Evliliğimde mutlu değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah bu erkekler öncelikleri hep anneleri kardeşleri evlendiklerinin farkında değiller senin bir yuvan var önceliğin eşin olacak yoksa evlenme günahımıza da girme....of of seni çok iyi anlıyorum sen de artık takmamaya çalış
Çok denedim kafama takmamayı ama daha kendi düzenimizi tam kurmamışız hala annesinin derdinde..
bazen diyorum acaba ben fazla mı abartıyorum ama yok yani.

Mesleğiniz varsa yeniden iş bulabilirsiniz.
Evliliğimde mutlu değilim demişsiniz boşandıktan sonra mutlu olmadığınız bir evliliğiniz olmayacak ilk artısı bu :)
Evlenmeden önceki hayatınız nasılsa öyle olacak hayatınız birşey değişmiyor evlenip ayrılınca bence
Çevre faktöründen de çekiniyorum

Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Ancak evlendiğimiden beri sürekli tartışma ve kavga halindeyiz. Eşim eskisi gibi değer vermiyor bana. Ayrıca anneci olduğunu da belirtmek istiyorum. Zaten çoğunlukla bu sebep oluyor tartışmalarımıza. Evlendiğmizden beri tam 5 defa eşimin ailesiyle memlekete tatile gittik. Ben her seferinde başbaşa gitmek istiyorum ama bu duruma mecbur kalıyorum. Mesela Eşim kararlarını Benimle almak yerine annesine danışıyor bu duruma çok içerliyorum. Evlilik hayatına hala adapte olabildiğini düşünmüyorum. Öncelini hep annesi. Kayınvalidemin iki oğlu var tam bir erkek annesi. Çocuklarını kendine bağımlı yetiştirmiş. Kocasından görmediği ilgiyi oğlundan görüyor. Biz evlenip kiraya oturduk daha kendi evimizi almamışız eşim annesine memleketten ev aldı kocasıyla arası bozulursa ortada kalmasın diye. İçini de bi güzel döşedi. Eşim kendi işini yapıyor bu arada geliri iyi yani. Bu da yetmezmiş gibi geçen gün annesini sigortalı yapıp parasını 6 yıl boyunca ödeyeceğini söyledi. Ve yine tartışma.. ben bi şeyler isteyince güçlükle yaptırabiliyorum konu annesi olunca keseyi açıyor. Gerçekten sıkıldım bu durumdan. Çocuk sahibi olmak bile istemiyorum çünkü eşimin önceliğinin biz olabileceğini düşünmüyorum. Boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum psikolojim alt üst oldu..

egwler bunlar nedeni ile bosanmayi dusunuyorsaniz ve tek endiseniz is bulmak, cevre faktoru ve hayat gailesi ise bosanin. birbirini kaybetmekten korkmayan çiftlerin birlikte ömur curutmelerine gerek yok bence.

evet adam cok anaci. sgksini odemesi o kadar normal bir hareket ki. inkani var, annesini emekli edecek. yani elimizden gelse kendi annemiz icin isteriz ama kayinvalide olunca istenmiyor.

Bence bitirme esin için mücadele et onunla ilgilen sen böylesin söylesin deme bu konuyu hiç açma veriyor diye annesine takma bakalım sana nasıl davranacak o zaman

Bu korona ve karantina'dan dolayı olsa olsa ancak iki şey olur.
1. Ya nufüs patlaması yaşanacak.
2. Ya da çiftler sıkıntıdan sürekli kavga edip sonları ayrılık olacak.
3. Allah sonumuzu hayır etsin.

Babası yokmu eşinin
Eşiyle arası bozulunca orda kalsın diye ev almış ya
Eşinin yaptığı normal değil tüm yatırımı annesine yapıyor tabi ihtiyacı varsa yapılır ama olmadan ne bu
Kendi çocuğu olcak belki ona yatırım yapsa ya
Böyle erkekler hiç çekilmez eski nişanlımda böyleydi aynı annede anne diyip duruyordu deli edilodu beni onun tramvasını atlatmış değilim tüm kaynanalara alerjim var

