin saygi....ve sadece ikimiz.....

Hayatta herseyim kötüydü ama meslek ve es seciminde tam 24`den vurdum, zaten hayatta önemlide olan bu ikisi. Yani es ve is secimi, gerisi gelip gecici, yaralar kapaniyor.

6.5 aydır evliyim ama evliliğimizin öncesinde de uzun zamandır tanıyorduk birbirimizi..ben kaprisli sürekli sorun çıkaran bir kadın olmama rağmen eşim hep anlayışlı olmuştur..evde ne kadar tartışsak da (bu tartışmaların kaynağı ben olurum genellikle) dışarı çıktığımızda akrabaların arkadaşlarımızn yanında hep birbirimizi destekleriz ne olursa kendi evimizde olur ve konuşarak anlaşmaya çalışırız. eşim bana baktığında gözlerindeki ışığı hale görebiliyorum inşallah bunu hiç kaybetmeyiz. eşim yemeklerimi çok beğenir güzel sofralar vs.. ve bir sorunumuz olduğunda hep birlikte çözmeye çalışırız. ayakkabımı, çoraplarımı giydirir, çantamı taşır:) zaten kişilik olarakta çok kibar ve düşünceli bir insandır. eşim konusunda çok şanslıyım sanırım umarım aynı şekilde devam eder

Benimde eşim bana çok iyi davranır tek sorunum eve geç geleceği zaman haber vermemesi bu yüzden kavgalarımız:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…