- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
sizin eşinizde ilerde kayınvalidenizin yanında anne ben boşucam bunu ! Nerden evlendim zaten derse.. evinizde oturursunuz.. çünkü bu zihtinetteki kadınlar dayak yemeye ve eşlerinin kölesi olmaya mahkumdurlar.. hiç bir eş hiç bir şekilde boşucam diyemez ! Hele ki kaynananın yanında... evet o sırada benim ağlamam yanlıştı ama tepkimi bende öyle belli ediyorum çünkü istemsiz birşey..
sağol canım ben öyleyim işte kocam karnımdan sıpayı sırtımdan sopayı eksik etmezİşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
Kaynana ile tencere kapak bir gelin aslına"paran yoksa evlenmeseydin " lafını kayinvalidenin " yemek yapmayı öğrenmeden evlenmeseydin" lafindan sonra söylemiş olabilir misin ? Çünkü akışa gore eşinin birden eskiyi hatırlayıp söylemesi çok sacma duruyor.Ne alaka yani ? Senin o sırada soyledigin bir şeyler üzerine söylenmiş gibi...
Parası wardı benimde param wardı herşeyi düğünü va kendimiz yaptk zaten çok borcun altına girdik.. evliliğin 1. Haftasında hala perdemiz olmadığı için o sinirle paran yoksa neden evlendin benimle demiştim.. bu sözü söylerken sadece başbaşaydık ve o anki sinirlle söylediğim birşeydi.. bunu söylediğim için pektw masum sayılmam evet onu üzdüm.. çünkü evliliğimin 1. Haftasında arkadaslarım ve akrabalarım bana geldiğindee wahh wahhh bizim evde eski perde wardı kızım şunu oraya takarsın bari yatak odanızından içeriyi göremezler dediler.. yeni evliyim ve bende patladım ..Sana da oha yani dan demeden güm demişsin madem öyle, parası yoktu da sen neden evlendin
Yoo öyle birşey söylemedim neden üstüne alındın kocandan dayak yiyip oturuyormusun?İyi ki bir evi terketmişsin ha
Senin dışında kimse yapamıyor bunu
Herkes 3 öğün dayak yiyor..
Herkes ezik, herkes zavallı.
Bir sensin helal sana.
Yoo öyle birşey söylemedim neden üstüne alındın kocandan dayak yiyip oturuyormusun?
Teşekkür ederim saygınaKaynana ile tencere kapak bir gelin aslınaikisi de aynı seviyede , neden anlaşamamışlar anlayamadım
sizin eşinizde ilerde kayınvalidenizin yanında anne ben boşucam bunu ! Nerden evlendim zaten derse.. evinizde oturursunuz.. çünkü bu zihtinetteki kadınlar dayak yemeye ve eşlerinin kölesi olmaya mahkumdurlar.. hiç bir eş hiç bir şekilde boşucam diyemez ! Hele ki kaynananın yanında... evet o sırada benim ağlamam yanlıştı ama tepkimi bende öyle belli ediyorum çünkü istemsiz birşey..
sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
Yoo öyle birşey söylemedim neden üstüne alındın kocandan dayak yiyip oturuyormusun?
İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
Sen hariç hepimiz kocamızdan dayak yer otururuz biz, en sevdiğimiz şeydir dayak, senin gibi güçlü ayakları yere basan kadın olamadıkYoo öyle birşey söylemedim neden üstüne alındın kocandan dayak yiyip oturuyormusun?
Bence eşinize bir daha seni boşucam demeyin... heleki kayınvalidenizin yanında hiç demeyin!! Çünkü bu çok aşağılayıcı birşey
Aynen saygımı bozmayıpvhiç birşey söylemedim annesine .. belki de saygımı bozmalıydım ne dersin ? Sustuğum için mi bu laflar söylendi..Bence cevap verip kavga cikaracaginiza balkona cikip aglamanizda bisey yok. Ben de olsam tutamaz kendimi aglardim, cevap verseniz suc, vermeyip aglasaniz suc hemde o ortamda degil balkonda. Ki yeni evlisinjz ve ailenizden uzaksiniz duygusallasabilirsiniz yani.
Bu ne be..
Seninle aynı düşünmeyenlere nasıl bu şekilde konuşabiliyorsun sen?
Hele dayak ne demek?
Burada dövüldün de ya aman affet mi dendi sana.
Konuyu dayağa nasıl getirdin.
Sende hakarete mahkumsun çeneni tutamazsan.. Bu kadar da saygısızlık olmaz... Köle falan demişsin insanlara. Hele tersleştiğin kadın senden kaç yaş büyük biraz saygı!!
Sen kocanı çekmemişsin bırakmışsın gelmişsin, senin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edemezsin. Eleştirilemeyeceksen açmayacaktın konuyu.
HanimKelesimiGetir ablacım. Köle de oldun bu hayatta.
Parası wardı benimde param wardı herşeyi düğünü va kendimiz yaptk zaten çok borcun altına girdik.. evliliğin 1. Haftasında hala perdemiz olmadığı için o sinirle paran yoksa neden evlendin benimle demiştim.. bu sözü söylerken sadece başbaşaydık ve o anki sinirlle söylediğim birşeydi.. bunu söylediğim için pektw masum sayılmam evet onu üzdüm.. çünkü evliliğimin 1. Haftasında arkadaslarım ve akrabalarım bana geldiğindee wahh wahhh bizim evde eski perde wardı kızım şunu oraya takarsın bari yatak odanızından içeriyi göremezler dediler.. yeni evliyim ve bende patladım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?