Allah yardımcınız olsun diyorum çünkü karşınızda çok fena bir kadın var.Eğer iyi niyetli bir kadın olsa ilk önce size ev aldırmaya çalışırdı oğluna.Sanki sizi kuması gibi görüyo sigortasını ödettirmeler filan,şimdi mi aklına gelmiş oğlu evlendikten sonra neyi garantiye almaya çalışıyo kendini mi?Ne fesat kadınlar var.O yüzden arkadasım sen bu kadınla uğraşamazsın Allaha havale et.Eğer eşini seviyosan yuvanı korumaya çalış,politik ol eşine annesiyle ilgili kötü bir şey söyleme,sen kv deyle başbaşayken söyleyeceklerini alttan alta dokundur.

egwler bunlar nedeni ile bosanmayi dusunuyorsaniz ve tek endiseniz is bulmak, cevre faktoru ve hayat gailesi ise bosanin. birbirini kaybetmekten korkmayan çiftlerin birlikte ömur curutmelerine gerek yok bence.

evet adam cok anaci. sgksini odemesi o kadar normal bir hareket ki. inkani var, annesini emekli edecek. yani elimizden gelse kendi annemiz icin isteriz ama kayinvalide olunca istenmiyor.
Ya derdim gelirimizi yıllarca annesine aldığı Eve ve sigortaya bağlaması biz daha kendi evimize çıkamadık..

Bence bitirme esin için mücadele et onunla ilgilen sen böylesin söylesin deme bu konuyu hiç açma veriyor diye annesine takma bakalım sana nasıl davranacak o zaman
Çok mücadele ettim bu yolu da denedim defalarca boşanmak istedi o da benden ama ben alttan aldım özür diledim daha ne kadar görmezden gelebilirim bilmiyorum

Babası yokmu eşinin
Eşiyle arası bozulunca orda kalsın diye ev almış ya
Eşinin yaptığı normal değil tüm yatırımı annesine yapıyor tabi ihtiyacı varsa yapılır ama olmadan ne bu
Kendi çocuğu olcak belki ona yatırım yapsa ya
Böyle erkekler hiç çekilmez eski nişanlımda böyleydi aynı annede anne diyip duruyordu deli edilodu beni onun tramvasını atlatmış değilim tüm kaynanalara alerjim var
Babası var ama sorumsuz. Düşün kendi içlerindeki kavgayı bile eşime taşıyorlar çözüm bulması için.
Benim isteğim de bizim için yatırım yapması ilerde çocuğumuz olursa ne yapacağız

Babası var ama sorumsuz. Düşün kendi içlerindeki kavgayı bile eşime taşıyorlar çözüm bulması için.
Benim isteğim de bizim için yatırım yapması ilerde çocuğumuz olursa ne yapacağız
Kendi huzurları yok yani sizinde huzurunuzu bozuyolar
Annesi babasını kötülüyo büyük ihtimal sonrada oğluna duygu sömürüsü oğlu da o yüzden böyle davranıyor

Allah yardımcınız olsun diyorum çünkü karşınızda çok fena bir kadın var.Eğer iyi niyetli bir kadın olsa ilk önce size ev aldırmaya çalışırdı oğluna.Sanki sizi kuması gibi görüyo sigortasını ödettirmeler filan,şimdi mi aklına gelmiş oğlu evlendikten sonra neyi garantiye almaya çalışıyo kendini mi?Ne fesat kadınlar var.O yüzden arkadasım sen bu kadınla uğraşamazsın Allaha havale et.Eğer eşini seviyosan yuvanı korumaya çalış,politik ol eşine annesiyle ilgili kötü bir şey söyleme,sen kv deyle başbaşayken söyleyeceklerini alttan alta dokundur.
Sigortayı kv söylemedi eşimin fikri ama ev konusunda evlenmeden 1 ay önce birlikte kararlaştırıp aldılar evi. Biz ev bakma aşamasındayken. Kv kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama oğluna aşırı düşkünlüğü ve onu yönetmesi beni rahatsız ediyor. Yani asıl derdim eşimle

Kendi huzurları yok yani sizinde huzurunuzu bozuyolar
Annesi babasını kötülüyo büyük ihtimal sonrada oğluna duygu sömürüsü oğlu da o yüzden böyle davranıyor
Kesinlikle böyle kaç defa eşime telefonda ağladığına şahit oldum kvdemin. Sanki evin babası eşim sorunları çözmeye çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X