Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz

Akşama dayağı yiyip oturacağım güzelcene ağzım yüzüm dağılana kadar..
Şaka gibisin resmen kib!!

Bence cevap verip kavga cikaracaginiza balkona cikip aglamanizda bisey yok. Ben de olsam tutamaz kendimi aglardim, cevap verseniz suc, vermeyip aglasaniz suc hemde o ortamda degil balkonda. Ki yeni evlisinjz ve ailenizden uzaksiniz duygusallasabilirsiniz yani.

İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
sağol canım ben öyleyim işte kocam karnımdan sıpayı sırtımdan sopayı eksik etmez
çalışıyorsan git al perdeni o zaman. Daha 1 haftalık evli iken neyin tribine girdin sen öyle?

Biz huzur olsun mutluluk olsun halı perde her zaman olur dedik yanlış yapmışız demek Doğrusunu sen biliyormuşsun baksana , mutluluktan havaya uçtuğuna göre

Kaynana ile tencere kapak bir gelin aslına ikisi de aynı seviyede , neden anlaşamamışlar anlayamadım

Sana da oha yani dan demeden güm demişsin madem öyle, parası yoktu da sen neden evlendin
Parası wardı benimde param wardı herşeyi düğünü va kendimiz yaptk zaten çok borcun altına girdik.. evliliğin 1. Haftasında hala perdemiz olmadığı için o sinirle paran yoksa neden evlendin benimle demiştim.. bu sözü söylerken sadece başbaşaydık ve o anki sinirlle söylediğim birşeydi.. bunu söylediğim için pektw masum sayılmam evet onu üzdüm.. çünkü evliliğimin 1. Haftasında arkadaslarım ve akrabalarım bana geldiğindee wahh wahhh bizim evde eski perde wardı kızım şunu oraya takarsın bari yatak odanızından içeriyi göremezler dediler.. yeni evliyim ve bende patladım ..

Bence fazla tepki vermişsiniz. Life Death e katılıyorum. Beğenmezse beğenmesin, ben ses bile çıkarmazdım, banane yani. Ben yaptım yedim mi oh mis.

Eşiniz sizi korumaya çalışmış, size de kızmış sonra belki daha makul davransaydınız sorun çıkmazdı diye.

Ha kayınvalide mükemmel mi, tabi ki değil ama kiminki mükemmel ki?

Ayrıca boşanma lafı ohoo, ben bir ara her hafta boşuyodum eşimi. Sinirle söylenen bir şey, sinirle söylemek ve nefretle söylemeyi ayırt etmek lazım. Bunun için de sakinleşmeyi bekleyip, evliliğe dair "son kararınızı" verip öyle gitseydiniz.

Her kavgada git gel git gel, boşanma kelimesinden de kötü bence.

sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz

Hayir durduk yere bi kadinin bi kadina diyecek en son soylecegi soz bu son cumlen.
Sana bu yakisir zaten.

Sacmalamaktan baska bisey yapmiyosun onu anladik. Daha fazla yorum yapipta sana zaman ayirmam arkadas. Sen daha cok beklersin. Hayatinin tokatini sen yicen haberin yok. Hadi bye bye.

Bu ne be..
Seninle aynı düşünmeyenlere nasıl bu şekilde konuşabiliyorsun sen?
Hele dayak ne demek?
Burada dövüldün de ya aman affet mi dendi sana.
Konuyu dayağa nasıl getirdin.
Sende hakarete mahkumsun çeneni tutamazsan.. Bu kadar da saygısızlık olmaz... Köle falan demişsin insanlara. Hele tersleştiğin kadın senden kaç yaş büyük biraz saygı!!
Sen kocanı çekmemişsin bırakmışsın gelmişsin, senin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edemezsin. Eleştirilemeyeceksen açmayacaktın konuyu.

HanimKelesimiGetir ablacım. Köle de oldun bu hayatta.

Yoo öyle birşey söylemedim neden üstüne alındın kocandan dayak yiyip oturuyormusun?
Sen hariç hepimiz kocamızdan dayak yer otururuz biz, en sevdiğimiz şeydir dayak, senin gibi güçlü ayakları yere basan kadın olamadık napalım Allah bizi de böyle yaratmış

Bence eşinize bir daha seni boşucam demeyin... heleki kayınvalidenizin yanında hiç demeyin!! Çünkü bu çok aşağılayıcı birşey

Kayinvalidemin veya kendi annemin yaninda demedim dememde zaten.

Ama evliligin ilk aylari alisma surecidir. Iki tarafta nasil davranacagini bilmedigi icin hata yapar.

Evet kayinvalidenizin yaninda demesi hata ama annesini yollayip gelip sizi eve getirmis. Oturun konusun bir daha biz ne yasarsak yasayalim baska kisilerin yaninda birbirimizi kiracak seyler soylemeyelim diye.

Onunda zoruna giden seyler olmus perde meselesi gibi. Iki tarafta daha dikkatli olmayi ogrenirse sorun kalmaz.

Ben hala ortada cozulemeyecek bir mesele goremiyorum ama siz yok ben bosanacagim derseniz sizin hayatiniz sizin karasriniz.

Aynen saygımı bozmayıpvhiç birşey söylemedim annesine .. belki de saygımı bozmalıydım ne dersin ? Sustuğum için mi bu laflar söylendi..

Öyle olmuşum baksana hiç haberim yoktu aslında doğru yolu gösterdi arkadaş sağolsun

Daha 1 hafta olmuş evleneli senin perdenin olmaması değil akraba ve arkadaşlarının gelmesi garip

Kusur arayacak kişi zaten gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…